Προς το περιεχόμενο

Mercenaries 2: World in Flames

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οταν λεεει Windows XP SP3/ Windows Vista.Δηλαδη εγω που εχω τα sp2 δεν θα παιζει????:shock::shock::shock:

ελα μου ντε!!! δεν θα παιζει???? μπα... πρεπει να παιζει κανονικα, νομιζω!!!!

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εχω ηδη εγκαταστησει και μπορω να πω οτι τα γραφικα δεν ειναι και τα καλυτερα. Λιγο καλυτερα απο PS2 αλλα περιμενα περισσοτερα. Απο δραση και εκρηξεις ειναι γεματο αλλα 7.5 Gb ειναι πολλα. Καλο ειναι παντως μεχρι να βγει τιποτα καινουργιο.

Δημοσ.

Mercenaries 2 Free Gas Promotion - Might Be a Good Idea to Tip These Guys

"EA and Pandemic Studios announced today, that from 6am this morning til whenever "the pumps run dry", they will fit the bill to pump your car full of gas for free -- if you can make it to 8489 Beverly Blvd, Los Angeles CA before the deal goes up in flames.

Seriously, who thought mixing flames, gas, and mean looking dudes covered in tattoos together for a real life promotion would be a good idea? Because it is fucking brilliant. Give that person a raise.

A word of caution. If you are one of those people who never tips the full serve gas guy, you may want to bend the rules a bit this time. I'm guessing this is more of side job for the guys shown above, as their full time gig probably involves crushing people's skulls with their bare hands. Just a suggestion.

Full press release with details as well as a live feed of the event after the jump."

http://www.n4g.com/ps3/News-191045.aspx

Δημοσ.

Εγκατεστησα κι εγω το παιχνιδι αλλα δεν παιζει. Εχω το προβλημα που αναλυεται σε αυτο το thread http://www.pandemicstudios.com/community/viewtopic.php?id=9686, εκανα οτι λενε τα παλικαρια εκει αλλα τιποτα.. Περιμενω μηπως βγει κανενα patch ή βρεθει κανενα αλλο workaround. Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν το pc της υπογραφής παίζει: devil may cry 4 στα full!, dirt in low settings (με μερικά στο medium) and 1024x768 revolution, crysis low (με μερικά στο medium) kai 1024x768, assassins creed in low(ok oxi kai sfaira:devil:) και άλλα πολλα παιχνίδια σε αρκετά καλά γραφικά...

Τώρα μπορείτε να μου πείτε γιατί στο mercenaries 2 μαμιέται???? ε?? μόλις το ξεκινάω το παιχνίδι κάνει μισο λεπτό να μου δείξει το "EA" και μετα από 15-20 λεπτά ίσως και να μπει στο μενού (αργεί πολύ στα βίντεο) αλλά όταν μπήκε τελικά τότε πάω να δω τα γραφικά και ήταν όλα στο low (μέχρι και 640χ480 ανάλυση!!) γιατί έτσι βρε παιδιά??? εντάξει παλιό σύστημα, αλλά τα βγάζει πέρα με devil may cry (και όχι low ετσι??:P) και assasins creed που ειναι ποιο βαριά παιχνίδια. Γιατί σε αυτό να γ@μιέ....... ετσι?????????????

ο επεξεργαστης μου δεν καλυπτει κανενα παιχνιδι απο τα παραπανω (devil may cry και assasins creed) και ομως παιζει, γιατι σε αυτο να γινεται αυτο????

ξερει καποιος να μου απαντησει??? (και μην πειτε οτι θελω αναβαθμιση!!:devil::devil::devil::P:cool:)

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Δημοσ.
Λοιπόν το pc της υπογραφής παίζει: devil may cry 4 στα full!, dirt in low settings (με μερικά στο medium) and 1024x768 revolution, crysis low (με μερικά στο medium) kai 1024x768, assassins creed in low(ok oxi kai sfaira:devil:) και άλλα πολλα παιχνίδια σε αρκετά καλά γραφικά...

Τώρα μπορείτε να μου πείτε γιατί στο mercenaries 2 μαμιέται???? ε?? μόλις το ξεκινάω το παιχνίδι κάνει μισο λεπτό να μου δείξει το "EA" και μετα από 15-20 λεπτά ίσως και να μπει στο μενού (αργεί πολύ στα βίντεο) αλλά όταν μπήκε τελικά τότε πάω να δω τα γραφικά και ήταν όλα στο low (μέχρι και 640χ480 ανάλυση!!) γιατί έτσι βρε παιδιά??? εντάξει παλιό σύστημα, αλλά τα βγάζει πέρα με devil may cry (και όχι low ετσι??:P) και assasins creed που ειναι ποιο βαριά παιχνίδια. Γιατί σε αυτό να γ@μιέ....... ετσι?????????????

ο επεξεργαστης μου δεν καλυπτει κανενα παιχνιδι απο τα παραπανω (devil may cry και assasins creed) και ομως παιζει, γιατι σε αυτο να γινεται αυτο????

ξερει καποιος να μου απαντησει??? (και μην πειτε οτι θελω αναβαθμιση!!:devil::devil::devil::P:cool:)

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

http://www.pandemicstudios.com/community/viewtopic.php?id=10108

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...