Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Γεια σας! Μπορεί να μην ενδιαφέρει και πολλούς αυτό, αλλά νομίζω πως είναι πολύ ωραίο, για όλου τους gamers. Η πρότασή μου, είναι η εξής: Να φτιάξουμε ένα server για να παίζουμε Counter Strike, όλοι εμείς οι insomniacs. Το έχω ξαναπροτίνει,αλλά νομίζω πως χρειάζεται να το ξαναναφέρω.:) :)

Αυτό μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε μέλη - δεν είναι θέμα του forum.

Μπορείτε να φτιάξετε έναν server και να ονομάζεται Insomniacs' Counter Strike.

:)

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας! Μπορεί να μην ενδιαφέρει και πολλούς αυτό, αλλά νομίζω πως είναι πολύ ωραίο, για όλου τους gamers. Η πρότασή μου, είναι η εξής: Να φτιάξουμε ένα server για να παίζουμε Counter Strike, όλοι εμείς οι insomniacs. Το έχω ξαναπροτίνει,αλλά νομίζω πως χρειάζεται να το ξαναναφέρω.:) :)

Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στους The Game servers.

Όποιος θέλει ας βάζει ένα tag π.χ. [ins] μπροστά από το name του να τα λέμε που και που.

Για να φτιάξεις server, είναι ΑΡΚΕΤΑ δύσκολο....

Δημοσ.

Πιθανως ασχετο μ'αυτα που συζητάτε αλλα ειπα να μην ανοίξω αλλο θέμα:

ΒΡΕ βγάλτε αυτο το poll απο την 1η σελίδα, αυτο με τις οθόνες! Γεράσαμε και ακόμα δείχνει 15αρες και 17αρες οθόνες!! :P :p

Βαλτε ενα πχ. τι γραμμή DSL εχετε /ή dialup ;)

Δημοσ.

@#79: Σίγουρα υπάρχει τουλάχιστον μία άποψη στο edit του #5 του thread που αναφέρεις :)

[...]ΒΡΕ βγάλτε αυτο το poll απο την 1η σελίδα, αυτο με τις οθόνες! Γεράσαμε και ακόμα δείχνει 15αρες και 17αρες οθόνες!! :P :p[...]

Όπως έχει ξαναειπωθεί μάλλον το συγκεκριμένο poll θα υφίσταται μέχρι να καταργηθούν οι CRT :P

Δημοσ.

@parsifal

Η σκέψη εκ πρώτης όψεως είναι σωστή. Υπάρχει όμως ένα θέμα σχετικά με το αν είναι λογικό να συμπεριλάβεις στην ίδια κατηγορία tutorials από windows, web authoring, apple κτλ.

Ναι μεν τα tutorial θα είναι τακτοποιημένα, αλλά ο χρήστης που θα ψάξει πχ για το πως θα στήσει Apache σε Windows είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναζητήσει βοήθεια στο forum του Web Authoring και δεν θα σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχει tutorial σε ένα άλλο subforum.

Αυτά ως πρώτες σκέψεις.

Δημοσ.
...αλλά ο χρήστης που θα ψάξει πχ για το πως θα στήσει Apache σε Windows είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναζητήσει βοήθεια στο forum του Web Authoring και δεν θα σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχει tutorial σε ένα άλλο subforum...

Έχω αντίλογο πάνω σε αυτό όμως. Ο χρήστης που περιγράφεις, αν γνωρίζει ότι υπάρχει ένα section με tutorials, θα ψάξει πρώτα εκεί και αν δεν βρει κάτι που κάνει, τότε θα στραφεί στη λύση της δημιουργίας νέου thread/αναζήτησης στο κατάλληλο section (δυστυχώς, συνήθως το 1ο μόνο)...

Δημοσ.
@parsifal

Η σκέψη εκ πρώτης όψεως είναι σωστή. Υπάρχει όμως ένα θέμα σχετικά με το αν είναι λογικό να συμπεριλάβεις στην ίδια κατηγορία tutorials από windows, web authoring, apple κτλ.

Ναι μεν τα tutorial θα είναι τακτοποιημένα, αλλά ο χρήστης που θα ψάξει πχ για το πως θα στήσει Apache σε Windows είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναζητήσει βοήθεια στο forum του Web Authoring και δεν θα σκεφτεί καν ότι μπορεί να υπάρχει tutorial σε ένα άλλο subforum.

Αυτά ως πρώτες σκέψεις.

Κι εγω θα διαφωνισω, ως προς το οτι εγω για βοηθεια στο στησιμο του apache, θα εψαχνα πρωτα στο software.

Κατα την γνωμη μου το web authoring ειναι για το content κι οχι για τον server.

Μ' αυτο δεν θελω να στην πω η κατι τετοιο, απλα να τονισω οτι ο καθε ανθρωπος βλεπει τα πραγματα διαφορετικα κι αυτο που στον Α ειναι αυτονοητο, στον Β ειναι αδιανοητο :-)

Δημοσ.

Από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν θέλω να υποστηρίξω κυρίως τα:

1. Διαφορετικά themes, κυρίως ένα πιο σκοτεινό. Προσωπικά το βρίσκω πιο ξεκούραστο ειδικά το βράδυ με τα φώτα στο δωμάτιο σβηστά.

2. Προειδοποίηση για τα spoilers στο forum του Κινηματογράφου.

