thief7710 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Basika deathlok to proto pou exo skopo na kano einai na bapso to kapaki.Kai apo oti katalaba einai kalitero na to afaireso...tha psakso na bro odigies gia anoigma.Apo auto tha eksartithei an tha sinexiso.I an tha dokimaso na to bapso apla kaliptontas olo to ipolipo laptop me tainia ktl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 thief μιας και εισαι λαρισαιος πηγαινε στον λιακο στην ηρωων πολυτεχνειου εξηγησε του τι δουλεια θελεις να κανεις και θα σε βοηθησει,μαγαζι με χρωματα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 βρε thief (για να το βάψεις θα έχεις τους λόγους σου) αλλά μήπως αν χτυπήσει τίποτα (άσχετο με το βάψιμο) και χρειαστεί να το στείλεις για service σου πουν ότι με το βάψιμο ακυρώνεται η εγγύηση? δεν έχω τίποτα υπόψη μου αλλά αν ήμουν sony και μου ερχόταν ενα laptop βαμμένο με καμμένη μητρική αντί να στο αντικαταστήσω θα τα έριχνα στο σπρει και τρέχα μετά να ξεμπλέξεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 ep na to kai to asimaki To exei ksanakanei o tipas?Otan katebo larisa tha peraso mia bolta apo to magazi. En to metaksi brika mia lista me moddarismata http://repair4laptop.org/notebook_modding_hacks.html apo auti ti lista einai kai to moddarisma tou vaio pou edosa prin. βρε thief (για να το βάψεις θα έχεις τους λόγους σου) αλλά μήπως αν χτυπήσει τίποτα (άσχετο με το βάψιμο) και χρειαστεί να το στείλεις για service σου πουν ότι με το βάψιμο ακυρώνεται η εγγύηση? δεν έχω τίποτα υπόψη μου αλλά αν ήμουν sony και μου ερχόταν ενα laptop βαμμένο με καμμένη μητρική αντί να στο αντικαταστήσω θα τα έριχνα στο σπρει και τρέχα μετά να ξεμπλέξεις...... i eggiisi mou ligei se 5 meres Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 i eggiisi mou ligei se 5 meres τσατσιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 po-po .. kala de kserei oti tha xasei tin egiisi? to paidi goustarei na to vapsei! etsi ti vriskei.. o allos to espase to ekane komatia ..etsi tin eide.. mazi mas tha ta paroume? oti prolavoume edo kai tora.. an de peirazei allous as kanei oti thelei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 βρε aneme δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά προσπαθώ να αφυπνίσω την συνειδηση του.....το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα ούτε και ξέρω αν όντως χάνει την εγγύσηση απλά λέω να΄λάβει υπόψη του και αυτη την πιθανότητα και να ζυγίσει τα πράγματα.....τώρα δεν έχει νόημα να το συζηταμε παραπάνω γιατί βγαίνουμε και εκτός θέματος..... φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 βρε aneme δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά προσπαθώ να αφυπνίσω την συνειδηση του.....το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα ούτε και ξέρω αν όντως χάνει την εγγύσηση απλά λέω να΄λάβει υπόψη του και αυτη την πιθανότητα και να ζυγίσει τα πράγματα.....τώρα δεν έχει νόημα να το συζηταμε παραπάνω γιατί βγαίνουμε και εκτός θέματος..... φιλικά de to eipa mono gia sena..apo tin arxi ton apopeiran grafontas off-topic & alla.. eine oreo sti zoi na dimiourgeis kai na eksaskeis ti fantasia sou.. kai to risko tis perisoteres fores..eine idoni tespa de pareksigo kanena sas.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boom123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 @thief7710 άντε πιάσε δουλεία και ανέβασε photos να δούμε το αποτέλεσμα!! καλό βάψιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 ep na to kai to asimaki To exei ksanakanei o tipas?Otan katebo larisa tha peraso mia bolta apo to magazi. θα σου πει τι χρωμα να παρεις για πλαστικο καθως και τι προεργασια θελει για να το βαψεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 opa opa boom123 1on thelei poli psaksimo akoma 2on thelei 5 meres akoma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 ante .. kali douleia..prosexe mono: ta ylika pou eipa parapano.. tin apostasi vafis sprei, tin ygrasia tou aera (kalytera na to peraseis me ena pistolaki gia malia na fygei i ygrasia tin opia de vlepeis) prin to astaroma. dokimase ta sprei prota se mia alli epifania paromiou ylikou. prosekse tis strosis & to xrono epistrosis tou epomenou xromatos ktl.. leptes strosis kai se apostasi 30-40cm.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 exo kanei tsirko ena palio case apo desktop ipologisti bafontas apo poli konta,mi perimenontas na stegnosei prin peraso deytero xeri,mi tribontas to prota me gialoxarto kai alla polla.epatha kai ematha thanks anyway anemos.kai gia tis simboules kai gia tin simparastasi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.