Προς το περιεχόμενο

Το insomnia αλλαζει?

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή τυχαίνει να έχουν εγγραφεί πολλά μπουμπούκια (sic) στο insomnia μόνο και μόνο για το Μπλα μπλα έχω να κάνω την εξής πρόταση.

Μήπως θα ήταν σωστό να μπεί ένα όριο 200-300 Post πριν γίνει δυνατή η προσβαση στο Μπλα-Μπλα; Με αυτό το τρόπο επιτυγχάνονται δυο πράγματα:

α) Διασφαλίζεται ο καταρχάς τεχνολογικός χαρακτήρας του forum

β) Αποθαρύνεται το κάθε μπαναρισμένο τσουτσέκι να κάνει δεύτερο account και να συνεχίσει τις ίδιες @@

+1

Αλλά όχι με ποστ, επʼ ουδενί λόγω. Με χρόνο από την εγγραφή: 12 μήνες.

Στην περίοδο αυτή τα νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τα ποστ ορισμένων παλαιότερων μελών, για να μάθουν πώς θα φέρονται και θα εκφράζονται με γλυκύτητα και πραότητα.

Αυτό που λεει ο Parsifal για τα smilies θα ήταν πολύ καλό (ειδικά για μένα που χρησιμοποιώ συχνά τις παρενθέσεις :))

Μια λύση:

>
[noparse][noparse];-)[/noparse][/noparse]

;-)

;-)

:-)

• Απαντ. 390
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
+1

Στην περίοδο αυτή τα νέα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν τα ποστ ορισμένων παλαιότερων μελών, για να μάθουν πώς θα φέρονται και θα εκφράζονται με γλυκύτητα και πραότητα.

Συμφωνώ πως δεν θα πρέπει να είναι με ποστ. Αλλά και η περίοδος των 12 μηνών είναι πολύ μεγάλη. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν επίσης αρκετά νέα μέλη τα οποία είναι άψογα στην συμπεριφορά τους, συμμετέχουν κυρίως στο μπλα-μπλα και χωρίς αυτό δεν θα διατηρούσαν τόσο συχνή επαφή με το φόρουμ. Γενικά πιστεύω πως το μπλα-μπλα, παρά τα όποια ελαττώματά του, βοηθά στο "δέσιμο" της κοινότητας.

Μια λύση:

>
[noparse][noparse];-)[/noparse][/noparse]

;-)

;-)

...καλά θα ήταν όμως να μπορούσαμε να αποφύγουμε τον κώδικα :lol: :mrgreen:

Δημοσ.
+1

ναι απο παλιους χρηστες "κουκουρουκου" του στυλ LLNEO θα μαθουμε να συμπεριφερομαστε ...χαχαχα σιγα μην βγαλουμε και ειδικη καρτα για να ποσταρουμε στο μπλα μπλα .. νταξει ειπαμε χαλασαμε την πρασινη ουτοπια yeahh

• Members
Δημοσ.

Και μια ακόμη παρατήρηση:

Έχω περάσει στο www.netvibes.com, RSS ενημέρωση με τις τελευταίες ειδήσεις του insomnia. Όταν όμως μεταφέρω τον κέρσορα πάνω σε έναν τίτλο, δεν μου εμφανίζει την περιγραφή του άρθρου ή έστω τις πρώτες του σειρές, όπως π.χ. κάνει το adsl.gr και τα περισσότερα άλλα sites (δείτε συνημμένη εικόνα).

post-20957-12906294519_thumb.jpg

• Members
Δημοσ.

Το έχω πάρει μονότερμα, το ξέρω, αλλά υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να εισάγω στο δεξί κλικ / search with του firefox την αναζήτηση στο φόρουμ του insomnia, με τον ίδιο τρόπο που έβαλα π.χ. το imdb, στην εικόνα που επισυνάπτω;

post-20957-129062945469_thumb.jpg

• Members
Δημοσ.

To είδα αυτό που λες στον Opera και είναι πολύ καλό! Όμως στον FF βλέπω κάποια τέτοια επιλογή...

Δημοσ.
+1

i idea tou xronou energopiisis ton neon melon ,eine poli kali,an oxi aparetiti.

protino ena anekto orio 10 imeron eine oti prepei (kai oxi 1 xrono.. :) )

ektos oti tha apofygoume tous spamer,tha prosarmostoun kai oi neoi stis synthikes insomnia.

Δημοσ.
υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να εισάγω στο δεξί κλικ / search with του firefox την αναζήτηση στο φόρουμ του insomnia, με τον ίδιο τρόπο που έβαλα π.χ. το imdb

Ξέρω ότι γίνεται με Keyword και ότι τα Keywords γίνεται να τα βάλεις στο δεξί κλικ με την επέκταση SmartSearch.

>
http://insomnia.gr/vb3/search.php?do=%s

insomniakeywordsearchqp7.png

Και ένα άλλο βολικό για να βάλεις σε Keyword:

>
http://www.google.com/search?q=site:insomnia.gr+%s

Δημοσ.
Αλλά και η περίοδος των 12 μηνών είναι πολύ μεγάλη.
Συμφωνω κι εγω ειναι οντως μεγαλη δοκιμαστικη περιοδος διοτι αποψη μου ειναι οτι αυτος που θελει να κανει βλακειες θα το κανει οσο και stand by κι αν μεινει. 8-)
  • Members
Δημοσ.

Eusebius, ευχαριστώ για την απάντηση.

Δοκίμασα το SmartSearch και, όπως και η σχετική λειτουργία του Opera που ανέφερε ο Freakster, λειτουργεί με keywords. Γενικά, αυτό που θα ήθελα και νομίζω πως θα ήταν πολύ βολικό, είναι να μπορούσε να μπει το insomnia στις μηχανές αναζήτησης του Firefox.

Δημοσ.

παιδιά συμφωνώ κι επαυξάνω με τη δοκιμαστική ας το πούμε. Πολύ παπαριά πέφτει στο μπλα μπλά σώστε ότι μπορείτε :)

Δημοσ.

to kako exei paraginei..

apo texnologiko site pou tha kataliksoume de ksero..

deite mono ti postaroun oi neoi tou forum sta prota molis post tous..

sto thema internet.. o xamos? allaloum & mono gia texnologia de milame..

:(

an imoun armodios tha kathariza amesos..vlepo oti feugoun i mpanaronte aksiologa meloi kai menoun oi p@rlapipes.

sorry kiolas..

Δημοσ.

dn xerw an exei anafertehi stis 11 selides tu topic alla gia mena einai anagea h ananewsh ths emfanishs.To thema einai poli aplo,ta buttons kai ta smilies exun minei apo thn phpbb epoxh(!!!!) kai genika dn tha evlapte mia genikh ananewsh sto forum kai eggatastash merikwn plugins pou tha ekane thn zwh mas pio efkolh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...