Προς το περιεχόμενο

Είπα να αγοράσω ένα ποντίκι...

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποντίκι φίλε μου θα σου πρότεινα εφόσον είναι δυνατόν βέβαια να πας πίσω το Microsoft και να πάρεις το Logitech G5 που είναι απίθανο. Τέλεια υφή πλήκτρων, απόλυτα εργονομικό και με απευθείας ρυθμιζόμενη ευαισθησία. Και με λίγο μπλέ φως να βγαίνει από ένα πλαστικό ( αν είσαι κάγκουρας σαν εμένα :) ).

Αν επιλέξεις να κρατήσεις αυτό το Microsoft στείλε ένα email στην Microsoft Hellas. Σίγουρα θα σου απαντήσουν, είναι πολύ εντάξει σε αυτό το θέμα.

PS. Για Mousepad μπορείς να βρεις και με 10 Ευρώ. Τόσο έχει το δικό μου και δουλεύει κάτι παραπάνω από τέλεια. Απλά πρόσεξε να είναι η επιφάνεια όσο πιο σκληρή γίνεται.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ma emeis den eimai gia logitech plikrologia parolo pou ekei se pliktrologia opos to g15 einai korifi, gia podiki elega egw.

Eidika an eisai gamer sigoura ta 518,g5 gia ensirmato kai g7 gia asirmato einai monodromos.

Ναι βρε αλλά αν θες wireless desktop δεν θα αναγκαστείς να πάρεις ίδια

μάρκα ποντίκι και πληκτρολόγιο? Για αυτό το είπα, εκτός κι αν κάνω λάθος…:roll:

Δημοσ.
Kai kalitera ekanes giati ta laser gia na mporeis na pekseis kai kana paixnidi tis prokopis thes akrivo mousepad.

Παιδιά εγώ έχω ένα MS intellimouse 4 με καλώδιο.

Το 1ο έχανε clicks μετά από χρήση ενός μηνός. Άκουγες το click αλλα αποτέλεσμα μηδέν. Στο 2πλο κλικ να δείτε! Όλο και κάποιο απ' τα click δε θα έπιανε! Μαρτύριο!

Το πάω στο Multirama, με κοιτάνε παράξενα (λες και ήμουν άσχετος και δεν ήξερα ούτε κλικ να κάνω) και μετά από ταλαιπωρία 10ημερών μου δίνουν ένα άλλο καινούριο.

Το 2ο πάλι τα ίδια! Μέσα στο μήνα άρχισε και πάλι να χάνει clicks... Ξανά πίσω στο Multirama όπου πέφτω σε έναν καραγκιόζη υπάλληλο. Με κοιτάει και πάλι περίεργα, το συνδέει, κάνει 2 clicks και μου λέει δεν έχει τίποτα, δεν σ' το αλλάζω...

Το στέλνω κι εγώ μόνος μου πακέτο στη MS Hellas και μου στέλουν άλλο από Γερμανία.

Το 3ο μετά από κανα 2μήνες μαντέψτε!...

Και πάλι τα ίδια. Το click έπιανε όποτε του κατέβαινε και η ρόδα είχε πιάσει "άλατα" και δεν κυλούσε ομαλά.

Πίσω πάλι κι αυτό... Μου στέλνουν 4ο από Ιρλανδία αυτή τη φορά! Μαντέψτε!

Όχι, εντάξει αυτό μέχρι στιγμής δουλεύει ok, αλλα το κουτί το έχω κρατήσει και είναι κι αυτό έτοιμο για επιστροφή αμα αρχίσει τα νάζια!

Συμπέρασμα: MS mouse ΔΕΝ ξανα-αγοράζω... Δεν είναι θέμα ατυχίας... Δεν μπορεί όλα τα ποντίκια να βγάζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με πολύ προσεκτική χρήση.

Bytheway, γιατί τα laser ποντίκια είναι χειρότερα απ' τα οπτικά? Πίστευα ότι είναι πιο ακριβείας!

Γιατί θέλουν mousepad? Eγώ τα εχω καταργήσει προ πολλού!

• Moderators
Δημοσ.

