Freakster Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το εισοδος στα FORUMS που λεει η αρχικη σελιδα ειναι σωστο; Δεν ειναι εισοδος στα fora? Τεσπα, ειπα να το πω εδω να μην ανοιξω θεμα για χαζομαρα και μετα να με δειχνουν ολοι
pusher Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το εισοδος στα FORUMS που λεει η αρχικη σελιδα ειναι σωστο; Δεν ειναι εισοδος στα fora? Τεσπα, ειπα να το πω εδω να μην ανοιξω θεμα για χαζομαρα και μετα να με δειχνουν ολοι Και τα δύο είναι σωστά, απ' ότι νομίζω.
asmilon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Τεσπα, ειπα να το πω εδω να μην ανοιξω θεμα για χαζομαρα και μετα να με δειχνουν ολοι Περα απο την πλακα, εχεις δικιο fora ειναι ο πληθυντικος του forum, αν και εχει συνιθιστει το forums...
dark_banishing Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Νομίζω το πιο σωστό θα ήταν είσοδος στα forum αφού οι ξένες λέξεις δεν κλίνονται. π.χ σήμερα μπήκαν πολλά γκόλ όχι πολλά γκόλς. Επίσης η σελίδα forum index και η αρχική σελίδα Insomnia.gr, έχουν τον ίδιο τίτλο πάνω στο tab, που γράφει Insomnia.gr. Έτσι άμα έχεις πολλά tab ανοιχτά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιό είναι ποιό και χάνεις πολύτιμα δευτερόλεπτα Αν γίνεται δηλαδή βάλτε στο ένα να γράφει forum index.
Lucifer Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αυτό που λέει ο φρήκστερ έχει βάση, γιατί το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός του στα λατινικά είναι fora. Δεν είναι εξελληνισμένος πληθυντικός, είναι της μαμάς του.
Vagos_46 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μια ολίγον άσχετη ερώτηση/παρατήρηση,οταν κοιτώ το forum ως επισκέπτης η ζώνη ώρας gmt είναι +2 (όπως λέει τέρμα κάτω) και αναφέρονται όλες οι δημοσιεύσεις ως μια ώρα πίσω,ενώ οταν κάνω login αλλάζει σε +3 και τότε διορθώνεται.Υποθέτω οτι έγινε λόγω της θερινής ώρας,θα αλλάξει το gmt σε +3 συνέχεια ή μόνο με login θα βλέπουμε την ώρα σωστά? ελπίζω να μη σας μπέρδεψα.... edit:άκυρο τελικά,απ'οτι βλέπω μια χαρά είναι τώρα.
Hal9000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 edit:άκυρο τελικά,απ'οτι βλέπω μια χαρά είναι τώρα. Επειδή διορθώθηκε μετά την παρατήρηση σου :-P
bchris Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Αυτό που λέει ο φρήκστερ έχει βάση, γιατί το forum είναι λατινική λέξη και ο πληθυντικός του στα λατινικά είναι fora. Δεν είναι εξελληνισμένος πληθυντικός, είναι της μαμάς του. Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.... Η λεξη "forum" εχει εξ-αγγλιστει
sfinoula Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Επειδή δεν ήμουν απο παλιά καμιά αλλαγή έγινε?(προς το καλύτερο,όπως το εννοεί ο καθένας αυτό? Καλό Πάσχα
Sebastienomnia Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 τι ειδα????more διαφημισεις κατω κατω???????? pou tis eides re poscaman? :confused:
blueviper Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Επειδή δεν ήμουν απο παλιά καμιά αλλαγή έγινε?(προς το καλύτερο,όπως το εννοεί ο καθένας αυτό? Ταξίδι στο χρόνο!
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 pou tis eides re poscaman? :confused: σε καθε σελιδα του φορουμ κατω κατω και στην αρχικη σελιδα αριστερα μονο εμενα εμφανιζονται???:shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.