Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση τηλεόρασης με pc

tonypapadovic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@tonypapdovic

Η Le327S71 νομίζω πως έχει απ'ευθείας είσοδο VGA (D-sub). Συνδέεις απ' ευθείας τπν υπολογιστή σου στην VGA είσοδο της τηλεόρασης. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενα καλώδιο VGA (~3 Euro). Το ίδιο έχω κάνει στην δική μου LE32S71 και έχω 1366x768 ανάλυση !!

Δημοσ.

Δϊκιο είχες φίλε. ΈΤσι όπως τα λες είναι, απλά ένα vga καλώδιο χρειάζονταν. Με τη διαφορά ότι το πλήρωσα 10Ε στα media markt!

Με κλέψανε...

Δημοσ.
Δϊκιο είχες φίλε. ΈΤσι όπως τα λες είναι, απλά ένα vga καλώδιο χρειάζονταν. Με τη διαφορά ότι το πλήρωσα 10Ε στα media markt!

Με κλέψανε...

Και βασιλικά κιόλας! 10 ευρώ για καλώδιο; Δηλαδή για την οθόνη πόσα θα θέλανε;

Δημοσ.

εξαρταται ποσο μακρυ ειναι παει με το μετρο λολ

και γω το ιδιο εχω κανει με ενα 6μετρο καλωδιο απο το pc

και απολαμβανω τα dvd μου που δεν παιζει το dvd player lol

Δημοσ.

Αααααα, παρεξήγησις! Τελικά δεν ήταν παραπανίσιο το «νι» στο τέλος, είχες εξαρχής αισχρό σκοπό! Αιδώς! :mrgreen:

Υ.Γ.: Αυτόν σου τον πιάνουν συνήθως. Τον άλλον είναι που στον κόβουν. ΟΚ, μπορεί να τα μπερδεύω κιόλας...

Δημοσ.

Ναι ναι έτσι είναι!!!

Απάντηση στο Υ.Γ.: Να σου πω την αλήθεια εγώ και διάφοροι γνωστοί μου έτσι το χρησιμοποιούμε. Λες να δημιουργήσω ένα poll;

lol

Δημοσ.
Πως γίνεται αυτό; Έχω την Samsung le27s71. O υπολογιστής μου είναι p4@2ghz me radeon 9600pro

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

min beis kan ston kopo na to dokimaseis

TO ekana ayto o idios kai mporw na sou pw oti aplws aidiasa me to apotelesma...

Oi othones tileorasewn exoun analysi 640x480 sinithws, oi megales LCD othones k panakrives exoun analysa 768x500kati....

I analysi ayti einai para poli mikri gia ena pc. Prepei na exeis to pc sou rythmismeno sinexws se aytin tin "potapi" (lol) analysi. Ean to valeis px. se 1024x768 tote de tha boreis na diavaseis oute ta gramata apo ta onomata twn fakelwn, epeidi ta pixels tis othonis tis tileorasis einai poli liga gia na apeikonisoun swsta aytin tin analysi.

Telos ektos tis megalis taleporias pou xreiazete, sti diki mou periptwsi i tileorasi edeixne aspromavra otan sindeotan me to pc, to giati, den to gnwrizw...

Δημοσ.

to s video δινει περισσοτερες γραμμες αναλυσης απο το pal το απλο σημα tv

ομως και το ψηφιακο σημα μπορει ναναι χειροτερο απο το απλο pal

η νοβα πχ εχει καλυτερη ποιοτητα το ψηφιακο της σημα απο το αναλογικο της ερτ?? καμμια σχεση

Δημοσ.

Φίλε desolator δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στα παραπάνω post δόθηκε η λύση και το αποτέλεσμα ήταν κορυφαίο. Καταρχήν η τηλεόραση μου σηκώνει μέχρι 1366 x 768και ότι χρειαζόμουν ήταν ένα καλωδιάκι. Τπτ περισσότερο, καθόλου ταλαιπωρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...