memoslar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά μήπως ξέρετε αν το LINKSYS WRT54GC είναι wireless adsl router? Συνδέω τη γραμμή του τηλεφώνου στη Θύρα INTERNET και μπλοκάρει η γραμμή του οτε.Ούτε προσπάθεια για να μπει ιντερνετ ούτε τίποτα...! Μου λέει PPPoe failed... Ρε σεις μήπως αυτό δουλευει σε συνεργασία με αλλο router που μπαινει ιντερνετ και όχι μόνο του?Δε μπορω να καταλάβω... Λίγη βοήθεια! Ευχαριστώ...
Eusebius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Σωστά το μάντεψες. Είναι σκέτο ασύρματο ρούτερ + διάφορα άλλα. Όχι μόντεμ/ρούτερ. Κάτι τέτοια παρόμοια Linksys που έχω (WRT54G) τα έχω πίσω από SpeedTouch (μόντεμ/ρούτερ) και παίρνουν ίντερνετ από τα SpeedTouch. Δεν ξέρω τί άλλος/καλύτερος τρόπος υπάρχει να τους δώσεις ίντερνετ...
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 oti exei ta grammata wrt einai wireless router pou poli apla simenei oti exoun mia ipodoxi wan kai internet oxi gia na sindeseis to tilefono sou alla gia na sindeseis ena router i mia misthomeni kai paei legontas.,an exeis aplo router nai mporeis na to sindeseis ekei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.