mahair7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 εχω adsl 768bps και ασχολουμαι με καποιο online παιχνιδι...στην αρχη ολα καλα(2 μηνες περιπου) τωρα τελευταια ομως ολο μου κανει κick o server εξαιτιας high ping(τι αλλαξε τωρα?),Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι αυτο ακριβως,πως δημιουργειται και αν πιθανον διορθωνεται..
-NetHawk- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ελεγξε μηπως κατα τη διαρκεια που προσπαθεις να παιξεις το παιχνιδι εχεις παραλληλα ανοιχτο καποιο αλλο προγραμμα πχ utorrent (ή αλλο torrent client) που σου επηρεαζει το upload ή το download σου.Ειδαλλως ειναι θεμα παροχου και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να το βελτιωσεις...
mahair7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 οχι δεν εχω τιποτα να τρεχει παραλληλα....καταλαβα!ειχε περασει απο το μυαλο μου οτι μπορει να εχει κανει μαλ**** ο οτε..... ;1487282'']Ελεγξε μηπως κατα τη διαρκεια που προσπαθεις να παιξεις το παιχνιδι εχεις παραλληλα ανοιχτο καποιο αλλο προγραμμα πχ utorrent (ή αλλο torrent client) που σου επηρεαζει το upload ή το download σου.Ειδαλλως ειναι θεμα παροχου και δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να το βελτιωσεις... και που οφειλεται αυτο το προβλημα ,ξερεις?
-NetHawk- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Κατα την γνωμη μου οφειλεται στο πιταρισμενο dslam που ενδεχομενως να βρισκεσαι...Ισως με μια αναβαθμιση της γραμμης σου να λυνοταν το προβλημα...(Με μια υποβαθμιση παντως θα λυνοταν σιγουρα...).. Χωρις ομως να βαζω και το χερι μου στη φωτια...
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Καθαρα θεμα ΟΤΕ ειναι, οπως σε ολους μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.