Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εισοδος στα FORUMS που λεει η αρχικη σελιδα ειναι σωστο;

Δεν ειναι εισοδος στα fora?

Τεσπα, ειπα να το πω εδω να μην ανοιξω θεμα για χαζομαρα και μετα να με δειχνουν ολοι :P

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το εισοδος στα FORUMS που λεει η αρχικη σελιδα ειναι σωστο;

Δεν ειναι εισοδος στα fora?

Τεσπα, ειπα να το πω εδω να μην ανοιξω θεμα για χαζομαρα και μετα να με δειχνουν ολοι :P

Και τα δύο είναι σωστά, απ' ότι νομίζω.

Δημοσ.

finger20pointsi7.gif

freaksteror6.jpg

:mrgreen:

Περα απο την πλακα, εχεις δικιο fora ειναι ο πληθυντικος του forum, αν και εχει συνιθιστει το forums...

Δημοσ.

Νομίζω το πιο σωστό θα ήταν είσοδος στα forum αφού οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται. π.χ σήμερα μπήκαν πολλά γκόλ όχι πολλά γκόλς.

Επίσης η σελίδα forum index και η αρχική σελίδα Insomnia.gr, έχουν τον ίδιο τίτλο πάνω στο tab, που γράφει Insomnia.gr. Έτσι άμα έχεις πολλά tab ανοιχτά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιό είναι ποιό και χάνεις πολύτιμα δευτερόλεπτα :P Αν γίνεται δηλαδή βάλτε στο ένα να γράφει forum index.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φρήκστερ έχει βάση, γιατί το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός του στα λατινικά είναι fora. Δεν είναι εξελληνισμένος πληθυντικός, είναι της μαμάς του.

Δημοσ.

Μια ολίγον άσχετη ερώτηση/παρατήρηση,οταν κοιτώ το forum ως επισκέπτης η ζώνη ώρας gmt είναι +2 (όπως λέει τέρμα κάτω) και αναφέρονται όλες οι δημοσιεύσεις ως μια ώρα πίσω,ενώ οταν κάνω login αλλάζει σε +3 και τότε διορθώνεται.Υποθέτω οτι έγινε λόγω της θερινής ώρας,θα αλλάξει το gmt σε +3 συνέχεια ή μόνο με login θα βλέπουμε την ώρα σωστά?

ελπίζω να μη σας μπέρδεψα....:D

edit:άκυρο τελικά,απ'οτι βλέπω μια χαρά είναι τώρα.

Δημοσ.
Αυτό που λέει ο φρήκστερ έχει βάση, γιατί το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός του στα λατινικά είναι fora. Δεν είναι εξελληνισμένος πληθυντικός, είναι της μαμάς του.

Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος....

Η λεξη "forum" εχει εξ-αγγλιστει :-)

post-18550-129062944843_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή δεν ήμουν απο παλιά καμιά αλλαγή έγινε?(προς το καλύτερο,όπως το εννοεί ο καθένας αυτό?

Καλό Πάσχα

Δημοσ.
pou tis eides re poscaman? :confused: :confused:

σε καθε σελιδα του φορουμ κατω κατω και στην αρχικη σελιδα αριστερα

μονο εμενα εμφανιζονται???:shock::shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...