Venisk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μπορείς πάρε τα ηχεία κ βάλτα μακρυα απο άλλες συσκευες..να δεις σιγα σιγα πια φταίει και σου κάνει τις παρεμβολες..
adis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ... Ξεσύνδεσα το μικρόφωνα και έφτιαξε ο ήχος... Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι...
Venisk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 τελικά κ στο 1 μέτρο την κάνουν την παρεμβολη τους τα μικρόφωνα..αντε κ καλορίζικο..
adis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Thank you... You saved my night and my dreams....
vagpap Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Με μικρόφωνο πάντως στο 1 μέτρο, είναι πιθανό να μικροφωνίζει. Δοκίμασε να το αποσυνδέσεις. edit: (με προλάβατε ήδη...) Όσο για αυτό που σου είπε ο πωλητής, όλα τα μεγάφωνα χρειάζονται "στρώσιμο" για να αρχίσουν να δουλεύουν σωστά και στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το πιο χαρακτηριστικό είναι να μαλακώσουν τα λάστιχα που κρατάνε τους κώνους από αυτά για να έχουν στο μέλλον καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διαδρομή.
Vasilis_20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Kαλησπέρα σε ολους, Λοιπον εχω ενα 2.1 και εχς προσθεσει αλλα 2 ειχια και το εχς κανει 4.1 μαζι ολα μου δινουν 30-32 watt.Δεν μου φτανουν ομωσ και σκεφτομαι να παρω τα logitech z5500.Εχω ενα λαπτοπ με υποδοχη s/pdif,μπορω να τα βαλω η να παρω τα z2300?Αν μπορω πωσ θα το κανω?Ευχαριστς πολυ... Please i need help....
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Και να μπορείς να βάλεις τα Ζ-5500 στο laptop δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει ή όχι... Έχω την εντύπωση πως το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να τα συνοδεύουν καλές-έως πολύ καλές κάρτες ήχου.
SPOILT_309 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ. ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΞΑ ΞΑΝΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.... ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΧΕΙΑ??
SPOILT_309 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ. ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ (2Α) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ . ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?? ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ??
apomat1982 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Φυσικα και μπορεις να τα συνδεσεις στο λαπτοπ με ψηφιακη εξοδο. ο ηχος φευγει απο τη συσκευη σου απεξεργαστος και επεξεργαζεται απο τον ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη των ηχειων. οποτε η καρτα ηχου δεν παιζει κανενα ρολο σ' αυτη την περιπτωση
MINDER Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πηγα στα multirama να παραγγειλω τα logitech z-5500 και σημερα μου ειπε ατομο που ξερω απο εκει οτι δεν θα τα ξαναφερουν γιατι θα κυκλοφορησει καινουργιο μοντελο η logitech και σταματησε την παραγωγη τους. Ξερει κανεις τιποτα σχετικο η για το καινουργιο μοντελο ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 ναι κάποτε θα κυκλοφορήσει καινούριο μοντέλο, μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω διαβάσει/ακούσει κάτι...
caution Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πω πω πάλιωσαν και αυτά... Κάπου στο mall είδα μια προσφορά για τα LOGITECH Z-2300 (2.1) , μην με ρωτάς, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Αν σε βγάλει ο δρομος σου από εκεί τσέκαρε τα
apoxa2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μια ερωτηση ηθελα να κανω.Εχω τα logitech z-5500 και παιζουν κανονικα οταν ακουω μουσικη ολα τα ηχεια και στο dvd που βλεπω στον υπολογιστη στο power dvd 8 παιζουν παλι ολα αλλα δεν ακουγεται πολυ δυνατα καμια σχεση με οταν ακουω τραγουδια.Στο control panel εχω σαν εφε pro logic 2 movie
Finn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Επέλεξε 6ch direct εκτός κι αν έχεις οπτικό καλώδιο ή digital ομοαξωνικό. Επίσης στο power dvd επέλεξε η αποκωδικοποίηση να γίνεται απο εξωτερικό decoder (αυτόν των z-5500).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.