Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Logitech Z-5500 5.1

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω που απαντησες πως γινεται αυτο?Εγω βαζω pro logic 2 για να παιζει surrund.Να το βγαλλω

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 07 : 15 : 30-----

Tα εχω αναλογικα με τα τρια καλωδια μαυρο κιτρινο και πρασινο συνδεμενα

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν διαλέξεις 6ch direct surround θα παίζει πάλι.

Απλά όπως σου είπα να ρυθμίσεις το PowerDVD να μη κάνει αυτό την αποκωδικοποίηση του σήματος.

Δεν το έχω το PDVD Και δε θυμάμαι που ακριβώς είναι η ρύθμιση.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 07 : 50 : 05-----

Απο οτι ειδα στο manual μονο με efe pro logic 2 μπαινει ο αποκωδικοποιητης των z-5500 αλλιως παει κατευθειαν σε ολα τα ηχεια..

-----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 08 : 51 : 57-----

Καποιο αλλο dvd player καλυτερο απο το powerdvd που να παιζει 5.1 ηχο?Θελω να δω μηπως φταει το power..!!

Δημοσ.

δεν εχει και πολυ σχεση αυτοο.στις ρυθμισεις του power dvd πηγαινε advanced στην κατηγορια audio και θα σου εχει τρεις επιλογες΅:quiet enviroment,normal enviroment,noisy enviroment..επελεξε αυτο που θες αναλογα ποσο δυνατα ακουγεται

Δημοσ.

η καλυτερα θα ηταν να απενεργοποιησεις ολα τα εφε..δηλαδη none..οσο για τις ταινιες μου συμβαινει κ εμενα μερικες φορες και το εχω και στο 6ch direct..απλα κοιτα να μην βαζεισ πολλεσ ρυ8μισεις και μετα ξεχνας να τις αλλαξεις..για εφε μιλαμε παντα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Exω τα logitech z-5500 συνδεμενα σε καρτα ηχου με οπτικη ινα και οταν παω τα παιξω κατι dts sample απο κατι site σε wav μορφη συο powerDvD δεν ακουγεται τιποτα παραμονο ενα φsssssss μετα εψαξα στι google και κατεβασα το media classic τωρα ακουγεται ηχος αλλα στα z-5500 δεν γραφει dts...Τι να κανω????:shock::shock:

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια.Την Παρασκευη ενα φιλαρακι πηρε υπολογιστη καινουργιο με καρτα ηχου asus xonar d2!Toν πηγαμε σπιτι μου να τον στησουμε και λεω κατσε να κανουμε δοκιμη με τα logi z-5500.Λοιπον το στηνω αναλογικα βαζω τους drivers και ανοιγω τα ηχεια.Μετα τα βαζω με οπτικη ινα στην καρτα που εχω εγω της speed-link!Η ποιοτητα του ηχου ηταν παρομοια λιγο καλυτερη στην οπτικη ινα με τη μονη διαφορα οτι ειχε λιγο πιο μεγαλη ενταση με την asus:-D.Tελικα κατεληξα στα προσωπικα μου συμπερασματα...οτι για να παιξουν τελεια τα logi πρεπει να τα συνδεσουμε ψηφιακα και οτι καρτα ηχου και να βαλουμε<200(αφου η asus ειναι η καλυτερη στην κατηγορια της) δεν εχουμε καμια διαφορα απο μια συνδεση με οπτικη ινα σε οποιαδηποτε καρτα ηχου που εχει optical out!!:lol:Aυτα τα λιγα....;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρετε αν υπαρχει ανταπτορας με τρεις εισόδους jack και δύο εξόδους rca για να μπορώ να συνδεσω τα ηχεια σε laptop?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...