Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί αυτή η πρόταση. Ο αντίλογος είναι ότι αυτός που θέλει να γράψει, θα μαζέψει τα post κάνοντας αθώες ερωτήσεις στο τεχνολογικό σκέλος ή αλλού. Μια άλλη λύση είναι η θέσπιση κάποιου χρόνου από την ημερομηνία εγγραφής ώστε να μπορεί να γράψει κάποιος στο μπλα-μπλα. Με τον τρόπο αυτό, γλιτώνει και το υπόλοιπο φόρουμ το σπαμ. Γενικά, παρότι έχω δει διάφορες περίεργες εγγραφές, θεωρώ άδικο να αποκλειστεί έστω και ένας νέος, καλόπιστος χρήστης επειδή εκατό, έστω, τύποι γράφονται για να ρίξουν τυράκι, ανοίγουν δεύτερο λογαριασμό κτλ. Για μένα, μόνη λύση είναι το moderation. Νομίζω ότι η κατάσταση δεν είναι πια τόσο δραματική ώστε να πρέπει να επιβληθούν γενικές ασφαλιστικές δικλίδες.
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 σκέφτηκα μερικά πραγματάκια και οι αρμόδιοι ας κρίνουν.. τα topic :κινηματογραφος - μουσική - αγγελίες να πάνε στο χώρο mpla-mpla έτσι ώστε να μην είναι μπερδεμένα στο τεχνολογικό τομέα,και να μη παρουσιάζονται στα new post του τεχνολογικού. επίσης.. μια σκέψη για τα (άταχτα )μέλη : να γίνει κάτι σαν προ-ban 5 ημερών προς συμμόρφωση και όχι με τη μια να φεύγει το μέλος,μιας και ίσως αποδειχτεί άδικο to ban.
random Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 ε, όχι! παραφράζω γνωστό ευεργέτη του έθνους: "οι αγγελίες να κερδίζουν και οι... σινεμάδες και τα κλαρίνα να πάνε να..." το 99% των ειδών που προσφέρονται/ζητούνται στις αγγελίες ειναι τεχνολογικά, (εκτός δηλαδή, απο κάτι e.t.'s που πούλαγαν κάποτε παπούτσια και προφυλακτικά ), αν οι αγγελίες πάνε στο μπλάμπλά, να βάλουμε τα Apple κάτω απο τις Κονσόλες, τις κονσόλες μαζι με τα Κινητά όλα κάτω απο τα Gadgets, και μετα να σουτάρουμε ολη την κατηγορία gadgets να πάρει μεταγραφή στο myphone.gr :twisted:
anthony_88 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Κατι αλλο. Το παιχνιδακι:βρες την ταινια να γινει sticky ωστε οι χρηστες να μην το βλεπουν συνεχεια φατσα-καρτα οτι εχει καινουρια ποστ. Ας μπει sticky, για να ειναι πανω απο τα υπολοιπα του κινηματογραφου. Ετσι και αλλιως, εχει καινουρια ποστ συνεχως...
Members gsarig Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Members Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Θα μπορούσε άραγε το spoiler tag να εμφανίζεται στην μπάρα της "γρήγορης απάντησης", μόνο για την φόρουμ του κινηματογράφου;;; :roll:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπορείς να βάζεις.. το "/" δεν το έβαλα επίτηδες.
MrSeanKon Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μια ιδέα για το όνομα αυτής της ενότητας ίσως να ήταν το "Φυσικές Επιστήμες"Ή και Science category! Μαθηματικός εισαι? Ισως να μου φανεις χρησιμος καποια στιγμη. Καλη φαση θα ητανε παντως κι αυτο που ειπες εστω και με μια μικρη κινηση θα ανεβαζε το επιπεδο του forum και θα το εκανε ευρυτερου φασματος.
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γίνεται η διαδρομή που υπάρχει στην αρχή κάθε σελίδας να μπει και στο τέλος; Εννοώ το Insomnia.gr > Ψυχαγωγία > Μπλα Μπλα για παράδειγμα.
parsifal Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γίνεται η διαδρομή που υπάρχει στην αρχή κάθε σελίδας να μπει και στο τέλος; Εννοώ το Insomnia.gr > Ψυχαγωγία > Μπλα Μπλα για παράδειγμα. +1. Θα ήταν χρήσιμο...