Το δικο μου (trust MI κατι), με Laser και ασυρματο κι επαναφορτιζομενο θελει μπαταριες καθε βδομάδα (εχω 3 ζευγαρια+φορτιστη εκτος από τον ενσωματωμενο), και τωρα που κλεινει 10μηνο το laser μειωνει την ενταση του και μου τη σπαει γιατι πρεπει να το πηγαινω πολύ αργα αλλιως δεν κανει τπτ!!!)

Στην αρχη ηταν αριστο με κοινο mouse pad, απλα δεν ηθελε μεγαλες επιταχυνσεις.

Δημοσ.

pio akriveias den tha elega oti einai. marketinistiki trick to theoro ego. pleon xrisimopoio apokleistika logitech. kai ta epomena pou tha paro logitech tha einai. mia paratirisi omos. re paidia, ti xrisimopoioune gia xroma stin logitech. ta logotipa pano sta pontikia pou eixa mexri tora (3) meta apo kapoio diastima kseftizoun kai xanontai. kai sto keybard arxizoun kai gualizoun ta pliktra. kalis poiotitas plastika alla meiomenis anthektikotitas.

gia pontiki pantos tha proteina to MX Revolution tis logitech. ligo akrivo vevaia alla ama to pareis tha apaksieis kathe alli suskeui katadikseis pou thelei na legetai pontiki...

aaa, oson afora afora to mousepad, anagkastika na to kathieroso an kai den to mporo giati triftike to grafeio. katarameni melamini.

Δημοσ.

dimokritos ξεφτίζει για να αναγκάσει να αγοράσεις άλλο...

Καλή πο#στι@... Σου λέει δε χάλασε! Εσύ το έλιωσες στο παίξιμο... (το ποντικί πάντα ε! Μην ξεχνιόμαστε!)

Πάρε καινούριο αν θες να μη σιχαίνεται ο άλλος να το πιάσει...

Δημοσ.

Ρε παίδες εγώ τί έπαθα !!!!

Το ποντίκι στην αρχή μείν@#$ρε για τα καλά .Εχανε κλικ όλην την ώρα .Δεξί κλικ και ροδέλα μου τα είχαν κανει να !!!

Εκεί όπως είμουνα , λίγο πριν το ποντίκι γίνει ένα με τον τοίχο κατέβασα καινούργιους οδηγούς και όλα φτιάχτηκαν . Τώρα όλα μια χαρά .

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω χρησιμοποιω χρονια τωρα microsoft optical ποντικια ειτε ασυρματα ειτε ενσυρματα σε 2-3 pc μου και ως τωρα δεν ειχα ποτε προβλημα.

Και γενικως στην ζωη μου δεν ειμαι κολοφαρδος..

kai χωρις ποτε να εχω εγκαταστησει ποτε κανεναν driver.

Δημοσ.

Ποντικάκια από ms τέρμα.

Πέταξα και εγώ 2-3 γιατί την μια έχαναν κλίκ την άλλη η ρόδα έκανε ότι ήθελε.

Απορώ γιατί με τόσα προβλήματα στα ποντίκια συνεχίζουν την παραγωγή.

Το γύρισα στην logiteth και ησύχασα με τα ποντίκια.

Για πληκτρολόγια τώρα τα ms να πω την αλήθεια και μου αρέσουν και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και φτηνότερα είναι.

Δημοσ.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλά ποντίκια, και ms και Logitech.

Για το πρόβλημα με την ροδέλα που είχα σε Logitech, το ξεβίδωσα, το καθάρισα από τρίχες, σκόνη κτλ και πλέον λειτουργούσε σωστά. Μετά από καιρό χάλασε εσωτερικά το καλώδιο, το έκοψα και το έφτιαξα. Μετά από μήνες ξανά τα ίδια.

Τώρα έχω ένα MS Wireless Natural Multimedia Keyboard + Wireless Intellimouse Explorer 2 , και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το βασικό είναι να δοκιμάσεις στο χέρι σου το ποντίκι πριν το πάρεις, αυτό μετράει για λόγους υγείας.

Δημοσ.

StavrosD από που πήρες την Οθόνη? είναι καλή η DELL?

Παιδιά το επεστρεψα και περιμένω να μου φέρουν αλλο...είχαν περάσει 15 μέρες απο τότε που το πήρα και δεν μου έδιναν άλλη μάρκα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...