Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση τηλεόρασης με pc

tonypapadovic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι. Με αυτό το καλώδιο http://www.filosofou.gr/showprod.php?aa=5595 σε crt τηλεόραση θα δω καλύτερη ποιότητα από ότι με s-video?

αυτο ειναι καλωδιο compoment(χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,firewire; λεει πανω) και δε νομιζω οι crt να εχουν τετοια εισοδο.ειναι για υψηλες αναλυσεις..

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε desolator δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στα παραπάνω post δόθηκε η λύση και το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο. Καταρχήν η τηλεόραση μου σηκώνει μέχρι 1366 x 768και ότι χρειαζόμουν ήταν ένα καλωδιάκι. Τπτ περισσότερο, καθόλου ταλαιπωρία.

αφου τα κατάφερες μπράβο, δεν 3έρω πόσο σου κόστισε η συνγκεκριμένη τηλεόραση, αλλα η μέση συσκευή τηλεόρασης των 150-200euro, λόγω hardware δεν μπορεί να απεικονίσει μεγάλες αναλύσεις...

Δημοσ.

Αφού μου είχε δώσει ο ghri στο ποστ 18 την λύση με το VGA καλώδιο και λύθηκε το πρόβλημα! Πανεύκολα, αρκεί να έχει έξοδο vga και η tv.

Τότε ήταν που με κλέψανε στα MediaMarkt...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήρα κι εγώ σήμερα το περιβόητο καλώδιο S-video με SCART, και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:Η εικόνα μεταφέρεται αλλά ασπρόμαυρη και παραμορφωμένη!

Υ.Γ.Λέτε να φταίει η BLUESKY τηλεόραση μου???

Δημοσ.

αν παιξεις λιγο με καποιες ρυθμισεις σε μια καρτελα στο advance του settings στο display properties ισως ερθει το χρωμα, νομιζω το χω συναντησει αυτο στο λαπτοπ της αδερφης μου, δε μπορω να σου δωσω λεπρομερειες γιατι ειμαι σε αλλο υπολογιστη με εντελως διαφορετικη καρτα γραφικων, εδω ειμαι σε αλλη πολη...τι λεω

Δημοσ.

Guys εχω συνδεσει και εγω την τηλεοραση μου με το pc με ανταπτορακι απο S-video Σε rca και εχω ασπρομαυρη εικονα!!και αυτο επειδη η καρτα γραφικων βγαζει στο svideo 60hz,συχνοτητα που δεν υποστηριζουν πολλες τηλεορασεις και γιαυτο πεζουν ασπρομαυρα!!

εντομεταξυ θυμαμαι παλια οτι στο playstation 1 ειχα καπoiα παιχνιδια τα οποια επεζαν ασπρομαυρα στην τηλεοραση για το ιδιο ακριβως λογο (ηταν nstc δηλαδη αμερικανικα) αλλα ειχα αγορασει ενα ανταπτορακι το οποιο βαζοντας το στην τηλεοραση μου επεζε τα παιχνιδια εγχρωμα!!

δεν θυμαμαι καθολου τι ανταπτορακι ηταν και τι δουλεια εκανε!!το μονο που θυμαμαι ηταν οτι το πουλουσαν αρκετα μαγαζια με games και το ειχαν αρκετοι γνωστοι!!

μηπως ξερει κανεις κατι για αυτο το ανταπτορακι η καποιο αλλο τροπο για να κανεις το nstc σημα(ασπρομαυρο) pal(εχγρομο)?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως μπορω οταν αλλαζω την οθονη στην τηλεοραση να την εχω και στην οθονη του υπολογιστη?

Γινεται κατι τετοιο?

Στις ρυθμισεις οθονης εχει μια επιλογη που λεει "2 οθονες" ή κατι τετοιο. Αλλα σε μενα ειναι απενεργοποιημενο αυτο το κουμπακι...

Δημοσ.
Πως μπορω οταν αλλαζω την οθονη στην τηλεοραση να την εχω και στην οθονη του υπολογιστη?

Γινεται κατι τετοιο?

Στις ρυθμισεις οθονης εχει μια επιλογη που λεει "2 οθονες" ή κατι τετοιο. Αλλα σε μενα ειναι απενεργοποιημενο αυτο το κουμπακι...

Εφοσον εχεις τους κανονικους drivers της καρτας γραφικων, πηγαινεις εκει (control panel) και επιλεγεις mirroring σε μια επιλογη καπως σαν "multi display mode". Αυτη τη στιγμη δεν ρχω δευτερη οθονη να σου πω ακριβως πως γινεται.

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων μου ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη και δεν έχω τους κανονικούς drivers των ATI καρτών.:rolleyes:

Δημοσ.

Παιδιά από τη στιγμή που έχουμε διaλέξει από την κάρτα να βγάζει pal-b σε σύνδεση με crt και svideo τότε παίζουν 2 τινά: το πρώτο είναι η τηλεόραση να υποστηρίζει svhs και να παίζει ικανοποιητικά ή να μην υποστηρίζει svhs και να δείχνει ασπρόμαυρα ή και καθόλου. Σε αυτήν την περίπτωση η πατέντα είναι να βραχυκυκλώσουμε στο svideo καλώδιο τα pins για color και intensity (δουλειά για φυλακισμένους). Τα 2 pins που βρίσκονται πιο κοντά μεταξύ τους δλδ. To αποτέλεσμα θα είναι με χρώμα αλλά κατώτερο της σύνδεσης με tv που υποστηρίζει svhs.

Δημοσ.

loipon, egw katafera na sindesw to pc me tin tileorasi(LG 32LC46), me kalwdio DVI--> HDMI kai exei foveri apodosi.

Alla exw 2 provlimata:

1. Otan deixnei teleia i tileorasi, xalaei i analisi tou ipologisti se vathmo pou den diavazontai ta grammata, kai otan ftiaxnw tin othoni tou pc ,xlaei i tileroasi

2. Otan vazw kapoio video na paiksei, den deixnei tpt i tileorasi...

den kserw mipws ftaiei i karta grafikwn mou ( GF FX 5200 256MB AGP) i einai kati allo pou den mporw na vrw...

Δημοσ.
loipon, egw katafera na sindesw to pc me tin tileorasi(LG 32LC46), me kalwdio DVI--> HDMI kai exei foveri apodosi.

Alla exw 2 provlimata:

1. Otan deixnei teleia i tileorasi, xalaei i analisi tou ipologisti se vathmo pou den diavazontai ta grammata, kai otan ftiaxnw tin othoni tou pc ,xlaei i tileroasi

2. Otan vazw kapoio video na paiksei, den deixnei tpt i tileorasi...

den kserw mipws ftaiei i karta grafikwn mou ( GF FX 5200 256MB AGP) i einai kati allo pou den mporw na vrw...

isos einai i karta.

otan vazeis video exis moni provoli i dupli stin gpu?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...