Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πιστεύω πως το forum χρειάζεται απαραιτήτως ανανέωση.

Οι προτάσεις των παιδιών παραπάνω με κάλυψαν απόλυτα. Ειδικά στο θέμα των ειδήσεων θα πρέπει να δημιουργηθεί νέο υποφόρουμ για τα σχόλια. Και η πρώτη σελίδα να ανανεωθεί ριζικά.

Η πρωτη σελίδα είναι χρηστική αλλα μπορεί να αλλαξει...νομίζω οτι αυτό μπορεί να γίνει με το καινουριο σκιν...οπότε εαν σε καποιον δεν αρέσει να μπορεί να χρησιμοποιησει την παλιά!:-D :-D :-D

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα παρακαλούσα να μην αλλάξει το χρώμα. Είναι ότι ποιο ξεκούραστο για το μάτι. Επίσης θέλω να αυξηθεί και μέγιστο επιτρεπτό όριο για τα .png αρχεία. Και να μου βάλετε ADSL για να τα βλέπω όλα ποιο γρήγορα.

Δημοσ.
Εγώ θα παρακαλούσα να μην αλλάξει το χρώμα. Είναι ότι ποιο ξεκούραστο για το μάτι.

+1 κι απο μενα. τουλαχιστον να μην ειναι σκουρο αν αλλαξει

Δημοσ.
simfono kai go na yparxei eleutheria greeklish ..aloste polles fores anagkazomaste na grapsoume logo diaforon provlimaton sofware-hardware-fonts.

tha eine poli egoistiko na kathierothei (mono) elliniki grafi ,

eksalou ton omorfo logo,ton diatyponeis se opiadipote glossa.

Εσύ έχεις πρόβλημα με "sofware-hardware-fonts" ή απλά <<οχυρώνεσε>> πίσω από αυτά;

Δημοσ.
Εσύ έχεις πρόβλημα με "sofware-hardware-fonts" ή απλά <<οχυρώνεσε>> πίσω από αυτά;

ti theleis na peis?

yparxei zitima na apologitho gia ta greeklish mou?

an kapion sto foroum ton enoxlei kai mou to zitisei eugenika tha sevasto to to topic tou kai tin epithimia tou ,kai tha prospathiso na grapso Ελληνικά.

apla ta greeklish me voleuoun stin taxytita grafis.

Δημοσ.

Κανένας δεν απολογείται για τίποτα σε κανέναν.

Αρα γράφεις όπως σε βολεύει, και δεν είναι λόγω ανωτέρας βίας.

Εχουμε συζητήσει πολλές φορές,πως,τα greeklish δυσκολεύουν την αναζήτηση ο καθένας γράφει μια λέξη όπως θέλει, και ίσως όχι πάντα με τον ίδιο τρόπο.

Δημοσ.

_BASSstarlet_ ..(de katalaveno giati thes na me mioseis)

den eine etsi kai to exo ksanapei ayto.. gia arketo kairo prin 1 mina? ta ellinika mou fenotan etsi: #$@%@#$^#$^&@ opote itan anoteri via.(mono sto insomnia) to eixa tonsei 2-3 fores.

tora diorthothike to provlima..omos exo epileksei na grafo greeklish.

an se enoxlei toso na sou grafo ellinika esena.

Δημοσ.

+1 για τα rss feeds

+1 για extra emoticons

+1 για wiki

+1 για αναζήτηση με προτεραιότητα των πιο 'active' θεμάτων

επίσης μια επιλογή εμφάνισης νέων μηνυμάτων από την πρώτη σελίδα θα ήταν χρήσιμη

για ένα καλύτερο insomnia :P

Δημοσ.

Για τα greeklish (για τα οποία έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις) μπορεί να γίνει ένα poll από τους mods; Με δύο επιλογές: μόνο ελληνικά ή ελληνικά και greeklish.

Προσωπικά, είμαι υπέρ των ελληνικών μόνο, και έχω επιχειρηματολογίσει υπέρ αυτού αρκετές φορές. Επιγραμματικά:

• Η δυνατότητα της αναζήτησης καταστρέφεται από την χρήση τους. Αυτό το καταλαβαίνεις όταν πας να κάνεις search σε κάποιο ξένο forum, και βλέπεις πόσο απλά είναι τα πράγματα χωρίς τα "OR" και τη σπαζοκεφαλία του πώς μπορεί να έχει αποδώσει κάποιος σε greeklish κάποια λέξη.
  • Δυσανάγνωστο κείμενο, προσωπικά έχω αποφασίσει να μην διαβάζω ποστ άνω των τριών γραμμών σε greeklish, βάζω τα μάτια μου πάνω απ' όλα. Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό και αν δεν με σέβεται αυτός που γράφει σε greeklish επειδή βαριέται (τι άραγε; να βάζει τόνους; να γράφει κείμενο που να έχει δομή και να βγάζει νόημα και όχι λέξεις ασύνδετες μεταξύ τους;) δεν θα κάνω τον κόπο να τον βοηθήσω.
  • Στην μία των εκατό περιπτώσεων που δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης ελληνικών, φαντάζομαι θα υπάρχει η ανάλογη αντιμετώπιση από τους mods, που δε νομίζω ότι θα θέλουν παραπάνω από 2-3 λεπτά να το γράψουν στα ελληνικά. Αλλά ακόμα και να μη γίνει αυτό, 1% των ποστ σε greeklish αντί του 30% που είναι τώρα, δεν θα είναι τόσο ενοχλητικό.

