dioptra999 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Πραγματικά αυτήν την απορία την είχα και με ένα φιλαράκι που είναι και αυτος μέλος του φόρουμ. Νομίζω οτι το φόρουμ χρειάζεται ανανέωση, αναζωογώνιση...κάτι καινουριο. Να αλλαξει ο μανωλιός αλλα να μην βάλει τα ρουχα του αλλιώς παραφράζοντας μια παροιμία του σοφού λαού μας, ενοώντας μια ριζική αλλαγή και όχι χρωματική ας πούμε. Μια αλλαγή χρηστική, μια αλλγή στο τρόπο πλοήγησης κρατώντας τον κορμό ίδιο!!! Απλά προτείνω και προτρέπω όσους συμφωνούν να ποστάρουν εδω!
ntg_net Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Διαφωνω.. μετα απο μια ανανεωση , μαλλον 8α πεσει πολυ.. μια χαρα ειναι ετσι.
ktulu_gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αξιώνοντας μια αλλαγή πρέπει να υπάρχει και μια πρόταση τεκμηριωμένη, η οποία θα την υποστηρίζει. Σίγουρα η στασιμότητα είναι αρνητική (το οποίο δεν ισχύει για το Insomnia), αλλά μη ξεχνάς ότι είναι το περιεχόμενο που μετράει σε ένα χώρο ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων.
insomniac_new Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 tha allaxei mono an fygoun merikoi sapioi... an oxi... ap to kako sto xeirotero
emilios_x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 εγώ σκεφτόμουν για καινούριο skin...κατά τα άλλα να παραμείνει ως έχει
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Προσωπικά αυτό που θα με βόλευε θα ήταν να μπορώ να ελέγχω μέσω RSS Feed τα topics που παρακολουθώ (με τον ίδιο περίπου τρόπο που εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου). Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εύκολο από τεχνικής άποψης...
Dklearhos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από gsarigΠροσωπικά αυτό που θα με βόλευε θα ήταν να μπορώ να ελέγχω μέσω RSS Feed τα topics που παρακολουθώ (με τον ίδιο περίπου τρόπο που εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου). Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εύκολο από τεχνικής άποψης... +1 και από μένα. Πιστεύω θα έλυνε τα χέρια σε πολλούς από μας...
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Aναμείνατε στο ακουστικό σας... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-D Εν τω μεταξύ, όλες οι ιδέες σας για νέα λειτουργικότητα στο site και στο forum όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτες αλλά και επιβεβλημένες!
Eusebius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Aναμείνατε στο ακουστικό σας... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-D Στην Ελλάδα της τηλεφωνικής «εξυπηρέτησης» του 2007 αυτό το λες για καλό ή για κακό; :-P Τί θα μου άρεσε να δω: 1. Να γίνει κάτι με τα γρεεκλιση. 2. Να εκσυγχρονιστεί λίγο το css, για λίγο πιο ζωηρό θέμα. Και να μικρύνουν λίγο οι χαρακτήρες. 3. Να ενοποιηθεί η πρώτη σελίδα με ένα νέο υποφόρουμ: Ειδήσεις. 4. Να φτιαχτεί ένα ακόμα υποφόρουμ για θέματα πληροφορικής γενικά, που δεν χωράνε σε κάποιο από τα τωρινά τμήματα. 5. Πιο ωραίες φατσούλες, σαν αυτές που βάζει η Cristina. 6. Να δουλεύουν τα εμφωλευμένα παραθέματα. Στα προσωπικά μηνύματα δουλεύουν. Στο φόρουμ δεν δουλεύουν... 7. Κι αυτό που λέει ο gsarig βολικό ακούγεται, αν και προσωπικά δεν έχω εκσυγχρονιστεί τόσο πολύ.
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Aναμείνατε στο ακουστικό σας... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε :-D Πολύ διφορούμενη δήλωση αυτή... :) Εν τω μεταξύ, όλες οι ιδέες σας για νέα λειτουργικότητα στο site και στο forum όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτες αλλά και επιβεβλημένες! Αφού λοιπόν είναι ευπρόσδετες ...ας το τραβήξω κι άλλο :-P Θα ήθελα λοιπόν σε κάποιο σημείο της αρχικής σελίδας ή του πίνακα ελέγχου να εμφανίζονται π.χ. τα 3 δημοφιλέστερα νέα topics (δηλαδή, τα 3 topics με τα περισσότερα posts, από αυτά που δημιουργήθηκαν σήμερα). Αυτό γιατί συνήθως κοιτάζω μόνο τον πίνακα ελέγχου μου για να βλέπω τα θέματα που παρακολουθώ και αργώ να πάρω χαμπάρι τα καινούρια που έχουν ανοίξει και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Τραβηγμένο ε;
The_Edge Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Πολύ διφορούμενη δήλωση αυτή... :) Αφού λοιπόν είναι ευπρόσδετες ...ας το τραβήξω κι άλλο :-P Θα ήθελα λοιπόν σε κάποιο σημείο της αρχικής σελίδας ή του πίνακα ελέγχου να εμφανίζονται π.χ. τα 3 δημοφιλέστερα νέα topics (δηλαδή, τα 3 topics με τα περισσότερα posts, από αυτά που δημιουργήθηκαν σήμερα). Αυτό γιατί συνήθως κοιτάζω μόνο τον πίνακα ελέγχου μου για να βλέπω τα θέματα που παρακολουθώ και αργώ να πάρω χαμπάρι τα καινούρια που έχουν ανοίξει και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Τραβηγμένο ε; Ευπρόσδεκτες είπαμε, δεν είπαμε πως θα γίνουν!! :-D Χωρίς πλάκα, ετοιμάζουμε κάτι... Οι ιδεές που δίνετε, αν είναι εύκολες και αρέσουν στον Hal9000, θα λαμβάνονται υπόψιν για τις επόμενες αναβαθμίσεις που (ελπίζουμε πως) θα γίνονται συνέχεια από εδώ και πέρα...
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το πιασα το υπονοούμενο - κάπου εδώ φαντάζομαι κολλάει η υπογραφή του paredwse ε; :)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Εχω μια πρόταση: Να ξε-banαριστούν οι Woozy,karib.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.