Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα να με συγχωρέσετε αλλά θα προχωρήσω την πρόταση του σύντροφου LL_NEO περισσότερο: Κλείστε το Μπλα-Μπλα.

Σχεδόν το 95% αυτών που γράφονται αποτελούν ξένο σώμα για το forum. Καλά το είχατε κόψει μια περίοδο... Αν όμως δεν γίνεται αυτό τότε θεσπίστε αυστηρούς κανόνες με πολλούς mods ώστε να ελέγχετε το τί γίνεται εκει μέσα.

Sorry αν στεναχώρησα ορισμένους αλλά μπήκα 4-5 φορές εκει μέσα και έφριξα με post της κλάσης "...Τι σκέφτεσαι τώρα;" και λοιπές μπούρδες.

Κατα τα άλλα υπήρξαν έξυπνες και σωστές προτάσεις. Απλά παιδιά, ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ... Μην τα χώσετε όλα αλλά δώστε μας καιρό να τα αφομιώνουμε σιγά σιγά. Έχουμε και μια ηλικία...

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι ρε παιδια,να μην κλεισει το μπλα μπλα

αυτη την αλλαγη που ακουμε μηνες τωρα θα γινει ρε παιδια....πολυ το συζηταμε,αλλα φως δεν βλεπουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
οχι ρε παιδια,να μην κλεισει το μπλα μπλα

αυτη την αλλαγη που ακουμε μηνες τωρα θα γινει ρε παιδια....πολυ το συζηταμε,αλλα φως δεν βλεπουμε...

Λίγη υπομονή. :)

Η αλλαγή δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη - ιδίως για ένα forum του μεγέθους της Insomnia. Όλοι βάζουμε τα δυνατά μας να τελειώσει όσο γρηγορότερα γίνεται, χωρίς να γίνουν εκπτώσεις.

Δημοσ.

Αφήστε το μπλαμπλα όπως είναι.

Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάζουν τα spam/troll/offtopic/ηλίθια αποθημένα τους μερικοί-μερικοί, και να ησυχάσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες.

Aκόμα καλύτερα αν τους μάθετε και το irc, για να μπορούν να "παίξουν" ελευθερα.

Τώρα αν ρωτήσετε εμένα, δεν πολυπατάω απο κει. Ε, στην περίπτωση που "μου πείτε οτι είμαι παρτάκιας και οτι τα λέω αυτά επειδή δεν μπαινω εκεί μέσα", τότε προτείνω να φτιαχτεί και δεύτερο μπλαμπλα στο οποίο όμως να παίζει πρόσβαση για γράψιμο με postcount>500 και ημερομηνία εγγραφης τουλάχιστον ενα χρόνο παλιότερα. Η ανάγνωση φυσικά θα είναι ελεύθερη. Αν και είμαι σίγουρος οτι και εκεί θα δημιουργηθεί το ίδιο μπάχαλο. =]

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω που αρχισα να παταω τι καταλαβα?

Δεν χρησμοποιησα σωστο συντακτικο ΜΙΑ φορά και βρεθηκαν 2, ο ενας χειροτερος απο τον αλλον να μου την πουν... (με τελειως offtopic posts)...

Εγω απλα δεν ξαναπατάω εκει μεσα... Ειπαμε, να θες να βοηθησεις, αλλα οχι και σε μαζοχιστικο επιπεδο...

Το μπλα μπλα λοιπον, ας το κανουν ο,τι θελουν. :)

Τα υπολοιπα να μην πειραξουν. :)

Και λιγα νεα emoticons δεν κανουν κακο... ;)

Δημοσ.
Πάντως για μένα πιο σημαντικό θέμα είναι τα topics που ανοίγονται στις υπόλοιπες κατηγορίες και αφορούν θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί πολύ (π.χ. divx, rapidshare, τί antivirus να βάλω κλπ κλπ), όπου με μια απλή αναζήτηση βρίσκεις απάντηση. Το κακό με αυτά, βέβαια, είναι ότι δύσκολα μπορείς να βρεις πρακτικό τρόπο αντιμετώπισης...

Πλήρη F.A.Q. σε κάθε κατηγορία, αλλά είναι κάτι που θέλει πάρα πολλή δουλειά και συμμετοχή από όλους...

Δημοσ.
Einai thema thewrisis tis koinwnikis domis. Pistebw se aytoorganota xaotika systimata.

Σόρρυ αλλά αυτή τη στιγμή αντιφάσκεις. Δε μπορείς απο τη μια να μιλάς για αλλεργία στην επιβολή εξουσίας και απο την άλλη να παραπονιέσαι επειδή η εξουσία δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Το Μπλα Μπλα χρειάζεται περισσότερους moderators για να επιτηρείται καλύτερα! Τι να κάνει μόνο ένας άνθρωπος με τόσα μηνύματα; Προσωπικά πάντως το χρησιμοποιώ ελάχιστα οπότε λίγο με αφορά άμεσα.

• Members
Δημοσ.
Πλήρη F.A.Q. σε κάθε κατηγορία, αλλά είναι κάτι που θέλει πάρα πολλή δουλειά και συμμετοχή από όλους...