Για να μην μιλάμε στον βρόντο, ας ξαναπώ ότι αιτούμαι της δημιουργίας ενός poll για να συζητηθεί το θέμα εκεί, και να δούμε που στέκεται η πλειοψηφία του φόρουμ (ώστε να μην χαλάσουμε και αυτό το τόπικ που περιέχει γενικές προτάσεις).

ΥΓ: Δε νομίζω ότι μεγάλα φόρουμ όπως το ADSLgr ζημιώθηκαν από την επιβολή κανόνα για γραφή ποστ αποκλειστικά στα ελληνικά. Ίσα ίσα, όποτε χρειάστηκε να κάνω αναζήτηση για κάποιο θέμα, ήταν πολύ πιο αποδοτική, και πάντα τα θέματα είναι πολύ πιο ευκολοδιάβαστα και ευανάγνωστα. Χώρια ότι οι περισσότεροι χρήστες που πραγματικά προσφέρουν πολλά στη γνωσιακή βάση του Insomnia, γράφουν ήδη στα ελληνικά.

• Members
Δημοσ.

Δεν γίνεται να ενσωματωθεί με κάποιον τρόπο κάποιος greeklish convertor, ώστε με το που ποστάρει κάποιος ένα μήνυμα σε greeklish, αυτό να εμφανίζεται με ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. να υπάρχουν 2 κουμπιά: απόστολή και αποστολή greeklish);

Γίνεται κάτι τέτοιο από τεχνικής άποψης ή είναι πολύ τραβηγμένο;

Δημοσ.
Δεν γίνεται να ενσωματωθεί με κάποιον τρόπο κάποιος greeklish convertor, ώστε με το που ποστάρει κάποιος ένα μήνυμα σε greeklish, αυτό να εμφανίζεται με ελληνικούς χαρακτήρες (π.χ. να υπάρχουν 2 κουμπιά: απόστολή και αποστολή greeklish);

Γίνεται κάτι τέτοιο από τεχνικής άποψης ή είναι πολύ τραβηγμένο;

Here you are

Εγώ συμφωνώ πάντως με τα Ελληνικά. Τα greeklish μου φαίνονται εξαιρετικά δυσανάγνωστα και άθλια πλέον :oops:

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχίστε να προτείνετε και να λέτε τις ιδέες σας.

Διάφορες αλλαγές είναι υπό μελέτη και ο administrator ελπίζει να σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

Σύντομα. :)

Δημοσ.
Παλαιότερα είχε ειπωθεί κάτι περί Wiki για κάποια θέματα... [...]

Μέσα είναι και το wiki [...]

Ενδιαφέρον νέο! Αλλά ριψοκίνδυνη ιδέα, με την έννοια ότι, ακόμα κι αν στηθεί, μπορεί να μείνει στο δρόμο...

Βασικά, αυτό που δεν έχω δει πουθενά σε wiki κάποιου φόρουμ είναι καλό integration με το λογισμικό του φόρουμ. Το συνηθέστερο είναι να ανοίγεις ένα τόπικ στο φόρουμ και να λες: Νά το λινκ για ένα νέο λήμμα που έφτιαξα στο wiki. Αυτό το θρεντ είναι για να το συζητάμε. ~ Αλλά, δεν ξέρω... Κάτι δεν μου αρέσει στο σχήμα αυτό. Από την άλλη, η υποδομή για συζήτηση που προσφέρουν τα καλά wiki δεν μου φαίνεται πολύ ελκυστική.

[...] να αυξηθεί και μέγιστο επιτρεπτό όριο για τα .png αρχεία [...]

Ναι!

Για τα greeklish (για τα οποία έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις) μπορεί να γίνει ένα poll από τους mods; Με δύο επιλογές: μόνο ελληνικά ή ελληνικά και greeklish. [...]

Αχ, konnak, κουράγιο που το ʼχεις! :-P Αυτό του Hal το είδες: Τα έντονα δικά μου

Μέσα είναι και το wiki, το θέμα των greeklish όπως και μερικά άλλα πράγματα που έχετε ζητήσει στο παλιό topic αλλά και σε αυτό. Συνεχίστε το βομβαρδισμό προτάσεων γιατί βοηθάει αρκετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...