3. Απαγορευτικό για τα greeklish. Και εγώ έγραφα έτσι παλιά αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είναι πολύ κουραστικά σε μεγάλο κείμενο, μπορεί να μπουν σφήνα σε ένα topic όπου όλοι γράφουν ελληνικά και ένας επιλέγει να γράψει greeklish οπότε δεν δίνεται η επιλογή "αν δεν σου αρέσουν μην το διαβάζεις".

Επίσης κάτι που δεν έχει αναφερθεί.

Θα ήθελα να υπάρχει στην αρχική σελίδα, μάλλον δίπλα από το link για το forum, η επιλογή "Σημερινά μηνύματα" ή "Today's posts" όπου θα φαίνονται τα μηνύματα της συγκεκριμένης μέρας. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει με κάποιον τρόπο, αν ναι i stand corrected.

Δημοσ.

Θα ηθελα να σου απαντησω στα 2 τελευταια φιλε mindtrapper. Ο διαχειριστης του forum εχει ξεκαθαρισει πολλες φορες την θεση του οσον αφορα τα greeklish και επιτρεπονται σε ολες τις κατηγοριες εκτος απο το Μπλα Μπλα.

Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι κουραστικο και πιστευω πως ειναι πολυ ευκολο να γραφει καποιος με ελληνικους χαρακτηρες, αρκει να καταλαβει οποιος γραφει με greeklish πως κουραζει τους συμφορουμιτες του και πολλοι δε θα κατσουν να διαβασουν το μηνυμα του.

Αν καταλαβα καλα, πιστευω πως για τα "Σημερινά μηνύματα" που ζητας σε καλυπτει αυτο το link:

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily

Δε ξερω παντως αν αξιζει να μπει ως εξτρα κουμπι στην αρχικη σελιδα, πολλοι μαλλον θα μπερδευτουν.

Δημοσ.
Θα ήθελα να υπάρχει στην αρχική σελίδα, μάλλον δίπλα από το link για το forum, η επιλογή "Σημερινά μηνύματα" ή "Today's posts" όπου θα φαίνονται τα μηνύματα της συγκεκριμένης μέρας. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να γίνει με κάποιον τρόπο, αν ναι i stand corrected.

Δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι μου σε link, αλλά κράτησέ το εάν και μέχρι να προστεθεί. blink.gif

Edit:

Aaaaaaasmiloooooooon!!! tongue.gif

Δημοσ.
Επίσης κάτι που δεν έχει αναφερθεί.

Αν καταλαβα καλα, πιστευω πως για τα "Σημερινά μηνύματα" που ζητας σε καλυπτει αυτο το link:

http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily'>http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?do=getdaily

Δε ξερω παντως αν αξιζει να μπει ως εξτρα κουμπι στην αρχικη σελιδα, πολλοι μαλλον θα μπερδευτουν.

Δεν το έχει πάρει κάπου το μάτι μου σε link, αλλά κράτησέ το εάν και μέχρι να προστεθεί. blink.gif

Υπάρχει στα βοηθήματα ρε παιδιά.

Βοηθήματα->Σημερινά μηνύματα.:mrgreen:

Ε τώρα αν το θέλετε και με ένα μόνο κλίκ,ε βάλτε το στον browser σας. Σε firefox και opera γίνεται σίγουρα.:mrgreen:

Δημοσ.

Να συμπληρώσω κάτι σχετικά με τα greeklish.

Διάβασα πιο πριν οτι υπάρχει converter που ενσωματώνεται στο forum (αυτόματα, οχι μεσω της γνωστής φόρμας), επίσης διάβασα οτι κοστίζει αρκετα. Θα ηταν καλη ιδεα οι χρήστες που γράφουν σε greeklish να συνεισφέρουν μεσω paypal donation ενα ποσο για να ενσωματωθεί ο μετατροπέας. Φαντάζομαι πως το κόστος ειναι εφάπαξ ,ετσι;

Αφου λοιπον οι greeklish-lovers ειναι τόσοι πολλοι (ειναι ομως;;)), και το αναλογούμενο ποσό σιγουρα δεν θα ξεπερνά τα 1-2 ευρω ανα χρήστη, γιατι να μην βοηθήσουν τους ιδιους να γίνουν πιο ευανάγνωστοι και πιθανότατα περισσότερο κατανοητοί στα posts τους;

Διαφορετικά, οσοι λυπούνται κι αυτα τα 1-2ε, μπορουν να ξεκινήσουν να γράφουν ελληνικά, μια συνήθεια ειναι :P :p

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο μου τον pigeon: όσοι θέλουν να γράφουν greeklish να πληρώνουν!

Αν τα λεφτά δεν πάνε σε μετατροπέα, μπορούμε να τα μοιραζόμαστε εμείς οι υπόλοιποι για τη ζημιά που παθαίνουν τα μάτια μας.

Παρακαλώ, δείτε λίγο αυτό το thread και το σχόλιό μου στο post #4. Υπάρχουν απόψεις επί του θέματος...;

Μια άλλη ιδέα για τους οδηγούς (guides, tutorials), συμπληρωματική ή εναλλακτική των διάφορων άλλων λύσεων, θα ήταν να προστεθεί η δυνατότητα να βάζουμε anchors. (Ώστε, π.χ., να βάζουμε clickable περιεχόμενα για να πηδάμε κατευθείαν στα διάφορα κομμάτια.) Είχα ρωτήσει παλιότερα:

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161999

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...