Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Να συμπληρώσω κάτι σχετικά με τα greeklish. Διάβασα πιο πριν οτι υπάρχει converter που ενσωματώνεται στο forum (αυτόματα, οχι μεσω της γνωστής φόρμας), επίσης διάβασα οτι κοστίζει αρκετα. Θα ηταν καλη ιδεα οι χρήστες που γράφουν σε greeklish να συνεισφέρουν μεσω paypal donation ενα ποσο για να ενσωματωθεί ο μετατροπέας. Φαντάζομαι πως το κόστος ειναι εφάπαξ ,ετσι; Αφου λοιπον οι greeklish-lovers ειναι τόσοι πολλοι (ειναι ομως;), και το αναλογούμενο ποσό σιγουρα δεν θα ξεπερνά τα 1-2 ευρω ανα χρήστη, γιατι να μην βοηθήσουν τους ιδιους να γίνουν πιο ευανάγνωστοι και πιθανότατα περισσότερο κατανοητοί στα posts τους; Διαφορετικά, οσοι λυπούνται κι αυτα τα 1-2ε, μπορουν να ξεκινήσουν να γράφουν ελληνικά, μια συνήθεια ειναι :p Όσον αφορά τον converter για τα greeklish και την ενσωμάτωσή του στο forum, είναι μία επιλογή που μελετάται. Όσον αφορά donations, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
PlaStiK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Εγώ θα ήθελα να προτείνω λίγο μεγαλύτερη αυστηρότητα στα τόπικ με τίτλους που δεν είναι καθόλου πληροφοριακοί, του στυλ "Help!!!!!!!!!" (θέλει να του πούν τι ώρα κλείνει το Πλαίσιο), "Το έλεος το ίδιο, διαβάστε εδώ!!!" (ανεβάζει θερμοκρασία το laptop) κλπ κλπ. Αν έχουμε την απαίτηση να ασχοληθεί κάποιος με το πρόβλημά μας, ας κάνουμε και ένα παραπάνω κόπο να δώσουμε ένα περιγραφικό τίτλο στο πρόβλημα. Θα βοηθήσει και στο μέλλον, όταν κάποιος θα κάνει αναζήτηση στο forum για παρόμοιο πρόβλημα.
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Αν καταλαβα καλα, πιστευω πως για τα "Σημερινά μηνύματα" που ζητας σε καλυπτει αυτο το link:http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily'>http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily Δε ξερω παντως αν αξιζει να μπει ως εξτρα κουμπι στην αρχικη σελιδα, πολλοι μαλλον θα μπερδευτουν. Δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι μου σε link, αλλά κράτησέ το εάν και μέχρι να προστεθεί. http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily Υπάρχει στα βοηθήματα ρε παιδιά.Βοηθήματα->Σημερινά μηνύματα. Ε τώρα αν το θέλετε και με ένα μόνο κλίκ,ε βάλτε το στον browser σας. Σε firefox και opera γίνεται σίγουρα. Το περίμενα ότι κάπου θα υπήρχε η επιλογή. Απλά έχω συνηθίσει από μερικά άλλα forum και τα θέλω όλα έτοιμα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Aν και δεν μου αρέσει να μπαίνω σε φόρουμ που είναι πηγμένα σε υποκατηγορίες,δεν θα έλεγα όχι σε μια υποκατηγορία του ίντερνετ π.χ <<Ασφάλεια/firewall/antivirus>>, προκειμένου οι τρομοκρατημένοι users να βρίσκουν καταφύγιο εκεί,μπας και μειωθούν τα θέματα <<το καλύτερο antivirus/firewall>> κλπ.
pusher Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 @parsifal Η σκέψη εκ πρώτης όψεως είναι σωστή. Υπάρχει όμως ένα θέμα σχετικά με το αν είναι λογικό να συμπεριλάβεις στην ίδια κατηγορία tutorials από windows, web authoring, apple κτλ. Ναι μεν τα tutorial θα είναι τακτοποιημένα, αλλά ο χρήστης που θα ψάξει πχ για το πως θα στήσει Apache σε Windows είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναζητήσει βοήθεια στο forum του Web Authoring και δεν θα σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχει tutorial σε ένα άλλο subforum. Αυτά ως πρώτες σκέψεις. Έχω αντίλογο πάνω σε αυτό όμως. Ο χρήστης που περιγράφεις, αν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα section με tutorials, θα ψάξει πρώτα εκεί και αν δεν βρει κάτι που κάνει, τότε θα στραφεί στη λύση της δημιουργίας νέου thread/αναζήτησης στο κατάλληλο section (δυστυχώς, συνήθως το 1ο μόνο)... Εγώ συμφωνώ με τον parsifal Νομίζω ότι είναι καλύτερα τα tutorials να είναι μαζεμένα. Κάνοντας μια αντίστοιχη σκέψη είχα ανοίξει παλιότερα αυτό το θέμα --> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=156622 στο οποίο συγκεντρώνω και links από tutorials (κατά προτίμηση στα ελληνικά) τα οποία θεωρώ καλογραμμένα. Αν έχετε υπ' όψιν σας κάποια tutorials αν θέλετε ποστάρετε τα links. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να ανοιχτεί και μία ενότητα στην οποία τα μέλη της Insomnia θα γράφουν τα δικά τους tutorials.
