Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά η εξελιγμένη αναζήτηση στο θέμα, από ότι βλέπω...

Ωραία προσθήκη και η αναζήτηση μέσω google... :)

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα πρέπει να είναι εντάξει.

Να σημειώσω ότι έχουμε μια μικρή προσθήκη στην αναζήτηση πλέον. Υπάρχει μια δεύτερη επιλογή για αναζήτηση στην Insomnia με χρήση του Google. Το σημαντικότερο βέβαια πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα αναζήτησης και λέξεων με τρείς χαρακτήρες.

Όχι μόνο είναι εντάξει, αλλά προστέθηκαν και νέες δυνατότητες. Καλή δουλειά! Μπράβο!

Δημοσ.

Κάνενα section με flash games θα υπήρχε περίπτωση να βλέπαμε στο site?

Και να μπορούν οι χρήστες να τα βαθμολογούν και να σχολιάζουν και να καταχωρούν high scores και τα λοιπά :P

Don't shoot me down με τη μια :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άκουσα πριν λίγο τον συναγερμό του Χαμόγελο του παιδιού για ένα παιδί που χάθηκε χθες. Θα μου άρεσε να έχει το Insomnia (αν είναι εφικτό) σε έναν χώρο τα παιδιά που εξαφανίζονται.

• Members
Δημοσ.

Τελευταία πέφτω που και που σε κάτι posts στα οποία κάποιες λέξεις είναι linkαρισμένες (π.χ. δείτε τη λέξη hardware στο συγκεκριμένο post: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1697120&postcount=2), αλλά όταν κάνω κλικ επάνω τους δεν μου επιτρέπουν να ανοίξω τη σελίδα στην οποία οδηγούν.

Να υποθέσω ότι ετοιμάζεται κάτι ενδιαφέρον;;;

Δημοσ.
Σνιφ, σνιφ...Wiki μου μυρίζει! :D

Μια χαρά σου μυρίζει. Κάντε τα μπάνια σας τώρα όμως και όταν γυρίσετε έχετε να δείτε πολλά νέα πράγματα :-D

Δημοσ.

Εχω δει σε μερικα αλλα forums την επιλογη να απενεργοποιει ο χρησρης την αγγελια του αν την εχει ολοκηρωσει και πιστευω πως αυτο ειναι πραγματικα χρησιμο γιατι βοηθαει καλυτερα στο ψαξιμο.Επισης δεν μπορουνε να μενουν οι αγγελιες για περισσοτερο διαστημα και να μην διαγραφονται τοσο γρηγορα?

Δημοσ.
Εχω δει σε μερικα αλλα forums την επιλογη να απενεργοποιει ο χρησρης την αγγελια του αν την εχει ολοκηρωσει και πιστευω πως αυτο ειναι πραγματικα χρησιμο γιατι βοηθαει καλυτερα στο ψαξιμο.Επισης δεν μπορουνε να μενουν οι αγγελιες για περισσοτερο διαστημα και να μην διαγραφονται τοσο γρηγορα?

Ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα κοιτάξω τι μπορεί να γίνει. Οι αγγελίες δεν διαγράφονται. Απλά εξαφανίζονται από τη πρώτη σελίδα και πηγαίνουν στη δεύτερη κ.ο.κ

Έγινε κάποια αλλαγή στο forum και τα link απο youtube κ.λ.π εμφανίζονται έτσι?

Μόνο copy/paste το link είχα κάνει στο συγκεκριμένο.

Ναι, θα δουλεύει έτσι το σύστημα με τα youtube videos, google videos και μερικές ακόμα υπηρεσίες. Απλά δημοσιεύετε το link της σελίδας που περιέχει το video.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μία διευκρίνηση όποιος έχει την καλοσύνη,στην αρχική σελίδα τα σχόλια των μελών στις ειδήσεις μετρούν κανονικά στο post count?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...