paokara Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Οχι επειδή αυτού του είδους οι εκτυπωτές δεν έχουνε οδηγούς (μηχανικούς εννοώ) για να πάρουν τέτοιο χαρτί.Και από όσο ξέρω για το συγκεκριμένο μοντελο (και όχι μόνο) το δικό σου δεν υπάρχει και κανένα έξτρα εξάρτημα για αυτήν την δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epitimos Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Exw enan EPSON STYLUS COLOR 640 kai 8elw na ektipwnw se xarti mixanografisis,pou na einai diladi sinexomeno,alla den exw brei kapoia tetoia epilogi.Yparxei tetoia dinatotita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2001 Δυστυχώς από Epson το κάνει μόνο ο 1520 από τους παλιούς.<P>Highlander<P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<BR> [email protected] <P>There can be only one... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anty Δημοσ. 25 Απριλίου 2001 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2001 οπως ακριβως τα ειπε ο φιλος highlander<BR>απο τους νεους παιζουν μπαλα οι photo των τελευταιων 2 γενεων<BR>ισως παιξει αν τον δουλεψεις με drivers του 1520 <BR>αν τυπωσει απλο χαρτι (α4) με αυτον τον driver παιξε με συνεχομενο επιλεγοντας στον driver του 1520 την επιλογη "tractor" η "manual slot baner".<BR>drivers απο epson.gr<BR>please πες μου τ' αποτελεσματα<BR><p>[This message has been edited by anty (edited 25-04-2001).] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.