Byzantinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά καλησπέρα, εδώ και 1+ χρόνο έχω σύνδεση forthnet. Σήμερα έλαβα με το ταχυδρομίο ένα φάκελο με ένα πράγμα σαν spliter το οποίο γράφει πάνω ADSL OVER POTS FILTER (μάρκας SPEEDTOUCH). Από την μια έχει ένα καλώδιο με φις τηλεφώνου και από την άλλη μια (μόνο) θέση, η οποία και αυτή είναι τηλεφώνου (έχει και το σηματάκι του τηλεφώνου από πάνω. Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό και γιατί μου το στείλανε (δεν το έχω ζητήσει). Ευχαριστώ.
tolis_01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Έτσι όπως τα λες ένα απλό φιλτράκι ADSL είναι. Το βάζεις στις γραμμές του τηλεφώνου αν έχεις μια μόνο συσκευή στο δωμάτιο (χωρίς modem/router δηλαδή, οπότε δεν χρειάζεσαι splitter). Μήπως στο στείλανε καταλάθος? Δώρο επειδή ήσουνα καλός πελάτης? Περιέργο...
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 gia to adsl over pots iparxoun 2 pragmata .iparxei spliiter kai iparxei kai filtro.tora ti ginetai.an px exeis ena tilefono sto domatio tis aderfis sou kai to adsl sto diko sou domatio tote sto domatio tis aderfis sou tha baleis to filtro oste otan sikonei to tilefono na min akouei mesa thorivo.an exeis 2 tilefona spiti se diaforetika domatia tote bazeis kai deutero filtro.genikos filtro paei opoudipote iparxei siskeui tilefonou i sinagermos.tora to spllitter mpenei otan thes na exeis kai tilefono kai adsl sto idio domatio an kai iparxei kai tropos na baleis filtro kai tilefoniko diakladoti kai petixeneis akrivos to idio.episis to splitter to bazoun sinithos osoi exoun mia siskeui mono i osoi exoun tilefoniko kentro.
sakis35 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια. σημερα μου ηρθε και μενα (οπως κι εναν φιλο μου)ενα τετοιο φιλτρο "adsl over pots filter"speedtouch αλλα οταν πηρα το πακετο πριν 6 μηνες μου ειχαν δωσει 2 "adsl filter" crypto. μηπως μαθατε νεοτερα? απο τη forthnet δεν εχουμε καμμια ενημερωση με e-mail.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 kalos irthes sto forum.ti neotero thes?gia ta filtra?to ti tha xrisimopoiiseis to grafoume pio pano.me to adsl in a box plus exei 2 filtra mesa .
sakis35 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 αυτο που θελω να μαθω ειναι γιατι μου στειλαν αυτο το φιλτρο? ειχε 2 φιλτρα crypto sth syskeyasia tou adsl in a box plus και χρησιμοποιω ηδη εδω κι 6 μηνες το 1 γιατι μια συσκευη τηλεφωνου εχω. αυτο που μας στειλαν κανει την ιδια δουλεια ? η ειναι για καποιο αλλο λογο? αυτα ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.