Προς το περιεχόμενο

Ανεπιθυμητο Ανοιγμα Σελιδων

tmaestros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σας Παιδια!!!εχω Ενα Μικρο Προβληματακι........εδω Κ 2 Μερες Οταν Ανοιγω Τον Explorer, Μου Ανοιγουν Μαζι Διαφορες Ασχετες Σελιδες!!τι Μπορω Να Κανω? Εχω Δοκιμασει Ως Τωρα Το Ad-aware Pro. Κ To Spybot......αλα Τιποτα!!!καμια Ιδεα?????

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικα Εκανα Σκαναρισμα .... Βρηκε Κατι Ιουσ Αλα Τιποτα....συνεχιζει Ακριβοσ Το Ιδιο......

Δημοσ.

τρεξε το spyware doctor και αν δε το αφαιρεσει τρεξε το hijackthis και κανε paste το logfile εδω...http://www.hijackthis.de/ να δεις τι θα βγαλει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει αλα μονο στον explorer....καμια ιδεα για κανενα καλο προγραμματακι γιαυτο??

Δημοσ.

Πρεπει να κανεις τον καθαρισμο απο spyware σε Ασφαλη λειτουργια. Πατα το F8 οταν ξεκιναει ο υπολογιστης σου πριν μπει στα Windows και απο το μενου επελεξε το. Μονο ετσι μπορεις να κανεις καλο καθαρισμο και το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις προβλημα μετα.

Δημοσ.

φιλε μου εκανα αυτο που μ ειπες με το ad-aware pro!!!αλα ξανα το ιδιο προβλημα!!καμια αλη ιδεα?

Δημοσ.

ακριβος αυτο ειναι το προβλημα μ!!!!

μηπως γνωριζεις για το τι πρεπει να κανω σε αυτην την σελιδα φιλε understatement?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...