small change Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μερικοί ίσως να θυμάστε ένα topic που είχα ξεκινήσει πανικόβλητος πριν λίγους μήνες, επειδή δεν ξεκινούσε το MacBook μου. Τότε είχε φταίξει το CD/DVD drive, το οποίο δεν έκανε eject ένα CD και που γενικά ήταν προβληματικό (το thread είναι εδώ). Τελικά μου αντικαταστήσανε το drive κι ήταν όλα OK. Σημειωτέον ότι πριν συμβούν όλα αυτά είχα ξαναπάει το μηχάνημα για αντικατάσταση του drive στη Rainbow, για πρόβλημα δικής μου υπαιτιότητας εκείνη τη φορά. Και τώρα... Τώρα πάλι μου κάνει προβλήματα 2-3 μήνες αφ'ότου το ΞΑΝΑ άλλαξα (και τη δεύτερη φορά δεν το χειρίστηκε η Rainbow, αλλά η αντιπροσωπεία σε πόλη του εξωτερικού όπου μένω). Δυσκολεύεται αρκετά ν διαβάσει ότι δίσκο και να του βάλω, αλλά τα CD τα διαβάζει συνήθως τελικά. Με τα DVD έχω όμως πρόβλημα- σε πολλές περιπτώσεις αφού το παλέψει μερικά λεπτά (πραγματικά σαν να παλεύουνε ακούγεται) δεν διαβάζει καν το DVD και μου το πετάει έξω. Σε άλλες το αναγνωρίζει τελικά, αλλά δε μπορεί να το παίξει ομαλά και κάνει συνεχώς skip και διακοπές μέχρι που σε κάποιο σημείο κλείνει το DVD player και μου λέει ότι "encountered error from which it could not recover" ή κάτι τέτοιο. Όπως και να'χει, DVD δε βλέπω που να χτυπιέμαι. Δε μιλάμε για έναν ή δύο δίσκους, για να πεις ότι έτυχαν προβηματικοί, έχει το ίδιο πρόβλημα με ολοκαίνουργιους δίσκους από το κουτί που σίγουρα δεν είναι γραντζουνισμένοι και επείσης όλους αυτούς τους δίσκους άλλα μηχανήματα τους παίζουν. Επείσης το ίδιο πρόβλημα έχω και όταν τα παίξω με VLC αντί για το DVD player. ΣΥμπέρασμα, φταίει ξανά το combo drive. Και ρωτάω εγώ: έχετε ξανακούσει τέτοια γκαντεμιά ρε παιδιά; Δύο συνεχόμενα σκάρτα ανταλλακτικά σε μηχάνημα της Apple; Έχω από παιδί που χρησιμοποιώ Apple και δε μου'χει κάτσει σκάρτο κομμάτι... Απλώς για να μοιραστώ τον πόνο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 απλά ακούγεται ότι τον τελευταίο καιρό (1,5 χρόνο τώρα) έχουν αρκετά προλήματα quality control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
small change Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Ε ναι, αλλά αυτό είναι φοβερό πράγμα, Έχει έξι μήνες ζωή το μηχανηματάκι και τον ένα τον έχει βγάλει στα "νοσοκομεία"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το quality control δεν έχει να κάνει κάτι με τις συγκεκριμένες συσκευές μιας και δεν τις κατασκευάζει η ίδια η Apple αλλά συνήθως είναι Panasonic και σε κάποιες περιπτώσεις Pioneer. Χρήσιμο θα ήταν, σε περίπτωση που έχει κάποιος γνωστός σου αντίστοιχο μηχάνημα να αλλάξετε μεταξύ σας drives. Σε περίπτωση που όντως και στο δικό του μηχάνημα παρουσιάζει πρόβλημα τότε φταίει το combo σου. Σιγούρεψε όμως και ότι το δικό του δουλεύει σωστά στο δικό σου για να είσαι απόλυτα σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε θα ψηφίσω καντεμιά, έχω αγοράσει 5 mac μηχανίματα τον τελευταίο 2 μηνο λόγω αλλαγής από windows-pc στην δουλεία μου και δεν μου έχει παρουσιαστεί ούτε ένα πρόβλημα...είναι γεγονός ότι όπου έχω πετύχει matchita cd-dvd drive (imac και mac mini) είναι αργά αλλά και πάλι δουλεύουν κανονικά. Υπομονή και ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα προβλήματά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το quality control δεν έχει να κάνει κάτι με τις συγκεκριμένες συσκευές μιας και δεν τις κατασκευάζει η ίδια η Apple αλλά συνήθως είναι Panasonic και σε κάποιες περιπτώσεις Pioneer. Χρήσιμο θα ήταν, σε περίπτωση που έχει κάποιος γνωστός σου αντίστοιχο μηχάνημα να αλλάξετε μεταξύ σας drives. Σε περίπτωση που όντως και στο δικό του μηχάνημα παρουσιάζει πρόβλημα τότε φταίει το combo σου. Σιγούρεψε όμως και ότι το δικό του δουλεύει σωστά στο δικό σου για να είσαι απόλυτα σίγουρος σίγουρα δεν τα κατασκευάζει η apple, όπως άλλωστε δεν κατασκευάζει κανένα κομάτι από τον υπολογιστή (ούτε τα συναρμολογεί). Αλλά εδώ ισχύει το εξής ερώτημα που θέτουν οι κατασκευαστές στην εκάστοτε apple: θέλετε να σας παραδώσουμε 1000 κομάτια και τα 999 να λειτουργούν με τάδε κόστος ή θέλετε να σας παραδώσουμε 1000 κομάτια και τα 980 να λειτουργούν αλλά σας τα αντικαθιστούμε στην στιγμή; εννοείται ότι η δεύτερη επιλογή είναι πολύ πιο φτηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.