Members gsarig Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Συνεχίστε να προτείνετε και να λέτε τις ιδέες σας. __________________ Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά .............. :p
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εχω 2 ενστάσεις. Παρόλο που εγω εγγαφει παλιουτσικα, μολις πριν 2 μηνες ξεκινησα να ποσταρω. 500++ ποστ σε 2 μηνες ειναι καλα πιστευω για να αποδειχτει οτι ασχολουμαι πλεον αρκετα με το φορουμ αυτο. Απο οτι θυμαμαι και τοτε ηταν σε χρηση το ιδιο ακριβως template (skin). Μια ανανεωση χρειαζεται βρε αδερφε! Π.χ. βαλτε ενα μαυρο skin σαν εναλλακτικο αυτουνου εδω, ειναι πολυ πιο ξεκουραστο το βραδυ υπο συνθηκες χαμηλου φωτισμου. Δεν λεω να το βαλετε πρωτο, απλα μια εναλλακτικη επιλογη!!! Επισης, ενα μεγαλο προβλημα κατ εμε ειναι τα greeklish. Μου ειναι εξαιρετικα κουραστικο να διαβαζω ποστ μεγαλο στα greeklish! Ακομα και να θελω να βοηθησω, δεν μπορώ!! Βαλτε εναν μετατροπεα τουλαχιστον, γιατι ετσι μενουν και οι ανθρωποι που εχουν καποιο πιθανο προβλημα με λιγοτερες απαντησεις... Αυτα απο εμενα και να συνεχισετε ετσι!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 προσωπικα προτεινω (αν και ξερω πολυ καλα οτι αυτο κοστιζει αρκετα) αυτο που γραφει και η υπογραφη μου. Δεν γινεται ενα απ'τα μεγαλυτερα ελληνικα φορουμς να εχει τοσο περιορισμενα γραφικα.τοσο μικρα avatar και τοσο μικρο χωρο για υπογραφες. και επειδη σεβομαι τους χρηστες με Dial-Up (αρτι αφιχθεις στο club των DSLάδων) προτεινω να υπαρχει mode που να μην προβαλει τις υπογραφες/avatar των χρηστων επίσης +1 στο μαυρο skin με πρασινα όμορφα γραμματακια...να χαρουμε κι εμεις
Dark_son20 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 o metatropeas iparxei idi to forum tou http://www.pctechnology.gr ton foraei idi i timi tou omos den einai kai toso user friendly kai genika meta paizoun polla pio polla probs me ta update tou vbull kai tetia
MrSeanKon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 eksalou ton omorfo logo,ton diatyponeis se opiadipote glossa.Ας μπει κι ενα Αγγλικο forum γιατι οχι????Με ορισμενες κατηγοριες........ Α ποιοι ξενοι θα το διαβαζουν??????? Μη φοβαστε ας το φτιαξουν οι Αdmins κι αλλαζω με τη μια ολες τις υπογραφες μου στο εξωτερικο και να δειτε ποσοι θα πλακωνουν. Νομιζω οτι θα ειναι κι ατου για το Insomnia που ετσι κι αλλιως εχει μεγαλη κινηση.
dioptra999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 @gsarig ωραία άποψη και πάνω απο όλα δική σου!!!!!!!!!! Anyway...βλέπω πολλές και καλές ιδέες με την πιο συχνή κατα την γνώμη μου ένα καινουριο σκιν απο πλευράς όψης και κάποιες επιπλέον λειτουργίες απο την πλευρά του περιεχομένου και της λειτουργικότητας!
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 ίσως θεωρηθεί συντηρητικό αυτό που θα πω..λέω τι γνώμη μου όμως προς τους υπεθύνους & δε περιμένω σχολιασμό από κανένα,απλά ίσως βοηθήσω σε μια κατάληξη. προσωπικά λοιπόν..το insomnia μου ταιριάζει σαν ελληνικό forum τεχνολογίας PC γιατί έχει δικη του προσωπικότητα στο να μην αλλάζει skins,χρώματα,αρώματα..η απλότητα και λειτουργικότητα του είναι μια χαρά,αν εξαιρέσουμε τις (τεχνικές) βλάβες & τις παρεμβολές από επιτήδειους κακόβουλους. τα frou-frou & αρώματα όπως η συνεχείς αλλαγές skins-colors και παιχνιδάκια..είναι για παιδάκια. τόσα χρονια το insomnia (έπιασε) γιατί έχει ακριβώς το ίδιο στυλ,και δεν αλλάζει προς καλλωπιστικά και επιβαρυντικά στοιχεια για τι λειτουργία του. αν γινόταν ακόμα πιο (ελαφρύ) καλο θα του έκανε παρα κακό, παράδειγμα..καλός κόπηκαν οι μεγάλες υπογραφές με εικόνες κτλ.. διότι εκτος ότι επιβαρύνουν τι λειτουργία του συστήματος, μπερδεύουν & κουράζουν το χρηστη στο διάβασμα. μερικές βελτιώσεις μπορούν να γίνουν για την πιο ομαλή λειτουργία & εξυπηρέτηση τον users ,όπως βελτίωση στη μηχανή αναζήτησης & την παρουσίαση τον αποτελεσμάτων(εκεί βλέπω ένα μπέρδεμα). κατά τα αλλα.. insomnia.. μείνε έτσι όπως είσαι, έτσι σε μάθαμε..έτσι σε αγαπήσαμε.
