Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση τηλεόρασης με pc

tonypapadovic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dipli exw... vasika thelw na vlepw kai stin tileorasi kai stin othoni tou ipologisti tautoxrona, alla den me apasxolei para poli afto... arkei na kanw ta video na paiksoun...kai as vlepw mono apo tin tileorasi i othoni tou ipologisti ksexwrista...

EDIT: to sindesa me s-video kai deinxei kala, alla egw thelw na vlepw me HDMI. sto s-video, ta video paizoun alla ta paixnidia einai mapa, enw sto HDMI ta paixnidia paizoun teleia alla ta video katholou... a kai, otan ta sindew me HDMI, molis vazw video na paiksei psilokollaei to pc...

EDIT 2: Elisa to ena provlima me to video... alla mono gia to windows media player alla to elisa... twra ta kollimata me noiazoun... otan vazw video kollaei o ipologistis alla kai to video...

den kserw an xreiazontai alla exw P4 3 GHz , 1 GB RAM kai GF FX 5200 256MB AGP

EDIT 3: katafera kai elisa to provlima me ta kollimata kai ta video... otan paizei mono mia othoni de kollaei...

kai twra erxomai sto epomeno erwtima: ti ftaiei kai kollane otan paizoun tautoxrona? to hardware i mipws leipei/empodizei kapoio software?

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας γραψω εδω το δικο μου προβλημα για να μην ανοιγω διαφορετικο τοπκ.

Προσφατα αγορασα αυτη την tv http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=76921 και την συνδεσα με vga καλωδιο με αυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905123.

Ερωτηση 1η:μημπως υπαρχει καλλητερο καλωδιο μιας που η tv εχει εξοδο HDMI???

και 2ον οταν ανοιγω το λαπτοπ και μεχρι εκει που βαζω το username παιζει κανονικα η tv οταν ομως ανοιγει το desktop χανετε η εικονα και αυτο γιατι την βλεπει σαν δευτερη οθονη,απο το display properties-settings δεν βρησκω κατι ωστε να την βλεπει σαν πρωτη,ετσι αν θελω να δω ενα video ας πουμε πρεπει να ανοιξω το προγραμμα και με τον κερσορα να σειρω το παραθυρο μεχρι να φτασει στην δευτερη οθονη και μονο ετσι.

Υπαρχει καποια λυση σε αυτο ή καποια αλλη ρυθμηση που εγω δεν βλεπω?

Δημοσ.

1.Δεν υπάρχει καλύτερη σύνδεση από αυτή που έχεις τώρα , η TV σου έχει ψηφιακή είσοδο (HDMI) αλλά το laptop σου δεν έχει ψηφιακή έξοδο!

2. Εάν πας στον πίνακα έλεγχου της κάρτας γραφικών σου, θα σου εμφανίζει και της δυο οθόνες, επέλεξε σαν κύρια οθόνη την δεύτερη.

Δημοσ.
1.Δεν υπάρχει καλύτερη σύνδεση από αυτή που έχεις τώρα , η TV σου έχει ψηφιακή είσοδο (HDMI) αλλά το laptop σου δεν έχει ψηφιακή έξοδο!

2. Εάν πας στον πίνακα έλεγχου της κάρτας γραφικών σου, θα σου εμφανίζει και της δυο οθόνες, επέλεξε σαν κύρια οθόνη την δεύτερη.

tnx peteranos αλλα μαλλον θα αρκεστω στο να την βλεπω σαν 2η γιατι μετα απο φορματ και εγκατασταση των xp αντι για vista δεν βρησκω τα settings της καρτας.

Δημοσ.

Ρε παίδες για άλλη μια φορά θέλω τη συμβουλή σας έχω μία τηλεόραση LG TFT και έχει έξοδο vga και έτσι την σύνδεσα με το Laptop μου και όλα ήταν μία χαρά!Στη συνέχεια άλλαξα την ανάλυση σε μεγαλύτερη και η τηλεόραση μαύριζει και μου βγάζει το μύνημα οτι δεν υποστηρίζει αυτή την ανάλυση και δεν με αφήνει να την αλλάξω!Επίσης την ξεσυνδέω για να κάνουν reset οι ρυθμίσεις αλλά τπτ!Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
θα αρκεστώ στο να την βλέπω σαν 2η γιατί μετά από φορματ και εγκατάσταση των xp αντι για vista δεν βρησκω τα settings της κάρτας.

Μπορείς να κατεβάσεις το Control Center από εδώ! http://ati.amd.com/support/driver.html

Ρε παίδες για άλλη μια φορά θέλω τη συμβουλή σας έχω μία τηλεόραση LG TFT και έχει έξοδο vga και έτσι την σύνδεσα με το Laptop μου και όλα ήταν μία χαρά! Στη συνέχεια άλλαξα την ανάλυση σε μεγαλύτερη και η τηλεόραση μαυρίζει και μου βγάζει το μύνημα ότι δεν υποστηρίζει αυτή την ανάλυση και δεν με αφήνει να την αλλάξω! Επίσης την ξεσυνδέω για να κάνουν reset οι ρυθμίσεις αλλά τπτ! Μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Πριν συνδέσεις το laptop στην TV άλλαξε την ανάλυση και μετά σύνδεσε το στη TV, κάνε και μια επανεκκίνηση (ενώ είναι συνδεμένο στη TV)!!

Δημοσ.

Tnx PETERANOS αλλά την ανάλυση της τηλεόρασης που έβαλα δεν μπορώ να την αλλάξω γιατί η οθόνη είναι μαυρισμένη και πριν την συνδέσω δεν μου εμφανίζει την οθόνη στο Laptop!!!

Δημοσ.
Tnx PETERANOS αλλά την ανάλυση της τηλεόρασης που έβαλα δεν μπορώ να την αλλάξω γιατί η οθόνη είναι μαυρισμένη και πριν την συνδέσω δεν μου εμφανίζει την οθόνη στο Laptop!!!

πριν την συνδέσω δεν μου εμφανίζει την οθόνη στο Laptop!!!?????????

Δεν το καταλαβαίνω το παραπάνω!!!!:rolleyes:

Σε τη ανάλυση δουλεύει η TV σου? , βαλε την ανάλυση στο laptop στα 800Χ600 π.χ. και μετά σύνδεσε το στην TV κάνε και μια επανεκκίνηση.

Δημοσ.

πριν την συνδέσω δεν μου εμφανίζει την οθόνη στο Laptop!!!?????????

Εννοώ ότι όταν η τηλεόραση δεν είναι συνδεμένη με το Laptop δεν μου την εμφανίζει στη λίστα με τις οθόνες και για αυτό δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση και μόλις την συνδέω αυτόματα μου βάζει κύρια οθόνη την τηλεόραση και του Laptop η οθόνη μαυρίζει...Εσύ εννοείς να βάλω την ανάλυση του Laptop μικρότερη?Αν εννοείς αυτό το έκανα και πάλι τπτ...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια μια ασχετη ερωτηση.

Εχω συνδεση την τηλεοραση μου με το pc.Οταν βαζω μια ταινια να παιζει στην οθονη της τηλεορασης και ανοιγω στην οθονη ενα παιχνιδι τοτε η οθονη της τηλεορασης μαυριζει.Αμα κλεισω το παιχνιδι τοτε ολα οκ.

Ξερει κανεις τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...