Είναι μια καλή κίνηση, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αρκετή. Σε μια τέτοια λογική νομίζω πως κινούνται τα sticky-topics, αλλά και πάλι βλέπουμε συχνά νέα topics με ερωτήσεις που απαντώνται στα stickies.

Το FAQ που λες θα μπορούσε ίσως να συνδυαστεί με ένα είδος wizard κάθε φορά που κάποιος πάει να ανοίξει ένα νέο topic. Να σε ρωτάει, δηλαδή, "τι θα αφορά το θέμα που θες να ανοίξεις" και να έχει ένα drop-down με επιλογές (πχ. αν είσαι στο software, να έχει firefox, torrents, antivirus... κλπ κλπ) και από εκεί να σου εμφανίζει τις ερωταπαντήσεις του FAQ ανά θέμα (υπενθυμίζοντάς σου σε κάθε στάδιο να χρησιμοποιείς την αναζήτηση). Αν, παρόλα αυτά δεν βρεις αυτό που θες, μόνο τότε να έχεις την επιλογή να ανοίξεις νέο θέμα.

(όσο για το θέμα της συμμετοχής, που αναφέρεις, νομίζω πως θα μπορούσαμε να βρεθούμε αρκετοί, πρόθυμοι να βοηθήσουμε - :) )

Το Μπλα Μπλα χρειάζεται περισσότερους moderators για να επιτηρείται καλύτερα! Τι να κάνει μόνο ένας άνθρωπος με τόσα μηνύματα; Προσωπικά πάντως το χρησιμοποιώ ελάχιστα οπότε λίγο με αφορά άμεσα.

Για άλλη μια φορά συμφωνώ με τον pusher :)

Επίσης, θα μπορούσε να παίξει και κάτι με το ποσοστό των posts που κάνει κανείς εκεί - π.χ. αν τα posts σου στο μπλα-μπλα υπερβαίνουν το 50% του συνόλου των posts σου, να σου επιβάλλεται περιορισμός π.χ. μέχρι 5 posts την ημέρα (λέμε τώρα) στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Δημοσ.

Επειδή εδώ και αρκετές σελίδες διαβάζω μια ατέρμονη συζήτηση για το Mpla Mpla χωρίς να υπάρχει λόγος κατ' εμέ. Προσωπική μου άποψη είναι οτι αν κάποιον τον ενοχλεί κάτι και μπορεί να το αντιμετωπίσει με την αδιαφορία, ας το κάνει.

Απ' την άλλη, αν κάποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τότε να κάνω μια πρόταση που έχει πολλές μέρες να γίνει: Να προστεθεί μια δυνατότητα στο forum που ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει ¨ban¨ όποιο section του forum θέλει ουτωσώστε να μην το βλέπει καν.

Δημοσ.
[...]Να προστεθεί μια δυνατότητα στο forum που ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει ¨ban¨ όποιο section του forum θέλει ουτωσώστε να μην το βλέπει καν.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχει σε πολλά forum. Ας υιοθετηθεί κι απ' αυτό!

Δημοσ.
Όσο για τα υπόλοιπα θέματα που θίγεις δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω... Ήμουν και εγώ εδώ στην προ Μπλά Μπλά εποχή και πραγματικά το επίπεδο ήταν διαφορετικό... Είναι άσχημο που πραγματικά το 80% των θεμάτων στο Μπλα Μπλα είναι βλακείες αλλά μπορούμε όλοι απλά όπως είπε ο paredwse να τα αγνοήσουμε...

Δεν ειμαι τοσο παλιος, ωστε να χω προλαβει το Insomnia χωρις μπλα-μπλα. Αυτο που εχω να παρατηρησω, ειναι το εξης: Oσοι γραφουνε στο φορουμ(κατα ενα μεγαλο ποσοστο τουλαχιστον), γραφουν ΚΑΙ στο μπλα-μπλα. Ειναι απλα ενα ξεχωριστο μερος του φορουμ, οπου μπορεις να συζητησεις και για κατι αλλο περα απο την τεχνολογια. Απλα βλεπουμε λοιπον, κατα βαση, το πως λειτουργουν οι ανθρωποι του φορουμ σε αυτο το σεξιον.

Το να μην αρεσει σε καποιον, ειναι λογικο, αλλα το βλεπω υπερβολικο, να λεει καποιος οτι το ινσομνια ηταν πιο καλο πριν. Μα δεν αλλαξε κατι, προστεθηκε απλα μια θεματικη ενοτητα. Οσοι εγραφαν και στα αλλα, εγραφαν και σε αυτο. Το αν θελει πιο καλο μοντερεισον(περισσοτερους δλδ) ειναι κατι λογικο, αφου λογω του περιεχομενου του, μπορει να γραφονται παραπανω αρλουμπες.

Οποιον τον ενοχλει, να μην το βλεπει. Απλα πραγματα. Απλα δεν μπαινεις στο μπλα μπλα και τελειωσε η υποθεση.

Δημοσ.
....Να προστεθεί μια δυνατότητα στο forum που ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει ¨ban¨ όποιο section του forum θέλει ουτωσώστε να μην το βλέπει καν.

Εγώ αυτό θα το ήθελα για μερικούς χρήστες.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...