Προς το περιεχόμενο

Ηχεία Logitech Z-5500 5.1

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς πάρε τα ηχεία κ βάλτα μακρυα απο άλλες συσκευες..να δεις σιγα σιγα πια φταίει και σου κάνει τις παρεμβολες..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μικρόφωνο πάντως στο 1 μέτρο, είναι πιθανό να μικροφωνίζει. Δοκίμασε να το αποσυνδέσεις. edit: (με προλάβατε ήδη...)

Όσο για αυτό που σου είπε ο πωλητής, όλα τα μεγάφωνα χρειάζονται "στρώσιμο" για να αρχίσουν να δουλεύουν σωστά και στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το πιο χαρακτηριστικό είναι να μαλακώσουν τα λάστιχα που κρατάνε τους κώνους από αυτά για να έχουν στο μέλλον καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διαδρομή.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπέρα σε ολους,

Λοιπον εχω ενα 2.1 και εχς προσθεσει αλλα 2 ειχια και το εχς κανει 4.1 μαζι ολα μου δινουν 30-32 watt.Δεν μου φτανουν ομωσ και σκεφτομαι να παρω τα logitech z5500.Εχω ενα λαπτοπ με υποδοχη s/pdif,μπορω να τα βαλω η να παρω τα z2300?Αν μπορω πωσ θα το κανω?Ευχαριστς πολυ...:-) Please i need help....:shifty:

Δημοσ.

Και να μπορείς να βάλεις τα Ζ-5500 στο laptop δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει ή όχι...

Έχω την εντύπωση πως το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να τα συνοδεύουν καλές-έως πολύ καλές κάρτες ήχου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ.

ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΞΑΝΑ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ....

ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ??

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΧΕΙΑ??

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ.

ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ (2Α) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ .

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ??

Δημοσ.

Φυσικα και μπορεις να τα συνδεσεις στο λαπτοπ με ψηφιακη εξοδο. ο ηχος φευγει απο τη συσκευη σου απεξεργαστος και επεξεργαζεται απο τον ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη των ηχειων. οποτε η καρτα ηχου δεν παιζει κανενα ρολο σ' αυτη την περιπτωση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγα στα multirama να παραγγειλω τα logitech z-5500 και σημερα μου ειπε ατομο που ξερω απο εκει οτι δεν θα τα ξαναφερουν γιατι θα κυκλοφορησει καινουργιο μοντελο η logitech και σταματησε την παραγωγη τους.

Ξερει κανεις τιποτα σχετικο η για το καινουργιο μοντελο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι κάποτε θα κυκλοφορήσει καινούριο μοντέλο, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω διαβάσει/ακούσει κάτι...

Δημοσ.

Πω πω πάλιωσαν και αυτά... Κάπου στο mall είδα μια προσφορά για τα LOGITECH Z-2300 (2.1) , μην με ρωτάς, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Αν σε βγάλει ο δρομος σου από εκεί τσέκαρε τα :-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια ερωτηση ηθελα να κανω.Εχω τα logitech z-5500 και παιζουν κανονικα οταν ακουω μουσικη ολα τα ηχεια και στο dvd που βλεπω στον υπολογιστη στο power dvd 8 παιζουν παλι ολα αλλα δεν ακουγεται πολυ δυνατα καμια σχεση με οταν ακουω τραγουδια.Στο control panel εχω σαν εφε pro logic 2 movie

Δημοσ.

Επέλεξε 6ch direct εκτός κι αν έχεις οπτικό καλώδιο ή digital ομοαξωνικό.

Επίσης στο power dvd επέλεξε η αποκωδικοποίηση να γίνεται απο εξωτερικό decoder (αυτόν των z-5500).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...