Finn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να αναβαθμίσω το οικιακό μου ηχοσύστημα πάνω στο οποίο θα συνδεθεί ο μείκτης (πικάπ,cd players) και ο υπολογιστής. Η πατέντα που κάνω τώρα είναι: Μείκτης με πολυ-αντάπτορα ώστε να μπαίνουν πάνω τα creative ηχεία μου και στο line in του μείκτη πάει ο υπολογιστής.Έτσι και δεν έχω καλή απόδοση όταν παίζω με το πικάπ/cdjs και ο ήχος του υπολογιστή είναι μάπα (ταινίες/δορυφορική/μουσική) Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω τα ηχεία της logitech z-5500 γιατι πολύ απλά δεχονται πολλές πηγές ήχου με rca -in.Κοστίζουν όμως και 300 ευρώ. Μπορώ να δώσω τα λεφτά.Καλα θα κάνω ή υπάρχει εφάμιλη λύση που κοστίζει λιγότερο?
npapagri_xtra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 κανεις ενα λαθος. οι εισοδοι στο logitech ειναι στην πισω μερια του πανελ και ειναι μια οπτικη ινα, μια coaxial και 3 σε μορφη καρφιου η οποιες παιζουν σαν 5.1 αλλα με ενα διακοπτη σε 3 αυτονομα στερεο εισοδους. τα rca ειναι στην πισω μερια του sub και ειναι οι εξοδοι προς τα ηχεια.
Finn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Άρα η σύνδεση που ζητάω είναι αδύνατη? Μπορει να υλοποιηθεί κάπως αλλιώς?
npapagri_xtra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 αν οι συσκευες σου εχουν rca εξοδους θα πρεπει να παρεις καλωδια rca σε καρφι. κατι τετοιο http://joday.free.fr/images/hw/mini-jack_rca.jpg
Finn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Easy task τότες Θα τα χτυπήσω τον Μάρτιο thanks
benZiDirK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Φιλε εχω τα 5450 και πρεπει να σου πω πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.... και οσο αφορα τις εξοδους εχει δικιο ο απο πανω.... Τουλαχιστον τα δικα μου εχουν 2 Optical, 1 Coaxial και 3 Καρφια... Μπορεις να βρεις adaptor που να κανουν τα RCA σε Καρφι...
Finn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά για τις εισόδους τους τα θέλω πιο πολύ όχι για τις εξόδους τους. Μ ενδιαφέρει να συνδεθεί μείκτης πάνω.
dee777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 molis ta pareis kai ta akouseis na paizoun,8a ksexaseis k tonoma sou....
kavalinas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 file exo ta logitech z5500 pou les edo kai ena xrono. ena exo na s po eimai kolimenos me ton ixo kai einai oti kalitero exo akousei apo etoimo sistima ixeion se pc einai fovera mi to skefteis katholou afou mporeis na sindeseis ola auta p theleis ante me to kalo
Finn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Thanks παιδιά.Περιμένω πληρωμή στις 15 του μήνα για να τα πάρω case closed !
adis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα τα παραπάνω ηχεία και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...: Αφού τα άφησα να δουλέψουν για 2-3 ώρες στο σιγανό τους,όπως μου είπε ο πωλητής τους ????, αν τους ανεβάσω την ένταση κοντά στο μισό, ακούγεται ένας ήχος δυνατός, σαν σηρίνα... Είναι σαν το ήχο που κάνουν τα μικρόφωνα πολλές φορές αν τα πλησιάσεις πολύ στο στόμα... Anyway, κάπως έτσι... Please HELP....
Crossfire1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Σίγουρα δεν υπάρχει μικρόφωνο συνδεδεμένο και ανοιχτό έστω και σε χαμηλό επίπεδο κοντά ?
Venisk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπερα φιλε.. Σε τι συσκευές έιναι διπλα τα ηχέια σου?
adis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Το μικρόφωνο είναι συνδεδεμένο στην κάρτα ήχου αλλά είναι μακριά απο τα ηχεία...Κοντά στο 1μέτρο. Στο Γούφερ δεν βρίσκεται τίποτα κοντά... Στα ηχεία,διάφορα, πχ το πολυμηχάνημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.