ClouD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα το ρίσκο. Θα έπαιρνα μία οικογενειακή πίτσα και θα την άραζα στην κερκίδα, περιμένοντας τη στιγμή που ο βιορυθμός μου θα ήταν δυνατός για να συμμετάσχω σε αγώνες. Δεν είναι να ρισκάρεις με αυτά τα πράγματα.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως σας το λέω από τώρα, μη δοκιμάσετε τίποτα περίεργο 6-7 Μαΐου γιατί θα ξέρω και Ζίου-Ζίτσου.
nmtray2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 είναι ο 24ωρος Κιρκάδειος κύκλος (ή ωρολόγιο) 25ωρος. Και ισχυει μονο για ανθρωπους.
mindtrapper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ πάντως σας το λέω από τώρα, μη δοκιμάσετε τίποτα περίεργο 6-7 Μαΐου γιατί θα ξέρω και Ζίου-Ζίτσου. Εγώ θα δοκιμάσω όλα τα περίεργα στις 20 πάντως.
parsifal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 25ωρος. Και ισχυει μονο για ανθρωπους. Είμαι σίγουρος ότι ο Jurgen Aschoff, εις εκ των τριών πατέρων της Χρονοβιολογίας, θα διαφωνούσε. Μάλλον και οι υπόλοιποι δύο, τώρα που το σκέφτομαι... (Αν έχεις internet μέσω ΔΙΟΔΟΣ, μπορείς να δεις πολλά σχετικά papers στα Journal of Circadian Rhythms, Theoretical Biology and Medical Modelling, BioMed Central κ.α.)
nmtray2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 http://healthlink.mcw.edu/article/922567322.html Εχει κι αλλα. Ειχε γινει πειραμα πριν χρονια. Interestingly, it is claimed that humans' circadian clock has a 25-hour cycle, unlike the earth's 24-hour rotation cycle. In an experiment, subjects lived in a house without windows. There were no external cues, such as clock, television, etc. to give them a hint of when to wake up, eat, sleep, etc. Participants in this study showed a natural rhythm of a 25-hour cycle of sleep, waking up, activity, etc. Shift work and jetlag owing to rapid travel are some of the activities that can disrupt our circadian rhythms. http://wordsmith.org/awad/archives/0306
The_Judas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως εγώ στη θέση σου δεν θα έπαιρνα το ρίσκο. Θα έπαιρνα μία οικογενειακή πίτσα και θα την άραζα στην κερκίδα, περιμένοντας τη στιγμή που ο βιορυθμός μου θα ήταν δυνατός για να συμμετάσχω σε αγώνες. Δεν είναι να ρισκάρεις με αυτά τα πράγματα. :lol:
nickritikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον Παιδια.σημερα Ειχα Τουσ Αγωνεσ..!!!!!!! Αν Και Ο Βιορυθμοσ Μου Ηταν Τελειοσ (αρα Θα Πηγαινα Καλα) Πηγα Χαλια!!!!!!!!! Μια Εξηγηση Υπαρχει......δεν Ισχυει.....ειναι Ενα Παραμυθι.... Εσεισ Τι Λετε????????????
mandate Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 η ετοιμότητα/εξάσκηση μας κάνει παντοδύναμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.