Προς το περιεχόμενο

Vista Ultimate Vs Home Premium

andreas4067

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια! Εδω κι ενα χρονο,εχω το εξης pc :

CPU : Intel Pentium 4 με συχνοτητα 3,2Ghz στα 64bit.

RAM : 2x512 = 1024mb DDR2

HD : 160GB

VGA : GeForce PCX 5300

Drive : DVD-R/W

Ειναι θεμα χρονου να βαλω τα Vista 64bit και θελω να σας ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας, να βαλω τα Ultimate ή τα Home Premium ? Τι παραπανω εχουν τα Ultimate απο τα Home Premium? Αξιζει να βαλω τα Ultimate η μηπως μου βαρενουν το συστημα χωρις λογο με αχρηστα πραματα? :confused:

Δημοσ.

Για να συγκρίνεις τις εκδόσεις των Vista ρίξε μια ματιά σε αυτό το link --> http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx

Στο επομένο link μπορείς να δεις τις συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος -->

http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/editions/systemrequirements.mspx

Δημοσ.

Στο link της Microsoft δίνει τις ίδιες συνιστώμενες απαιτήσεις... Οι ελάχιστες απαιτήσεις προφανώς θα διαφέρουν από έκδοση σε έκδοση! Οι συνιστώμενες απαιτήσεις είναι αυτές που απαιτούνται για να τρέχει το λειτουργικό απροβλημάτιστα και γρήγορα!

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι οποιαδήποτε απο τις δύο εκδόσεις και να βάλεις , μόνο που θα τρέχει τα vista χωρίς να τρέχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα θα δαπανάς

50 % - 60 % των πόρων του συστήματος σου .

Η κάρτα γραφικών (αν δεν κάνω λάθος είναι παλιά) θα σε κρεμάσει .

Καλύτερη επιλογή είναι να περιμένεις λίγο να βγουν τα vista με service pack , για να έχουν διορθωθεί κάποια bugs και να κάνεις και κάποια αναβάθμιση σε hardware , τότε .

Αν θες σαν κάτι ενναλακτικό βάλτο , αλλά γνώμη μου είναι ότι επειδή είναι σε μια δοκιμαστική περίοδο , αν θές να το βάλεις και να το χρησιμοποιείς σε μόνιμη βάση πρέπει να περιμένεις λίγο .

Δημοσ.

Η δοκιμαστική περίοδος λήγει με την εμφάνιση της τελικής έκδοσης. Στο beta στάδιο χιλιάδες χρήστες επίσημα (μερικά εκατομμύρια ανεπίσημα) έχουν εγκαταστήσει τα vista και έχουν επισημάνει τα προβλήματα.

Σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρξουν νέα προβλήματα αλλά δεν επηρεάζουν τη λειτουργία των Windows. Το να περιμένεις την κυκλοφορία του Service Pack είναι άσκοπο από τη στιγμή που τα περισσότερα updates γίνονται αυτόματα download και εγκατάσταση με το windows update.

Προσωπικά με παρόμοιο hardware με τον andrea έχω βάλει τα vista σε dual boot και βλέπω ότι πηγαίνουν ικανοποιητικά αν και όχι όπως θα ήθελα (εποχές xp). Σίγουρα το καλύτερο είναι διπλοπύρηνος επεξεργαστής και 2gb ram αλλά προτείνω να τα βάλεις σε dual boot για να δεις και εσύ αν μπορείς να κάνεις το συμβιβασμό της ταχύτητας - interface που θα χάσεις η κερδίσεις σε σχέση με τα XP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...