Προς το περιεχόμενο

Test Your Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
file stavregos kai ego xania meno kai apo tote pou evala adsl edo kai 5 mines piano ta misa.prepei na exei prob to dslam tis tzanakaki

kaiεγω χανια δεν ειμαι dslam τζανακακη αλλα κυδωνιας και με 1024 πιανω το πολυ 500.Δεν ειναι θεμα DSLAM ολα τα χανια(και η κρητη εν γενει)εχουν προβλημα.Τους εχω παρει απειρα τηλεφωνα,εστειλα επιστολη στην ΕΕΕΤ αλλα μεγαλη τους σκασιλα.Κοινως μας εχουν γειωσει.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

16/03/2007 13:36:59

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 222.82Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 643.35kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

τι να πω χτεσ μαυρα χαλια σημερα...

Δημοσ.

apo ekei pou metras to speed den einai panta to idio..malakies o kolo ote mas douleui mallon...vevaia den xero kai polla alla to proi me forthnet 768 mou leei 560 kb kai to apogeuma ate na paei me to zori mexri 350kb mou exei dixi kai 260 kb

Δημοσ.

16/03/2007 14:21:56

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.10Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 893.73kb/s

παιδια γινομε κουραστικοσ αλλα 1024 εχω...

Δημοσ.

φιλε poulinos πηρα το περιοδικο pc world αν σου επεσε στα χερι αν οχι αγορασετο λεει πολλεσ αληθιεσ για την απατη broadband

Δημοσ.
kaiεγω χανια δεν ειμαι dslam τζανακακη αλλα κυδωνιας και με 1024 πιανω το πολυ 500.Δεν ειναι θεμα DSLAM ολα τα χανια(και η κρητη εν γενει)εχουν προβλημα.Τους εχω παρει απειρα τηλεφωνα,εστειλα επιστολη στην ΕΕΕΤ αλλα μεγαλη τους σκασιλα.Κοινως μας εχουν γειωσει.

enas filos mou pantos sta leontariana me 1024 sta speed test tou den pianei kato apo 915.pos na to exigisw pali afto??:evil:

Δημοσ.
enas filos mou pantos sta leontariana me 1024 sta speed test tou den pianei kato apo 915.pos na to exigisw pali afto??:evil:

Θα σου πω το πολυ απλο για να καταλαβεις οτι καποια dslams στα χανια ειναι πιτα.Δοκιμασε στη διαθεσιμοτητα του οτε να βαλεις νουμερο απο 4(περιοχη δικαστηριων) ή 9(περιοχη Γαλατα βαμβακοπουλου κτλ)>Θα σου πει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες.Αυτο εδω και 2 μηνες περιπου.Ξερεις τι σημαινει?Οτι ειναι τοσο πιτα που ενω επρεπε να ειναι 300 λχ στο dslam ειναι 1000.Οποτε αν δεν βαλουν νεa dslams δε γινεται δουλεια.

Οσο για το φιλο σου Λενταριανα το καλοκαιρι ηταν δραμα.Τωρα αν εφτιαξε δεν ξερω.

ΥΓ:Στις βλαβες που ειχα επικοινωνησει στο Ηρακλειο μια κοπελα πανω κατω μου επιβεβαιωσε οσα σου λεω και μου ειπε να δηλωνω συνεχεια βλαβη μπας και φιλοτιμηθουν.

Αλλα που?

Δημοσ.

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.14Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.59Mb/s

2048 forthnet

Δημοσ.

17/03/2007 14:20:14

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.81Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 739.12kb/s

απο Αμπελοκηπους με forthnet 2048 σημερα.

τι συμβαινει ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

download 901 kb/s

upload 111kb/s

otenet 2048 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσ.
Θα σου πω το πολυ απλο για να καταλαβεις οτι καποια dslams στα χανια ειναι πιτα.Δοκιμασε στη διαθεσιμοτητα του οτε να βαλεις νουμερο απο 4(περιοχη δικαστηριων) ή 9(περιοχη Γαλατα βαμβακοπουλου κτλ)>Θα σου πει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες.Αυτο εδω και 2 μηνες περιπου.Ξερεις τι σημαινει?Οτι ειναι τοσο πιτα που ενω επρεπε να ειναι 300 λχ στο dslam ειναι 1000.Οποτε αν δεν βαλουν νεa dslams δε γινεται δουλεια.

Οσο για το φιλο σου Λενταριανα το καλοκαιρι ηταν δραμα.Τωρα αν εφτιαξε δεν ξερω.

ΥΓ:Στις βλαβες που ειχα επικοινωνησει στο Ηρακλειο μια κοπελα πανω κατω μου επιβεβαιωσε οσα σου λεω και μου ειπε να δηλωνω συνεχεια βλαβη μπας και φιλοτιμηθουν.

Αλλα που?

ego pantos sinexizw na tous pairnw til kai mou lene oti sintoma tha epikoinonisei enas texnikos mazi sas giati exete epanalavei polles fores tin aitisi sas gia provlima sto adsl.edw kai mia vddomada mou to lene alla den stamatw na pairnw tilefona mexri na tous ta prixw teleiws..edw kai 3.5 mines pou evala tin otenet sta 1024,ta standard einai 520 peripou..e den paei allo afti i katastasi:evil:

Δημοσ.

Ase re, edw kentro Dimitriou gounari, Thessaloniki kai download 440,upload 240...Dena paei allooooooooooooooooooooo leme...GamwOTEEEEEEEEEEEE KLEFTH !!

aaaaaaaa ME 1MBIT SYNDESH

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...