Members gsarig Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Η μηχανή αναζήτησης σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμο να βελτιωθεί (π.χ. αναζήτηση λέξεων με 3 γράμματα), αλλά κάπου είχε ξανασυζητηθεί το θέμα και είχε αναφερθεί πως είναι δύσκολο να αλλάξει. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε απλώς να προστεθεί ένα λινκ ή μια φόρμα που να έκανε αναζήτηση στο insomnia μέσω google, ίσως ως επιλογή στην προηγμένη αναζήτηση. Ξέρω πως πρακτικά δεν είναι δύσκολο να ψάξεις στο google "όρος αναζήτησης site:www.insomnia.gr", απλώς θεωρώ πως γενικά δεν είναι καλό να φεύγει ο χρήστης από το site.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Παρακαλώ οι όποιες προσωπικές διαφορές να λύνονται με pm. Ευχαριστώ.
paschalia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Α, δλδ ο πασα ενας που ο αλλος δεν τον ξερει , μπορει να πεταει λασπη στον δευτερο κ ο δευτερος αντι να απανταει να τρωει αναφορες κ να πρεπει να πηγαινει ν'απαντησει στον πασα ενα σε πριβε . οκ. Επι του θεματος , μπορει να πειραχτει το post count σε καποια υποφορουμ ωστε να μη μπορει κανεις να πεταει ατακες του στυλ ''Μιλας για να αυξησεις το αριθμο των ποστς σου'' κ για να μην υπαρχουν postcountθηρες ?
silverthan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ANEMOS-V (λιτό και απέρριτο mode) Οσο για τα greeklish, που πράγματι είναι κουραστικά, θα μπορούσε να μπει ένα όριο, π.χ πάνω από 40-50 χαρακτήρες να μη μπορεί να ποστάρει κάποιος για να μην κουραζόμαστε και εμείς. Επίσης να προσθέσω ότι έχω δει πολλούς αρκετές φορές να ειρωνεύονται την ορθογραφία κάποιων, πράγμα που δε βοηθάει καθόλου...
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 κατι αλλο,σε αλλα φορουμ οταν γραφεις ενα μηνυμα και στο αναμεσο στο θεμα που postαρεις υπαρξει απαντηση σε προειδοποιει οτι υπαρχει απαντηση μηπως και θελεις να την λαβεις υποψιν σου πριν τελειωσεις το μηνυμα σου.νομιζω ειναι σωστο σα μετρο. ευχαριστω
Powerline Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 κατι αλλο,σε αλλα φορουμ οταν γραφεις ενα μηνυμα και στο αναμεσο στο θεμα που postαρεις υπαρξει απαντηση σε προειδοποιει οτι υπαρχει απαντηση μηπως και θελεις να την λαβεις υποψιν σου πριν τελειωσεις το μηνυμα σου.νομιζω ειναι σωστο σα μετρο.ευχαριστω Ίσως το μοναδικό που πρέπει πραγματικά να προστεθεί στο forum.
MrSeanKon Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Οσο για τα greeklish, που πράγματι είναι κουραστικά...Ενταξει ας μην κοπουν αλλα τουλαχιστον θα προτεινα να μη γραφονται greeklish στα stickies γιατι αυτα τα threads ειναι για παντα ορατα και θα δειχνει ενας αχταρμας γραμματων. Να ενεργοποιηθει η εντολη Το forum ως γνωστο παρεχει τη δυνατοτητα να ανεβαζουμε φωτογραφιες στα ποστ. Αλλα ειναι σπαστικο να κλικαρει ο χρηστης καθε φορα στα links να βλεπει μια φωτο. Eδω για παραδειγμα οι εικονες ειναι ανεβασμενες σε καθε post. ΟΚ θα μου πεις οτι υπαρχουν τα Pathfinder και το Imageshack. Αλλα ακομη και να τις ανεβασεις εκει αν το μεγεθος υπερβαινει καποιο οριο γινονται μικροτερες και πρεπει να κλικαρει ο χρηστης. Π.χ. το συγκρινετε το 16o και 17ο post εδω
pusher Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ενταξει ας μην κοπουν αλλα τουλαχιστον θα προτεινα να μη γραφονται greeklish στα stickies γιατι αυτα τα threads ειναι για παντα ορατα και θα δειχνει ενας αχταρμας γραμματων. Να ενεργοποιηθει η εντολη Το forum ως γνωστο παρεχει τη δυνατοτητα να ανεβαζουμε φωτογραφιες στα ποστ. Αλλα ειναι σπαστικο να κλικαρει ο χρηστης καθε φορα στα links να βλεπει μια φωτο. Eδω για παραδειγμα οι εικονες ειναι ανεβασμενες σε καθε post. ΟΚ θα μου πεις οτι υπαρχουν τα Pathfinder και το Imageshack. Αλλα ακομη και να τις ανεβασεις εκει αν το μεγεθος υπερβαινει καποιο οριο γινονται μικροτερες και πρεπει να κλικαρει ο χρηστης. Π.χ. το συγκρινετε το 16o και 17ο post εδω Μπορείς να ορίσεις από την "Επεξεργασία Επιλογών" στον πίνακα ελέγχου αν θες να γίνεται αναπροσαρμογή και αν ναι σε ποια μεγέθη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.