Steven Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Ή και Science category!Μαθηματικός εισαι? Ισως να μου φανεις χρησιμος καποια στιγμη. Καλη φαση θα ητανε παντως κι αυτο που ειπες εστω και με μια μικρη κινηση θα ανεβαζε το επιπεδο του forum και θα το εκανε ευρυτερου φασματος. Όχι, θέλω να γίνω ηλεκτρολόγος με ειδίκευση στην Ενέργεια... Στην πορεία είμαι δηλαδή. Κοίτα μιας και προς το παρόν μας έχουν πηδήξει στα μαθηματικά έχεις ακόμα 1 χρόνο καιρό περίπου να θέσεις τις ερωτήσεις σου πριν τα σβήσω από τον εγκέφαλό μου αυτά τα λίγα που ξέρω..:p
gokal Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εχει αναφερθει αρκετες φορες σε διαφορα μερη του foroum αλλα η δικη μου προταση ειναι να επανελθει η δυνατοτητα post reply στην ενοτητα των αγγελιων. Μπορει καποιες φορες να οδηγουσε σε καβγαδες αλλα ειχε 2 σημαντικα πλεονεκτηματα - Μερικες φορες εμπειροτεροι χρηστες ανοιγαν τα ματια σε αλλους οταν πωλητες εβαζαν "περιεργες" αγγελιες - Πολλες φορες ειχαν απιστευτο γελιο Νομιζω οτι με το καταλληλο moderation θα μπορουσαν να διατηρηθουν τα πλεονεκτηματα περιοριζοντας το μειονεκτημα
firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Γίνεται σε μερικά σημεία του forum να μπορεί να μπορεί ο χρήστης να αλλάζει τον τίτλο; Να μπορεί να προσθέτει στάνταρ εκφράσεις στο τέλος. Θα ήταν πολύ εξυπηρετικό αν μπορούσε να μπει ένα [επιλύθηκε] σε ερωτήσεις για διάφορα προβλήματα.
poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 κατι αλλο.να μπορει ο καθε χρηστης να εχει τα δικα του υπομνηματα.με καποιον τροπο δηλ να "σημειωνει" καποια threads ως σημαντικα γι αυτον. πχ.θελω 10-15 threads να εμφανιζονται σε καποια σελιδα και παντα να μενουν εκει.οκ καλες οι συνδρομες αλλα αν εισαι συνδρομητης σε 300 threads δεν μπορεις να παρακολουθησεις. δεν ξερω αν εγινα σαφης γιατι νυσταζω κιολας...
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Σε σχέση με το θέμα της ανανέωσης της εμφάνισης του φόρουμ: Θα μπορούσε άραγε να γίνει ένας "διαγωνισμός καλύτερου template", με τον νικητή να κερδίζει κάποιο δώρο (π.χ. μια οθόνη, ένα λαπτοπ κλπ) συν την ειδική μνεία στο όνομά του, καθώς η δημιουργία του θα χρησιμοποιούταν πλέον ως το νέο layout του site; (ή μήπως η όλη ιδέα παρουσιάζει δυσκολίες ή "τρύπες" που δεν φαντάζομαι :roll:) edit: και σε σχέση με αυτό που λεει ο poscaman, για τις 300 συνδρομές, ίσως θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε μια επιλογή του στυλ "διαγραφή όλων των παλιών συνδρομών" ή "διαγραφή των θεμάτων που έχουν πάνω από 1 μήνα να ανανεωθούν" ή κάτι παρόμοιο...
wizzy Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Προς Mods, SMods & Σια: ρε παιδιά υπάρχει δυνατότητα να ενσωματωθεί ένας ελληνικός ορθογράφος στα πεδία που γράφουμε τις απαντήσεις μας; Εκτιμώ την προσπάθεια αρκετών να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά αν κάνετε μια "βόλτα" στο forum θα βρείτε απίστευτα ανορθόγραφα posts, τα οποία, τουλάχιστον εμένα, με ενοχλούν. Προσοχή! Ούτε εγώ είμαι τέλειος, ούτε μιλάω για περιπτώσεις που έχουν 1-2 λάθη ή ξέχασαν έναν τόνο σε μια λέξη, ούτε μέμφομαι κάποιον συγκεκριμένα. Μιλάω για περιπτώσεις που διαβάζεις 3-4 γραμμές και είναι κάπως έτσι: "Αυτι τι στηγμι μηλαμαι ωτι γραφο αιντελος ανωρθωγραφα κε αιπιδοι βαρειαιμαι να σκαιφτο/αιπιδοι βειαζομε/αιπιδοι δαιν μαι αινδηαφαιρυ το σοστο, το κανο post ετση κε στα @@ μου".... Όπως επίσης, σε τέτοιες περιπτώσεις, θα δείτε πολλούς insomniacs να σχολιάζουν την ορθογραφία κάποιου και μετά να προχωράνε σε απάντηση στο thread. Μπορεί να γίνει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.