_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλή ιδέα,αλλά πόσο πιο βαρύ θα είναι μετά το φόρουμ; 'Ηδη ο server φαίνεται να αγκομαχάει μερικές φορές. Πάντως προτιμώ τα ανορθόγραφα ελληνικά από τα greeklish..
konnak Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω το Insomnia. Μετά την έκδοση 2.0 ο Firefox έχει ενσωματωμένο ορθογράφο. Εγκαθιστάς και το Ελληνο-αγγλικό λεξικό και είσαι έτοιμος. Το ίδιο ισχύει νομίζω και για τον Opera. Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση όσων γράφουν σε greeklish, δεν είναι ότι δεν μπορούν, αλλά ότι δεν θέλουν. Τρόπος υπάρχει, αλλά δε νομίζω κανείς να κάνει τον κόπο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Kαλα, κι εγω γραφω χωρις τονους, αλλα αυτο τι σημαινει? Οτι ειμαι δυσαναγνωστος ή κατι τετοιο?? Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γινει κατι επ'αυτου..
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 GeorgeMan: Υποθέτω ότι δεν διάβασες καλά το post μου. Δεν μίλησα για περιπτώσεις σαν τη δική σου, αλλά για παραδείγματα παρόμοια με την ενδεικτική πρόταση στο post μου. Η δική σου γραφή δεν είναι τέτοια - ΟΚ δεν βάζεις τόνους - αλλά τουλάχιστον το "χρειάζεται" το γράφεις σωστά και όχι "χριαζαιτε" !! Αυτό θέλω να υπερθεματίσω. @Konnak: Αυτό που αναφέρεις για τον firefox δεν το γνωρίζω. Για να μην χαλάμε το topic, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ενα pm με τον τρόπο για να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 @Konnak: Αυτό που αναφέρεις για τον firefox δεν το γνωρίζω. Για να μην χαλάμε το topic, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις ενα pm με τον τρόπο για να ενεργοποιήσω αυτή τη λειτουργία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να προτείνω να συνεχίσουμε τη συζήτηση εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=192148 ;
konnak Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 wizzy, δες το link στην απάντηση του parsifal, είναι κατατοπιστικότατο.
wizzy Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 @parsifal & @konnak: Παίδες, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πράγματι το thread του parsifal είναι κατατοπιστικότατο.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 xmmmm meta to xtesino down tou site vgenei to mpla mpla sta new posts.den ksanavgenei?
poscaman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 σε μένα εμφανίζεται κανονικά. μαλλον το μαζεψανε.οντως εμφανιζονταν τα topics απ'το μπλα-μπλα
wizzy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 γαμώτο, δεν ήτανε μόνιμη η αλλαγή; τώρα δεν εμφανίζονται ! foocking hell!
parsifal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Πώς κρίνετε την ιδέα ενός "Offtopic" tag? Το φαντάζομαι ως υλοποίηση ακριβώς ίδιο με το Spoiler button, μόνο που θα γράφει επάνω Offtopic. (duuuuhhh.) Τί λέτε.; ***Edit: Τί κόλπο είναι αυτό που γίνεται με τα αποσιωποιητικά; Μου τα αντικαθιστά με απλή τελεία! Γμτ. <-(εδώ έπρεπε να έχει αποσιωποιητικά)
Mijithroulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Πώς κρίνετε την ιδέα ενός "Offtopic" tag? Το φαντάζομαι ως υλοποίηση ακριβώς ίδιο με το Spoiler button, μόνο που θα γράφει επάνω Offtopic. (duuuuhhh.)Τί λέτε.; ***Edit: Τί κόλπο είναι αυτό που γίνεται με τα αποσιωποιητικά; Μου τα αντικαθιστά με απλή τελεία! Γμτ. <-(εδώ έπρεπε να έχει αποσιωποιητικά) Παιζει να ειναι κατι καινουργιο αυτο? Γιατι μεχρι τα χτεσινα μου τουλαχιστον post τα αποσιωποιητικα υπηρχαν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 [.] ***Edit: Τί κόλπο είναι αυτό που γίνεται με τα αποσιωποιητικά; Μου τα αντικαθιστά με απλή τελεία! Γμτ. <-(εδώ έπρεπε να έχει αποσιωποιητικά) Υπήρξε κι άλλη αναφορά μέλους για τα αποσιωποιητικά. Δοκιμάστε να καθαρίσετε την cache του browser σας και να σβήσετε τα cookies του forum.
poscaman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Υπήρξε κι άλλη αναφορά μέλους για τα αποσιωποιητικά. Δοκιμάστε να καθαρίσετε την cache του browser σας και να σβήσετε τα cookies του forum. δε γινεται ξαφνικα να γεμισε η cache ολων μας:mrgreen: κι εγω το ιδιο προβλημα. (.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.