Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με "Γρήγορη Απάντηση"

sa3rdna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα κουλό πρόβλημα με την "Γρήγορη Απάντηση" και τον επεξεργαστή κειμένου. Δηλαδή, όταν επιλέξω στην "Επεξεργασία Επιλογών" τη "Βελτιωμένη Έκδοση" Επεξεργαστή κειμένου τότε δεν μπορώ να γράψω τίποτα (το σημείο που γράφω το μήνυμα το βλέπω σαν "εικόνα" και δεν μπορώ να πατήσω επάνω για να γράψω, ούτε copy paste κείμενο μπορώ να κάνω. Όταν επιλέξω "Κοινός επεξεργαστής κειμένου" (όπως έχω τώρα) τότε μπορώ να γράψω κανονικά. Το θέμα όμως είναι ότι θέλω να έχω την Βελτιωμένη Έκδοση η οποία υπόψιν πριν 2-3 μέρες δούλευε κανονικά. Να σας πώ ότι έχω Vista αν και δεν νομίζω ότι φταίει αυτό καθώς τα χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες. Τι μπορεί να φταίει? Αν κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να με βοηθήσει. Thanks!

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι έχω συνηθίσει τον Explorer και δεν θέλω να τον αλλάξω. πάντως για να καταλάβεις αν βάλω την "Βελτιωμένη Έκδοση" μόλις ανοίξω ένα νέο παράθυρο ενώ κανονικά δεν μπορείς να κάνεις back (καθότι μιλάμε για νεο παραθύρο) εμένα κάνει. και μόλις το πατήσω μου βγάζει 2 σελίδες οι οποίες ονομάζονται untitled και πατώντας τες ενεργοποιήται το πεδιο που μπορώ να γράψω!!! μόλις όμως γράψω κάτι αρκετά μεγάλο και πατήσω υποβολή με πετάει σε μια σελίδα με κενό τον Επεξεργαστή Κειμένου και πάνω λέει ότι για να καταχωρηθεί η απάντηση πρέπει να είναι πάνω από 10 χαρακτήρες. ότι μαλακία να 'ναι δλδ την πετάει. κατάλαβες?

PS: πιστεύω ότι φταίει κάποιο add on του explorer αλλά δεν μ' αφήνει να τα κάνω όλα uninstall μπας και λυθέι το πρόβλημα.

Δεν το πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνω πάλι format για να λυθεί η μαλακία του κwloexplorer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...