HexStatic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ta xalia tis otenet.... Ypotithetai oti exw 2mbit me otenet....
iceman79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 sygkrinete ta apotelesmata pou phrate kai me to parakato http://www.testmy.net/
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 oute photoshop oute grammi spitiou.to site den einai oti kalitero alla bgazei arketa sosta apotelesmata pantos me sxesi alla pou exo dei.kattist den trelathikes oute zitas pola alla oute ta liga tha exeis.kostaplak den mporoume na sigkatikisoume a.den einai grammi spitiou.b.to spiti idi exei gemisei me zoa(aderfia mou)
kattistt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 kattist den trelathikes oute zitas pola alla oute ta liga tha exeis. Αχ.... απλα ηθελα να σιγουρευτω. Την ταχυτητα που πληρωνω... εεε πληρωνει η εταιρια που δουλευω δεν θα την εχω ποτε... kostaplak den mporoume na sigkatikisoume a.den einai grammi spitiou.b.to spiti idi exei gemisei me zoa(aderfia mou) Θες να ερθω να τους διωξω ολους??? Θα τραγουδησω, εγγυηση, να δεις για ποτε θα φυγουνε και θα σου αφησουνε κ τα πραγματα τους για προικα!!!
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αχ.... απλα ηθελα να σιγουρευτω. Την ταχυτητα που πληρωνω... εεε πληρωνει η εταιρια που δουλευω δεν θα την εχω ποτε... Θες να ερθω να τους διωξω ολους??? Θα τραγουδησω, εγγυηση, να δεις για ποτε θα φυγουνε και θα σου αφησουνε κ τα πραγματα τους για προικα!!! kattists ama to katafereis auto pera apo tin aionia eugnomosini mou tote tha sou xariso kai olo to pc opos ine.
S2Katana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξερω αν το εχετε και εσεις, αλλα εμενα σερνεται το βραδι η συνδεση...
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 logiko einai.apo to proi pou anigoun oi eteries diladi 7 me 8 mexri tis 2-3 pou feugoun ta apoblakomena apo ta online games oi grames pane pio arga.kata tis 4-5 ine pou pane ola pio grigora;)
S2Katana Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εγω εχω το καλο οτι στην περιοχη μου δεν εχει εταιρειες.Ετσι, το πρωι εχω ταχυτητες @100-110kbps.Το απογευμα-βραδι το πολυ να δω 70!
louben Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Me 1 ΜΒΙΤ συνδεση 1.30 το βραδυ??????γμ τον οτε μου .Αυριο θα παω αυτοπροσωπως στις βλαβες (γιατι απο το τηλεφωνο με γραφουν ) και δε γινει της κακομοιρας).
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 louven elpizo na minakouseis apo ton ote ta gnosta....
louben Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Και ομως τα ακουσα.Αφου με εστελναν απο γραφειο σε γραφειο(πηγαινετε στο βαθος του διαδρομου,στο 5, στο 7, στον πανω οροφο κτλ) τελικα εκει που κατεληξα μου ειπε οτι δεν ειναι αρμοδιος και οτι πρεπει να αναλαβει το ηρακλειο(μενω χανια) οπου και υπαγομαι.Αφου τα πηρα και τους ειπα πως ειναι δυνατον να μην μπορουν να κανουν κατι πηρε μπροστα μου τηλεφωνο στην ανοικτη ακροαση στο Κεντρο και του ειπαν οντως εχω δηλωσει βλαβη, και να περιμενω οποτε απεμπολησε καθε ευθυνη και κοινως με γειωσε.Και τελικα μου λεει "αν ειναι θεμα δικτυου παρε αυτον...... ειναι υπευθυνος) αλλη πασα δηλαδη. Κατα τα αλλα ειχαν απο εξω το γνωστο μεγαλο πανο"ΟΤΕ-ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΓΙΑΤΙ?" Δεν ξερουν γιατι?
Steven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κανονικά έχω 3.5... Ντάξει ικανοποιητικά είναι αλλά έπρεπε να είναι λίγο πιο ψηλά... Το κέρατο μου όμως είμαι πιο γρήγορος μόνο 49% των συνδέσεψν στη Γερμανία... ΑΠλώστε καμιά οπτική ίνα ρεεεεε. Θέλω την 25αρα!!! Γαμώτο!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 kai tha katalixeis sto oreo.oti to dslam einai pita kai ola ta gnosta kai oti i adsl den exei kati sigkekrimeno kai ama thes kati sigkekrimeno pare misthomeni.ipomoni na ftiaxnoun dslam kai ekei na figeis apo ton pata tOTE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.