MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 :neutral: Έχεις δικιο pusher όντως δεν την ειχα παρατηρησει αυτη την επιλογη στον πινακα ελεγχου (οντως ειναι πρωτοτυπη σε αλλο forum) δεν την εχω ξαναδει οποτε την ειχα αγνοησει τοσο καιρο. Ομως οι ανεβασμενες εικονες σε posts του forum δεν φαινονται με την (το ξαναδοκιμασα αυτο).
pusher Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 [...] Ομως οι ανεβασμενες εικονες σε posts του forum δεν φαινονται με την (το ξαναδοκιμασα αυτο). Τι εννοείς στην παραπάνω γραμμή; Δεν το κατάλαβα! Η ετικέτα λειτουργεί κανονικά!
Cristina Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 :neutral: Έχεις δικιο pusher όντως δεν την ειχα παρατηρησει αυτη την επιλογη στον πινακα ελεγχου (οντως ειναι πρωτοτυπη σε αλλο forum) δεν την εχω ξαναδει οποτε την ειχα αγνοησει τοσο καιρο. Ομως οι ανεβασμενες εικονες σε posts του forum δεν φαινονται με την Υπάρχουν 2 τρόποι να εμφανιστεί μια εικόνα σε ένα post: Την ανεβάζουμε σε κάποιο site, όπως το imageshack.us και βάζουμε το direct link στο ' alt='> Την ανεβάζουμε σε κάποιο site, όπως το imageshack.us και βάζουμε το direct link στο '> tag. Αν πληροί τις προϋποθέσεις (τύπος αρχείου, kb) να την ανεβάσουμε στον server του forum ως συνημμένο αρχείο. Στη 2η περίπτωση δεν υπάρχει img tag διότι είναι συνημμένο.
MrSeanKon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Απαντησε ηδη απο τη Μoderator (ομολογω οτι εγινα σπαστικος) Παντως αυτη τη δυνατοτητα αλλα forums την υποστηριζουν ενω αλλα οχι. Π.χ. και στα Aoaforums δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα παλιοτερα αλλα εκαναν καποιες τροποποιησεις
The_Edge Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Απαντησε ηδη απο τη Μoderator (ομολογω οτι εγινα σπαστικος) Παντως αυτη τη δυνατοτητα αλλα forums την υποστηριζουν ενω αλλα οχι. Π.χ. και στα Aoaforums δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα παλιοτερα αλλα εκαναν καποιες τροποποιησεις Κατάλαβα τι λες. Όντως τις φωτο που κάνεις attach δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μετέπειτα σε img tag. Θα το κοιτάξουμε.
theobabis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μηπως θα μπορουσαμε στον κινηματογραφο να εχουμε το αντιστοιχο του: "Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται" για spoilers με λευκα γραμματα, στα reply/quick reply;
The_Edge Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μηπως θα μπορουσαμε στον κινηματογραφονα εχουμε το αντιστοιχο του: "Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται" για spoilers με λευκα γραμματα, στα reply/quick reply; Πολύ σωστή σκέψη.
pusher Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Κατάλαβα τι λες. Όντως τις φωτο που κάνεις attach δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μετέπειτα σε img tag. Θα το κοιτάξουμε. Τώρα κατάλαβα κι εγώ. Μάλιστα! Σωστός ο MrSeanKon!
Cromb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Και επιτέλους αλλάξτε την ονομασία στο εικονίδιο 8)... θες να γράψεις 8 ) και βγαίνει 8)
pusher Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Και επιτέλους αλλάξτε την ονομασία στο εικονίδιο 8)... θες να γράψεις 8 ) και βγαίνει 8) Κοίτα λίγο την παρακάτω εικόνα! Αν τσεκάρεις και το τελευταίο κουτάκι το πρόβλημα λύνεται!
Cromb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ναι αλλα μ αρέσουν τα smilies στο κείμενο. Δε θέλω να τα βγάλω γενικά.
MrSeanKon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Τhanks pusher and The_Edge. Βασικα αυτο με "καιει" λoγω του στικαρισμενου thread της Bible εδω στο Insomnia οπου δε θελω να ανεβαζω τις φωτογραφιες σε Imageshack (διοτι τις κλαδευουν μετα απο ενα χρονικο διαστημα) οποτε αντε να κανεις μπακαπ τις φωτο και να κανω μονιτορ να βλεπω αμα λειπει καμμια, αντε edit το post. Το Pathfinder καλο κι αγιο ειναι δεν κανει τετοια ομως καποιες φορες οι φωτο δεν εμφανιζονται αναλογα τις κινησης κι επομενως θα τσαντιζεται ο αναγνωστης. Αν τωρα π.χ. ανεβαζα καποιο αλλο κοινο θρεντ (οχι sticky) ΟΚ δε θα ενοιαζε αν χαθουν οι φωτογραφιες μετα απο καποιο διαστημα. Επισης θα επιθυμουσα να δινοταν η δυνατοτητα και στους απλους χρηστες να μπορουν να διαγραψουν posts στα στικαρισμενα threads. Θα διευκολυνε ας πουμε π.χ. να ριξεις μια ανακοινωση 2-3 γραμμων "κατεβαστε το ταδε patch file" αντι να εχεις ενα σωρο multiple posts. OK θα απαντησει καποιος οτι υπαρχει το edit αλλα η εμπειρια μου εχει δειξει (ειδικα με τους ξενους) οτι αμα μια στο τοσο δε βγαζεις την ντουντουκα να αναδυεται το thread δυστυχως δε διαβαζουν τα edit. Βγαζω το σκασμο και την επομενη φορα θα δω τις απαντησεις σας.
savvvas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γεια σας! Μπορεί να μην ενδιαφέρει και πολλούς αυτό, αλλά νομίζω πως είναι πολύ ωραίο, για όλου τους gamers. Η πρότασή μου, είναι η εξής: Να φτιάξουμε ένα server για να παίζουμε Counter Strike, όλοι εμείς οι insomniacs. Το έχω ξαναπροτίνει,αλλά νομίζω πως χρειάζεται να το ξαναναφέρω. :)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Πλάκα θα είχε κάτι τέτοιο,αλλά έτσι όπως το πάμε θα ζητήσουμε και καφετέρια!
MrSeanKon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οντως καπου το παρακαναμε! Ας περιμενουμε τις πρωτες αλλαγες στο forum και μετα ξαναζηταμε περισσοτερες ανεσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.