Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με installing software!!!!sos

engant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ξαφνικα εχω ενα προβλημα στο pc μου....Δεν κανει install ουτε ενα προγραμμα(δοκιμασα καμια δεκαρια)!!!Ειχα της avg το antivirus που εχει online internet security αλλα ξαφνικα εδω και 2 μερες ανακαλυψα οτι το online avg control center δεν υπαρχει στο φακελο του προγραμματος!!!!!Ετσι δοκιμασα να απεγκαταστησω ολο το avg και μετα απο ωρα το καταφερα...Αλλα οταν επιχειρησα να εγκαταστηδω ξανα το ιδιο προγραμμα αλλα και αλλα μου εβγαζε μηνυμα τυπου:

file system error...cannot read file at C:\programme files\common files\(το φακελο που δημιουργει η χρειαζεται να διαβασει το καθε προγραμμα)....

Δεν ξερω πρωτη φορα μου συμβαινει...μηπως οφειλεται σε ιο???Να κανω ελεγχο σφαλματων μηπως και διορθωσει αυτοματα τιποτα στο συτημα???

Παντως εγινε εντελως ξαφνικα και χωρις να καταλαβω κατι....Μηπως φταει που εγκατεστησε ενα ημερολογιο της Pimex???

Βοηθηστε παιδια....

Δημοσ.

Εγώ είχα πάθει το ίδιο και ξέρεις τι έφταιγε; Είχε αλλάξει γράμμα ο σκληρόςαπό μόνος του από C έγινε D όταν πήγενα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα ο οδηγός έψαχνε C δεν τον έβρισκε και η εγκατάσταση δεν γινόταν. Αυτό βέβαια κράτησε για λίγο μέχρι δηλαδή να καταλάβω την αλλαγή του γράμματος του σκληρού.

Μήπως συμβαίνει και σε σένα κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
Εγώ είχα πάθει το ίδιο και ξέρεις τι έφταιγε; Είχε αλλάξει γράμμα ο σκληρόςαπό μόνος του από C έγινε D όταν πήγενα να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα ο οδηγός έψαχνε C δεν τον έβρισκε και η εγκατάσταση δεν γινόταν. Αυτό βέβαια κράτησε για λίγο μέχρι δηλαδή να καταλάβω την αλλαγή του γράμματος του σκληρού.

Μήπως συμβαίνει και σε σένα κάτι τέτοιο;

oxi alla telika kapoia egkatistonte sosta kai kapoia pali den mporoun(antivirus me tipota den mporo na egkatastiso...)tha psakso kai allo mpas kai vro akri

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...