Προς το περιεχόμενο

Mυστική πράκτορας ή πανικός όλη την ημέρα;

paredwse

Alias ή 24;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Alias ή 24;

• Alias
    • 24
    • Δεν ξέρω, είδα φως και μπήκα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

Δημοσ.

Επιτέλους!!! Συνέχεια γίνονται συγκρίσεις όλων με Lost και δεν έχω δει.

Λοιπόν, μιλάμε για τις 2 από τις 5 καλύτερες σειρές όλων των εποχών, ανεξαρτήτου εποχής .

Εγώ ψηφίζω Alias πάντως! Δεν ξέρω, η επιλογή είναι δύσκολη αλλά οι δυο πρώτεσ season του Alias είναι απλά αξέχαστες...

Δημοσ.

Tα καλά επισόδεια του Alias ήταν όντως αξέχαστα, αλλά δεδομένου του ξενερώματος που φάγαμε σε πολλά στην 4η-5η ψηφίζω 24 που δεν μας πορώνει 6η χρονιά τώρα...

(ελπίζω να μην μπούμε σε διαμάχη Jack vs Jack)

Δημοσ.
Επιτέλους!!! Συνέχεια γίνονται συγκρίσεις όλων με Lost και δεν έχω δει.

Λοιπόν, μιλάμε για τις 2 από τις 5 καλύτερες σειρές όλων των εποχών, ανεξαρτήτου εποχής .

Εγώ ψηφίζω Alias πάντως! Δεν ξέρω, η επιλογή είναι δύσκολη αλλά οι δυο πρώτεσ season του Alias είναι απλά αξέχαστες...

Moy λες τις αλλες τρεις please?

Δημοσ.

Κοίτα, ήμουν σαφέστατος. Οι δύο πρώτες season του Alias ήταν αξέχαστες. Από το επληκτικό 24 μου έχουν μείνει στιγμές από όλες τις season μεν αλλά τις βάζω πιο κάτω από το Alias.

Aν κατάλαβα λάθος και δεν υπήρχε ειρωνία στο μήνυμά σου πες το μου να σου πω για τις επόμενες τρεις season.

Δημοσ.
Κοίτα, ήμουν σαφέστατος. Οι δύο πρώτες season του Alias ήταν αξέχαστες. Από το επληκτικό 24 μου έχουν μείνει στιγμές από όλες τις season μεν αλλά τις βάζω πιο κάτω από το Alias.

Aν κατάλαβα λάθος και δεν υπήρχε ειρωνία στο μήνυμά σου πες το μου να σου πω για τις επόμενες τρεις season.

Συγγνωμη για την ασαφεια του μηνυματος μου που οντως ετσι οπως το εγραψα φανηκε σαν να ηταν ειρωνικο. Ειπες οτι Alias Και 24 ειναι δυο απο τις 5 καλυτερες ολων των εποχων. Ζητησα να μου πεις ποιες ειναι οι αλλες 3... :D

Σχετικα με Alias Και 24 δεν ξερω, ειδα φως, μπηκα και διαβασα!

Δημοσ.

lol

Sorry τότε. Για την ερώτησή σου, ήταν ψιλοτυχαίο το ότι είπα 2 στις 5. Δηλαδή ούτε γω το είπα ακριβώς όπως το σκεφτόμουν. Και εξηγούμαι: εγώ (όντας 20 χρονών) δεν μπορώ να αξιολογήσω σωστά μια σειρά του '80 ή του '90. Ας πούμε αν κάποιος σκεφτεί ένα top 5 πολύ πιθανό να βάλει σειρές όπως τα Star Trek, Knight Rider, το original Battlestar και τόσες άλλες εκείνων των δεκαετιών (και ακόμη πιο παλιών).

Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ακόμη και ο παλαιότερος τηλεθεατής μέσα στις 5 σειρές θα επέλεγε και αυτές τις δύο. Το Alias για το εκπληκτικό του σενάριο, τα φανταστικά cliffhangers στο τέλος κάθε επισοδείου, την διαρκή ανάλυση των χαρακτήρων κ.λπ.. Το 24, και μόνο από το όνομά του θα έπρεπε να μπει σε μια τέτοια λίστα.

Αυτή είναι απλά η γνώμη μου φυσικά.

Δημοσ.

Ισως το Alias να ειναι πιο πλουσιο σαν σειρα,αλλα σιγουρα διαλεγω το 24.

Εχοντας δει τα παντα απο 24 και μεχρι τα μισα της 5ης σαιζον Αλιας,θεωρω οτι αν συγκρινουμε τις σαιζον επεισοδιο προς επεισοδιο,το 24 ειναι ανωτερο.

• Moderators
Δημοσ.

24.

Έχω δει Alias όταν έδειχνε κάποια episodes απο την πρώτη υποθέτω season ο Antenna.

Παραπάνω δεν είδα (ούτε όλα του Antenna τα είδα γιατί έκανε μλκιες με το πρόγραμμα του).

Για το 24 είχα ξεκινήσει απο Ant1 και δεν αντεξα τα βασανηστήρια που έκανε το κανάλι στους θεατές και άρχισα να κατεβ.... τηλεφωνώ σε όσους θείους είχα τότε στην Αμερική...

Οπότε αυτό ήταν το κριτήριο σύγκρισης. Οι προβολές του Ant1 και η επίδραση τους πάνω μου.

btw: δε θεωρώ το 24 καμιά αξιολογη σειρά πλέον. Είχε δύο καλές season. Πλέον έχει μόνο την πλάκα της ως action.

Δημοσ.

Ξεκολλάτε λίγο από τα αμερικάνικα και δείτε κανένα σοβαρό anime :mrgreen: :P

Δεν έχω δει κανένα αλλά οι περισσότεροι φίλοι μου είναι κολλημένοι με το 24.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...