Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι... Σε αυτό που βγαίνει στον "πάτο" κάθε σελίδας και λέει παρόμοια θέματα πως λειτουργεί; Τυχαία; Διότι τα θέματα που εμφανίζει δεν είναι και τόσο παρόμοια...

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι... Σε αυτό που βγαίνει στον "πάτο" κάθε σελίδας και λέει παρόμοια θέματα πως λειτουργεί; Τυχαία; Διότι τα θέματα που εμφανίζει δεν είναι και τόσο παρόμοια...

Φαντάζομαι με keywords. Αν όχι δε ξέρω πώς αλλιώς!

Δημοσ.
Επίσης, καλό θα ήταν να δοθεί η δυνατότητα για spoiler tag, ειδικά στο υποφόρουμ Κινηματογράφος.

Θα χρησιμοποιήσω κώδικα spoiler. Βάζω noparse tags για να τον εμφανίσω.

test text

Τώρα θα εφαρμόσω τα spoiler tags χωρίς noparse, ανάμεσα στους αστερίσκους.

*

test text

*

Το κείμενο εξαφανίζεται!!! :-D Αλλά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να το δει; :confused:

Δημοσ.
Θα χρησιμοποιήσω κώδικα spoiler. Βάζω noparse tags για να τον εμφανίσω.

test text

Τώρα θα εφαρμόσω τα spoiler tags χωρίς noparse, ανάμεσα στους αστερίσκους.

*

test text

*

Το κείμενο εξαφανίζεται!!! :-D Αλλά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να το δει; :confused:

Quote... razz.gif

Δημοσ.
Quote... razz.gif

Δεν είμαι σίγουρος για το τι θέλεις να πεις... Αν εννοείς ότι το quote κάνει τη δουλειά της εμφάνισης δε νομίζω... Ή ίσως να την κάνει μόνο γι αυτόν που κάνει το quote, ε;

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος για το τι θέλεις να πεις... Αν εννοείς ότι το quote κάνει τη δουλειά της εμφάνισης δε νομίζω... Ή ίσως να την κάνει μόνο γι αυτόν που κάνει το quote, ε;

Δεν ρώτησες με ποιόν τρόπο μπορείς να βλέπεις το περιεχόμενο των spoiler tags;

Ε... Άμα κάνεις quote το post, θα το δεις. razz.gif

Προφανώς και δεν είναι αυτός ο κανονικός τρόπος για να το δεις. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος στον κώδικα του tag και καλώς το ανέφερες. happy.gif

Υποθέτω πως κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζει το κείμενο με background ίδιο χρώμα με τη γραμματοσειρά και να φαίνεται άμα το επιλέξεις.

Παράδειγμα κώδικα:

<span style="background-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0);" title="Spoiler: Select to unhide">{param}</span>

happy.gif

Δημοσ.
Δεν ρώτησες με ποιόν τρόπο μπορείς να βλέπεις το περιεχόμενο των spoiler tags;

Ε... Άμα κάνεις quote το post, θα το δεις. razz.gif

Προφανώς και δεν είναι αυτός ο κανονικός τρόπος για να το δεις. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος στον κώδικα του tag και καλώς το ανέφερες. happy.gif

Υποθέτω πως κανονικά θα έπρεπε να εμφανίζει το κείμενο με background ίδιο χρώμα με τη γραμματοσειρά και να φαίνεται άμα το επιλέξεις.

Παράδειγμα κώδικα:

<span style="background-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0);" title="Spoiler: Select to unhide">{param}</span>

happy.gif

Το spoiler tag έχει εφαρμοστεί ανάμεσα στους αστερίσκους. Στο δικό σου quote δε βλέπω να εμφανίζεται το κείμενο εκεί!!! Προφανώς εννοείς κατά την ώρα της επεξεργασίας... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο κώδικας δε λειτουργεί... Στο adslgr.com τα spoilers εμφανίζονται μέσα σε ένα πλαίσιο κλειστό στην αρχή το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού αποκαλύπτει το κείμενο!

