Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λες ε; Με βάζεις σε σκέψεις και δεν είχα στα άμεσα σχέδιά μου να μάθω μπουζούκι... Αλλά όπως το πάμε, ίσως και να χρειαστεί. razz.gif

Λέω, λέω! Να υποδεχτείς και τις αλλαγές στο Insomnia με καμιά πενιά!

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Sorry; Δεν καταλαβαίνω τί λες.

Δεν χρησιμοποίησα στο post μου spoiler tag.

Ο κώδικας που έδωσα αφορά το admin panel του vBulletin.

Με αυτόν τον κώδικα, τα spoiler tags θα εμφανίζονται όπως εδώ (3ο από το τέλος).

Όσο για το adslgr, θα έχουν βάλει κάποιον άλλον κώδικά με javascript υποθέτω. Μπορείς να το φτιάξεις όπως θες. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.

Ανάλογα με τη φαντασία και τις γνώσεις του admin.

Αυτό με το μαύρο φόντο είναι η πιο απλή και εύκολη μορφή για spoiler tag.

Ωπ, ωπ!!! Να και οι μομφές για τον Hal!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Να προστεθεί μια δυνατότητα στο forum που ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει ¨ban¨ όποιο section του forum θέλει ουτωσώστε να μην το βλέπει καν.
Εγώ αυτό θα το ήθελα για μερικούς χρήστες.....
Ολοι ΒΑΝ ρε! :mrgreen:

Αυτο ηταν μια παλια ατακα που την ειπε καποιος καποτε στην Αγρια Δυση οταν ενα αλλο forum (γκουχου-γκουχου) ηταν στα προθυρα καταρρευσης και τελικα εκλεισε.

Τωρα αν τυχον μπει αυτη η επιλογη που λεει ο dali13gr OK θα διευκολυνε ορισμενους χρηστες αλλα ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει κι η δυνατοτητα να μη διαβαζουμε καν κατι που δε μας ενδιαφερει.

Π.χ. ορισμενες κατηγοριες δεν τις εχω κοιταξει καν!

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια πρόταση που μου ήρθε χτες... Θα μου άρεσε προσωπικά να υπήρχε μια κατηγορία στην οποία θα μπορούσε καποιος να κάνει ερωτήσεις μαθηματικών, φυσικής, ηλεκτρολογίας, μηχανολογίας κλπ. Εκεί θα μπορούσαμε να ποστάρουμε και θέματα αστρονομικά, για παράδειγμα έκλειψη ηλίου... Μια ιδέα για το όνομα αυτής της ενότητας ίσως να ήταν το "Φυσικές Επιστήμες"

Για την εύκολη χρησιμοποίηση του για μένα θα ήταν προυπόθεση να υπάρχει editor με όλα τα μαθηματικά σύμβολα κάπου ώστε να είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν, όπως για παράδειγμα σούμες, συνεπάγεται, ρίζες, δυνάμεις, footnotes και όλα αυτά, καθώς οποιοδήποτε προσπάθεια γραφής εξισώσεων χωρίς όλα αυτά είναι πραγματικά απίστευτα κουραστική και για αυτόν που τις γράφει αλλά περισσότερο για αυτόν που τις διαβάζει και προσπαθεί να βγάλει άκρη...

Δεν ξέρω τι ποσοστό των χρηστών θα χρησιμοποιούσε μια τέτοια ενότητα, αλλά πάντως εμένα θα με βοηθούσε αρκετά, μιας και πολλές φορές κολλάς σε απλά πράγματα και το μόνο που σου λείπει είναι να σου πει κάποιος μια απλή, πολλές φορές αυτονόητη, ιδέα.. Ειδικά αν υπάρχουν και μερικά άτομα που να έχουν λίγο κάψα και μεράκι πάνω στο θέμα και θα ήθελαν να ασχοληθούν και να εξηγήσουν λίγο παραπάνω πιστεύω πως θα είχε ιδιαίτερη επιτυχία! :)

Δημοσ.

Αστρονομία θα ήταν πιο ταιριαστός όρος μαλλον εεε?? :) Άντε ας το διορθώσω...:)

Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε....

Δημοσ.

Nai to insomnia allazei.........

kai mono h ataka mod 'twra pou anoigoun oi agores' , 'dyskola ta pragmata'

parapembei se kati m@lakies pou akouga kapote sto MBA.................

Leyteria se olis tis gis tous kolasmenous loipon.......

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα πάντως πολύ καλά, ποια ακριβώς είναι η χρησιμότητα αυτού του spoiler tag?

Για να κρύψεις κείμενο που θα προδώσει κάτι σημαντικό από μια ταινία, ώστε να μην το χαλάσεις σε όσους δεν την έχουν δει. happy.gif

Δημοσ.

Με την χρηση του Spoiler tag μπορει καποιος να γραψει πχ καποια ανατροπη σε ενα εργο που του αρεσε, χωρις να την χαλασει για καποιον αλλον που δε εχει δει το εργο και θελει να την ανακαλυψει μονος του.

Οπως λεει και ο The_Edge η κυρια χρησιμοτητα του ειναι στο forum του Κινηματογραφου αλλα και σε διαφορα αλλα οπως στο Μπλα Μπλα ή στα παιχνιδια οταν αναφερεται η λυση ενος παιχνιδιου..

=edit=

Cristina με προλαβες!

Δημοσ.

Χμμ, δηλαδή προορίζεται κυρίως για τα topics του κινηματογράφου.. Φάση θα έχει, τουλάχιστον για αυτούς που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα threads.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...