Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, και σε εμενα, διαφημισεις Google δεν εννοεις?

Παντως δεν ενοχλουν, δεν σκρολάρω ως εκει κατω.

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οχι, και σε εμενα, διαφημισεις Google δεν εννοεις?

Παντως δεν ενοχλουν, δεν σκρολάρω ως εκει κατω.

ναι αυτες εννοω.δεν ειπα οτι με ενοχλουν απλα το ανεφερα... :)

Δημοσ.
ναι αυτες εννοω.δεν ειπα οτι με ενοχλουν απλα το ανεφερα... :)

εχετε δικιο απλα εγω νομιζα οτι αναφεροσασταν στην πρωτη σελιδα του insomnia.gr και οχι στα fora (η forums):-P

• Members
Δημοσ.
Ti 8elei na pei o poihths?

Στο link που έδωσε μπορείς να δεις το insomnia έτσι όπως ήταν πριν από κάποια χρόνια.

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει να έχουν εγγραφεί πολλά μπουμπούκια (sic) στο insomnia μόνο και μόνο για το Μπλα μπλα έχω να κάνω την εξής πρόταση.

Μήπως θα ήταν σωστό να μπεί ένα όριο 200-300 Post πριν γίνει δυνατή η προσβαση στο Μπλα-Μπλα; Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνονται δυο πράγματα:

α) Διασφαλίζεται ο καταρχάς τεχνολογικός χαρακτήρας του forum

β) Αποθαρύνεται το κάθε μπαναρισμένο τσουτσέκι να κάνει δεύτερο account και να συνεχίσει τις ίδιες @@

Δημοσ.

...έχεις παρατηρήσει Γιάννη, έχουν επέλθει αλλαγές στο Site.

Αυτές οι αλλαγές νομίζω οτι δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό χρηστών απο το συγκεκριμένο Forum -το οποίο ουδόλως με απασχολεί-.

Θυμάσαι τι είχε γίνει με τα 50posts και τις αγγελίες?

Συμφωνώ σε όλα όσα λές πάντως, και τα έχω επισημάνει και με pm στους αρμόδιους αλλά απάντηση δεν έλαβα -αλλοίμονο-.

Δημοσ.

Και θα ξεκινήσει το ανελέητο posting στο υπόλοιπο forum... razz.gif

Δεν είμαι κατά γενικώς, αλλά ίσως να ήταν καλύτερος ένας συνδιασμός posts και παλαιότητας. happy.gif

Δημοσ.
Και θα ξεκινήσει το ανελέητο posting στο υπόλοιπο forum...

To οποίο γενικώς απαγορεύεται. Όπερ και σημαίνει ότι αν το moderating γίνεται σωστά δε θα πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. (Κοινώς κόφτε τους τον κώλο)

Δεν είμαι κατά γενικώς, αλλά ίσως να ήταν καλύτερος ένας συνδιασμός posts και παλαιότητας.

Even better

Δημοσ.

Οντως εχουν παρατηρηθει εγγραφη απο χρηστες στο φορουμ μονο κ μονο για δημοσιευση ενος topic στο μπλα-μπλα ή ενος ποστ.

Καλο θα ηταν να γινει κατι για αυτο ή αυτο που προτεινει ο LL_Neo ή η Cristina.

+1 απο μενα!

• Super Moderators
Δημοσ.
...έχεις παρατηρήσει Γιάννη, έχουν επέλθει αλλαγές στο Site.

Αυτές οι αλλαγές νομίζω οτι δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό χρηστών απο το συγκεκριμένο Forum -το οποίο ουδόλως με απασχολεί-.

Θυμάσαι τι είχε γίνει με τα 50posts και τις αγγελίες?

Συμφωνώ σε όλα όσα λές πάντως, και τα έχω επισημάνει και με pm στους αρμόδιους αλλά απάντηση δεν έλαβα -αλλοίμονο-.

Μελετούνται διάφορες λύσεις για τις ενότητες των Αγγελιών και του Μπλα-Μπλα.

Οι προτάσεις, απόψεις και παρατηρήσεις των μελών είναι πάντα χρήσιμες. :)

ΥΓ: Καμιά φορά, ο φόρτος εργασίας καθηλώνει και μερικοί moderators ξεχνάμε να απαντήσουμε σε pm (φυσικά βάζω πρωτίστως τον εαυτό μου μέσα στους "ξεχασιάρηδες"). Αυτό δεν σημαίνει ότι αγνοούμε τα μέλη. :)

Δημοσ.
Επειδή τυχαίνει να έχουν εγγραφεί πολλά μπουμπούκια (sic) στο insomnia μόνο και μόνο για το Μπλα μπλα έχω να κάνω την εξής πρόταση.

Μήπως θα ήταν σωστό να μπεί ένα όριο 200-300 Post πριν γίνει δυνατή η προσβαση στο Μπλα-Μπλα; Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνονται δυο πράγματα:

α) Διασφαλίζεται ο καταρχάς τεχνολογικός χαρακτήρας του forum

β) Αποθαρύνεται το κάθε μπαναρισμένο τσουτσέκι να κάνει δεύτερο account και να συνεχίσει τις ίδιες κλαπαρχιδιές...

Εγώ πάντως θα διαφωνίσω μαζί σου, απο όσο έχω παρατηρήσει είναι FREE φορουμ το Insomnia, δλδ έχει δικαιωμα ο καθένας να πεί ότι θέλει (εφόσον βέβαια δεν προσβάλλει κανεναν, κ δεν παραβαίνει τους κανόνες) οπότε γιατί να αποκλείσεις κάπιους απο το να κάνουν register, και γιατί να μην τους επιτρέψεις να γραφούν έστω και μόνο για το μπλα-μπλα?... Εαν δεν θες στο κάτω κάτω να ασχολείσε με κλαπαρχιδιές όπως λες, μην διαβάζεις και μην απαντάς στα αντίστοιχα thread.

Οπως σε σένα μερικών τα thread φένονται κλαπαρχιδίες, το ίδιο μπορεί να φαίνονται σε άλλους μερικές δικές σου απαντήσεις και thread...

Φιλικά παντα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...