maverickanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ενα άλυτο πρόβλημα εδώ κ καιρό κ πιστεύω οτι φταίει η κάρτα γραφικών μου .... Το συστημα μου Intel Pentium IV 3.2 Ghz , 512 Mb RAM , FX 5200 ,. Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να ανοίξω το PC ανοίγει η κεντρική μοναδα αλλα η οθόνη συνεχίζει να είναι σβυστή ... Αφου κάνω κανα δυο τρεις η όσες επανεκινησεις χρειαστουν απο το κουμπακι ανοίγει κ η οθόνη ... Επίσης καμιά φορα ακούγεται απο το ηχείο του υπολογιστή ενας ήχος σειρήνας ... :confused: . Έπειτα οταν παω να παίξω κανενα παιχνίδι με μικρές απαιτήσεις για το σύστημα μου (counter strike , moto gp ) όλο το σύστημα κολλάει για καμια 20 δευτερόλεπτα κ μετά ξεκολλάει .. ύστερα πάλι τα ίδια ... Η κάρτα γραφικών λέτε να τα προκαλλεί όλα αυτα ?? κ αν ναί έχετε να μου προτείνετε καμια agp μέχρι 100 euros ???
TRINITY_CREW Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Checkare to cpu cooler sou katarxas mipos exei piasei polyyyyy skonh!!! Meta checkare to trofodotiko sou. An tipota apo afta den simvenei checkare thn vga
maverickanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 όταν λές να τσεκάρω το τροφοδοτικό μου τι εννοείς???
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ksekatharise akrivos pos einai o ixos pou vgazei to ixeio tou koutiou kai des sto manual tis mitrikis sou ti simainei o ixos autos. an einai ena sunexomenos einai poli pithanon na ftaiei i RAM sou.
maverickanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ksekatharise akrivos pos einai o ixos pou vgazei to ixeio tou koutiou kai des sto manual tis mitrikis sou ti simainei o ixos autos. an einai ena sunexomenos einai poli pithanon na ftaiei i RAM sou. Ο ήχος είναι όπως κάνει μια σειρήνα απο ασθενοφόρο!!! Επίσης πήγα κ το φύσηξα με αερα για να φύγουν οι σκόνες αλλα πάλι τα ίδια ..... :S
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχεις πάρει την έκδοση της FX με ανεμιστηράκι ή χωρίς; Αν είναι με ανεμιστηράκι, κοίταξε να δεις αν δουλεύει σωστά όταν δουλεύει η κάρτα.
maverickanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχεις πάρει την έκδοση της FX με ανεμιστηράκι ή χωρίς; Αν είναι με ανεμιστηράκι, κοίταξε να δεις αν δουλεύει σωστά όταν δουλεύει η κάρτα. Νομίζω οτι είναι χωρίς ανεμηστιράκι ... Βασικά έτσι το αγόρασα το PC κ δεν έδωσα πολύ σημασία σε λεπτομέριες! Καμιά ιδέα κανείς ??
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ο ήχος που σου κάνει όταν υπάρχει το πρόβλημα είναι κάτι σαν "μπιιιιιπ, μπιπ, μπιπ"; (Ενας μεγάλος και δύο μικροί ήχοι). Αν ναι, έχεις BIOS Award και είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών.
maverickanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ναι κάτι τέτοιο ... πάντως σίγουρα δεν είναι συνεχόμενος ... Θα δοκιμάσω κ μια ραμ κ μια κάρτα γραφικών κ θα δώ ... Λέω να πάω για καμια μεταχειρισμένη geforce 6600 agp .. Λέτε να βρώ τπτ με λίγα χρήματα ... ??
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Θυμάμαι οτι πέρυσι υπήρχαν κάποιες FX 5200 σε μαγαζιά, με τιμή γύρω στα 40 ευρώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Θυμάμαι οτι πέρυσι υπήρχαν κάποιες FX 5200 σε μαγαζιά, με τιμή γύρω στα 40 ευρώ Aυτό λέγεται κλοπή!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 7600 θα προτειναμε και σε εσενα, αλλά βεβαιωσου οτι φταιει η vga πριν παρεις αλλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.