Members gsarig Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Επανέρχομαι με μια άλλη πρόταση: Στην ενότητα των υποτίτλων, θα πρότεινα οι καταχωρήσεις να εμφανίζονται με βάση την ημερομηνία που ανέβηκαν (με πρώτες τις πιο πρόσφατες), όπως ακριβώς εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα, στο κουτάκι "τελευταίοι υπότιτλοι". Δεν βρίσκω λόγο να εμφανίζονται by default αλφαβητικά, μιας και όποιος θέλει να τις δει με αυτό τον τρόπο, μπορεί έτσι κι αλλιώς να χρησιμοποιήσει την πλοήγηση ανά γράμμα. Φαντάζομαι, άλλωστε, πως οι πιο πρόσφατοι υπότιτλοι θα είναι κατά κανόνα και οι δημοφιλέστεροι, μιας και συνήθως αφορούν είτε τα τρέχοντα επεισόδια σειρών, είτε ταινίες που βρίσκονται στην επικαιρότητα (π.χ. ήθελα σήμερα να κατεβάσω τους υπότιτλους του τελευταίου Lost, αλλά επειδή είχαν προστεθεί νέες καταχωρήσεις, είχε φύγει από το κουτάκι της αρχικής σελίδας και έφαγα αρκετή ώρα μέχρι να τους βρω μέσω της αναζήτησης). Επίσης, μια άλλη καλή ιδέα θα ήταν να προστεθεί στην ενότητα των υποτίτλων, πάνω ή κάτω από το "top uploader", ένα παρόμοιο κουτάκι που να εμφανίζει τους "most wanted" υπότιτλους - αυτούς, δηλαδή, που έχουν τις περισσότερες λήψεις.
vagpap Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Περί υποτίτλων... Είναι εφικτό/εύκολο/υπάρχει ήδη και δεν το έχω δει το ζώο το όρθιο... να μπορείς να διαλέξεις για browsing όλους τους υπότιτλους που έχουν γίνει upload από συγκεκριμένο username?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δεν θυμαμαι εαν εχει αναφερθει, αλλα μολις θυμηθηκα μια σημαντική ελλειψη που ηθελα να την αναφερω κιολας! Βαλτε εικονιδια!! Ανανεωστε τα υπαρχοντα! Τουλαχιστον προσθεστε εικονιδια κοροϊδιας-πλακας. (αυτου τοy στυλ: ) Nαι, ναι το ξερω οτι υπαρχει ενα( : - P ) αλλα οδηγει σε φατσουλα χαμογελαστη!
dali13gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μπει στην κατηγορία "Files" και section για Mac OS X?
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Συγνώμη για το ανούσιο post μου αλλά δε μπόρεσα να συγκρατηθώ. Πού είναι το poll για τις TFT στην αρχική σελίδα;;; Σίγουρα το insomia αλλάζει
Highlander Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μήπως να αναμένουμε εξελίξεις την 1 Απριλίου ; Μας έχετε συνηθίσει σε κάτι τέτοια... :razz: :razz: :razz:
bchris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μπει στην κατηγορία "Files" και section για Mac OS X? Που ειναι η κατηγορια files ρε παιδια κι εγω δεν την βλεπω? Πεστε μου οτι δεν χρειαζομαι αφθαλμιατρο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Μήπως να αναμένουμε εξελίξεις την 1 Απριλίου ; Μας έχετε συνηθίσει σε κάτι τέτοια... :razz: :razz: :razz: Κοντός ψαλμός αλληλούια. Που ειναι η κατηγορια files ρε παιδια κι εγω δεν την βλεπω?Πεστε μου οτι δεν χρειαζομαι αφθαλμιατρο Χρειάζεσαι οφθαλμίατρο: http://www.insomnia.gr/ifiles/index.php
antonl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Που ειναι η κατηγορια files ρε παιδια κι εγω δεν την βλεπω?Πεστε μου οτι δεν χρειαζομαι αφθαλμιατρο Δες πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα (κάτω από το banner).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.