lost2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχω κάποιες ταινίες divx με ενσωματωμένους υπότιτλους ( ένα αρχείο divx έχει 2-3 και περισσότερους υπότιτλους , όχι σε .str ή οτιδήποτε άλλο ) και προσπαθώ να τις κάνω dvd αλλά ότι πρόγραμμα και αν έχω δοκιμάσει δεν γράφει τους υπότιτλους στο τελικό dvd , το μόνο που αναγνωρίζει τους υπότιτλους είναι το convetx2dvd αλλά και αυτό στο τελικό δεν τους βάζει . καμία ιδέα ??
manosxxa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχω και εγω το ιδιο ακριβώς πρόβλημα .ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ DVD. HELP US!!!!
asmilon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πατησατε το κουμπι subtitle στο τηελκοντρολ σας? Εφοσον εχουν γραφτει οι υποτιτλοι στο δισκακι, με αυτον τον τροπο θα εμφανιστουν ;-)
lost2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ναι φίλε ούτε με software player τουσ βγάζει με τίποτα
manosxxa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Moy Bgazei Ayto To Mynhma To Convertx Me Kitrina Discarting Subtitle Stream #2-i Dont Have A Decoder For That Format Που Μπορω Να Βρω Decoders For This?
AKOYLINI Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 isos kai na mhn sas katalaba kala,alla an tespa sas katalaba kala tote: egka8istate to vobsub http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm exoume loipon thn tainia kai tous upotitlous. to onoma ths tainias kai to onoma ton ypotitlon prepei na einai akribos oloidio kai na ta exete se ena folder kai ta 2 mazi mesa,px: onomatainias.divx & onomatainias.srt(pou einai oi upotitloi). pernete to programma > winavi video converter http://www.winavi.com/en/video-converter/video-converter.htm kai epilegete Dvd anoigei to para8uro kai epilegete to divx pou exete patate start kai se kanena misaoro exete to divx se dvd me ypotitlous apano!!!
manosxxa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δεν Καταλαβεσ Οι Υποτιτλοι Ειναι Μεσα Στην Ταινια Και Οχι Σε Ξεχωριστο Αρχειο
manosxxa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα Υπαρχει Προγραμμα Που Να Τα Μετατρεπει Η Οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.