Προς το περιεχόμενο

PCI-E voltages.

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες.Εχω το ακολουθο μοντελο gpu(φρεσκο αγορασμενο το pc):

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=923516&tab=specs

Το θεμα μου ειναι σε τι voltages πρεπει να παιζει για να ειναι ok?Συμφωνα με τις ενδειξεις της mobo μου τα votlages στην pci-e ειναι 1,5V.Ειναι ενταξει?Ρωταω διοτι οποτε παω να τσιμπησω λιγο τον core bus της καρτας,προς τα πανω,τρωει κολλημα ο Η/Υ με αποτελεσμα να κανω restart.Περιμενω τις απαντησεις σας...:D

Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την τάση αστήν default από βίος δεν παίζει κανένα ρολο αφού η κάρτα σου δουλεύει τώρα γιατί trws σκαλώματα ίσος xalio κομμάτι η κάρτα ίσος μικρό psu ίσος ίσος ίσος πολλά ίσος αλλα αυτό που λες δεν έχει καμια σχέση για αυτό για το καλο σου μην το πειράζεις δες αν οι συχνότητες τις PCI-E ιάνει στα 100Mhz δες αν ψύχεται σωστά η κάρτα σου σωστό airflow στο κουτί και μετά δοκίμασε να ανεβάσεις και αλλο αλλα πες μας και τι PSU έχεις

hmm ok με αυτά από τις συχνότητες τις PCI-e πως είσαι μήπως έχεις χρονίσει την μνήμη τις κάρτας παρα πολύ και δεν μπορεί να πάει πιο ψιλά ο πυρήνας είναι και καινούριες κάρτες και δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν υποθέσεις κάνω και εγώ αλλα το σίγουρο είναι η τάση στο PCI-e slot να μείνει όπως είναι default

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...