Δημοσ.
Το spoiler tag έχει εφαρμοστεί ανάμεσα στους αστερίσκους. Στο δικό σου quote δε βλέπω να εμφανίζεται το κείμενο εκεί!!! Προφανώς εννοείς κατά την ώρα τις επεξεργασίας... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο κώδικας δε λειτουργεί... Στο adslgr.com τα spoilers εμφανίζονται μέσα σε ένα πλαίσιο κλειστό στην αρχή το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού αποκαλύπτει το κείμενο!

Sorry; Δεν καταλαβαίνω τί λες.

Δεν χρησιμοποίησα στο post μου spoiler tag.

Ο κώδικας που έδωσα αφορά το admin panel του vBulletin.

Με αυτόν τον κώδικα, τα spoiler tags θα εμφανίζονται όπως εδώ (3ο από το τέλος).

Όσο για το adslgr, θα έχουν βάλει κάποιον άλλον κώδικά με javascript υποθέτω. Μπορείς να το φτιάξεις όπως θες. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.

Ανάλογα με τη φαντασία και τις γνώσεις του admin.

Αυτό με το μαύρο φόντο είναι η πιο απλή και εύκολη μορφή για spoiler tag.

Δημοσ.
Sorry; Δεν καταλαβαίνω τί λες.

Δεν χρησιμοποίησα στο post μου spoiler tag.

Ο κώδικας που έδωσα αφορά το admin panel του vBulletin.

Με αυτόν τον κώδικα, τα spoiler tags θα εμφανίζονται όπως εδώ (3ο από το τέλος).

Όσο για το adslgr, θα έχουν βάλει κάποιον άλλον κώδικά με javascript υποθέτω. Μπορείς να το φτιάξεις όπως θες. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο.

Ανάλογα με τη φαντασία και τις γνώσεις του admin.

Αυτό με το μαύρο φόντο είναι η πιο απλή και εύκολη μορφή για spoiler tag.

Εννοώ αυτό εδώ το μήνυμα. Εδώ σε ποιο quote αναφέρεσαι;

Δημοσ.
Κάνε quote αυτό εδώ το post μου. happy.gif

Αυτό εννοούσα :P

Ε αυτό λέω κι εγώ στα Bold παρακάτω:

Το spoiler tag έχει εφαρμοστεί ανάμεσα στους αστερίσκους. Στο δικό σου quote δε βλέπω να εμφανίζεται το κείμενο εκεί!!! Προφανώς εννοείς κατά την ώρα της επεξεργασίας... Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο κώδικας δε λειτουργεί... Στο adslgr.com τα spoilers εμφανίζονται μέσα σε ένα πλαίσιο κλειστό στην αρχή το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού αποκαλύπτει το κείμενο!
Δημοσ.

Συννενόηση μπουζούκι... Σαν αυτό που πουλάς. razz.gif

Pusher, δεν ξέρω πόσο πιο καταννοητά να σου εξηγήσω τι εννούσα σε αυτό εδώ το post από το ότι κάνοντας quote το post που περιέχει το spoiler tag, θα δεις το περιεχόμενό του. happy.gif

Δημοσ.
Συννενόηση μπουζούκι... Σαν αυτό που πουλάς. razz.gif

Pusher, δεν ξέρω πόσο πιο καταννοητά να σου εξηγήσω τι εννούσα σε αυτό εδώ το post από το ότι κάνοντας quote το post που περιέχει το spoiler tag, θα δεις το περιεχόμενό του. happy.gif

Ναι αυτό λέω. Όταν είναι ανοιχτός ο editor. Όταν πατήσεις υποβολή πάει... Αρχικά νόμιζα ότι έλεγες όταν έχει postαριστεί το quote. Αλλά τελικά λέμε το ίδιο πράγμα!!! Δηλαδή συννενόηση μπουζούκι που είπες κι εσύ. Επ' ευκαιρίας μήπως το θέλεις :mrgreen: ;

Δημοσ.

Λες ε; Με βάζεις σε σκέψεις και δεν είχα στα άμεσα σχέδιά μου να μάθω μπουζούκι... Αλλά όπως το πάμε, ίσως και να χρειαστεί. razz.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...