Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών

tasossss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εναν P43,2Ghz 1MbL2cache, 1giga ram στα 400Mhz και θέλω να αγοράσω μία κάρτα γραφικών σε agp. Είμαι ανάμεσα σε μια X1950pro και σε μια 7600gt πάντα με 256mb μνήμης. Άκουσα ότι η X1950pro δεν υποστηρίζει το shader model 3. Πόσο απαραίτητο είναι το τελευταίο; Αν αγοράσω την x1950pro σε τι ποσοστό θα μπορώ να την εκμεταλευτώ; Αξίζει να την πάρω ή να πάω στην 7600gt; Πόσο θα μου κοστίσει η καθε μία;

Δημοσ.
[...] Άκουσα ότι η X1950pro δεν υποστηρίζει το shader model 3. Πόσο απαραίτητο είναι το τελευταίο;[...]

Αν δεν πρόσεξες στα links που αναφέρει ο Delirium:

Radeon® X1950 Graphics Technology - GPU Specifications

[...]

Support for Microsoft® DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 programmable vertex and pixel shaders in hardware

[...]

source

Δημοσ.

Kαπου διαβασα οτι βγαινει σε λιγο καιρο και Νvidia 8800 για agp,δεν περιμενεις λιγο να χτυπησεις μια και με DX 10 καλυτερα

Δημοσ.

Ρε παιδια,θα βαλει 8800 πανω σε p 3.2????Εαν το κανει θα επαναπροσδιορισει τον ορισμο του bottleneck...

Ποια καρτουλα εχεις ηδη?Εγω θα λεγα 7600gt εαν ειχες pci-x,αλλα επειδη se agp βγαινει σχετικα ακριβα και πλησιαζει σε τιμη της 1950 που και με αυτην θα εχεις αρκετουτσικο bottleneck,πηγαινε στην τελικη για 7600gs με μνημες ddr2 ριξε και ενα ελαφρυ o/c σε gpu κ cpu και εισαι μια χαρα..

Δημοσ.

Με την 7600GS θά έχει τα μισα fps στα παιχνίδια. Πήραμε με φίλο 1950AGP και 7600GS (έχουμε ίδιους πανω - κάτω Η/Υ) και ο φίλος τραβάει τα μαλλιά του...

Δημοσ.

Με την 7600GS θά έχει τα μισα fps στα παιχνίδια

Einai [peripou] etsi :evil:

An omos kanei mia GS@GT -kai mexri ta 1280X1024- oi diafores den einai toso tragikes, kathe allo!

Exartatai genikotera apo to systima, ta xrimata pou diathetei gia vga & to trofodotiko pou idi exei -isos xreiastei kainourgio gia tin 1950 :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...