Προς το περιεχόμενο

kolpa evaggelatou (apostoli eikonas se allo kinito kanontas klisi)

sotoserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den kserw an iparxei paromoio topic ( kai sorry an iparxei ) alla eide kaneis xthes evaggelato?? eidate ti ekane?? kanontas klisi leei se kapoio kinito sto opoio exeis egkatastisei ena eidiko programma afto sou stelnei foto apo to giro xwro xwris na katalabei o allos tipota (aftos pou exei to kin me to programma).. ksereis kaneis tipota sxetiko??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο Στρατό λέμε εδώ και χρόνια πως ότι δεν είναι ενσύρματο και πετάει στον αέρα πιάνεται και από τον εχθρό.Αν θέλετε να στέλνετε μηνύματα με ασφάλεια επιλέξτε σταθμό ασυρμάτου PRC-138 με αναπηδούσες συχνότητες.Κόστος 120.000,00 ευρώ το κομμάτι μόνο!Αλλά πρέπει πρώτα να βρεις ένα πλούσιο μπαμπά....Δηλαδή τι νομίζατε ότι με ένα κινητό 600 ευρώ μπορείτε να κάνετε παπάδες?Ας μη γελιόμαστε όλες μας οι κινήσεις αφήνουν ηλεκτρονική υπογραφή και τα πάντα μπορούν να παρακολουθούνται.Αρκει να έχεις θέληση και χρήμα.

Δημοσ.
Στο Στρατό λέμε εδώ και χρόνια πως ότι δεν είναι ενσύρματο και πετάει στον αέρα πιάνεται και από τον εχθρό.Αν θέλετε να στέλνετε μηνύματα με ασφάλεια επιλέξτε σταθμό ασυρμάτου PRC-138 με αναπηδούσες συχνότητες.Κόστος 120.000,00 ευρώ το κομμάτι μόνο!Αλλά πρέπει πρώτα να βρεις ένα πλούσιο μπαμπά....Δηλαδή τι νομίζατε ότι με ένα κινητό 600 ευρώ μπορείτε να κάνετε παπάδες?Ας μη γελιόμαστε όλες μας οι κινήσεις αφήνουν ηλεκτρονική υπογραφή και τα πάντα μπορούν να παρακολουθούνται.Αρκει να έχεις θέληση και χρήμα.

σωστος! ετσι ειναι ακριβως φιλε.

Δημοσ.

ΥΓ

Και ποιός είπε πως το κινητό μας θα πρέπει να έχει κάμερα?Δεν μας φτάνει που κάθε συνομιλία καταγράφεται, τώρα θα πέρνουν και φωτό τη μούρη μας?

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο makellarispn παιδιά.Κι'αυτό πες πάει στο διάολο.Το να σου αντιγράφουνε όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο, τα μυνήματα, τις εικόνες και τα βίντεο σου πως σας ακούγεται;

Δημοσ.

Όλα γίνονται, αλλά δεν είναι τόσα απλά και γενικευμένα όπως αναφέρει ο γνωστός κύριος, και πολλά από αυτά γίνονται μόνο κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις ή συσκευές. Αλλά εντάξεί, για εκπομπή - show, γέλιο έχει. Πάντως σε ένα γενικότερο προβληματισμό σε βάζει, και κακό δεν είναι αυτό.

Δημοσ.

Ώρες ώρες όταν έχω παρατήσει το κινητό μου δίπλα από έναν ενισχυτή ακούω το χαρακτηριστικό ήχο των κυμάτων, σα να παίρνει τηλέφωνο, στο άσχετο. Έχει γούστο να καταλάβανε ότι είμαι απεσταλμένος της Κορέας και να με παρακολουθούν..

Δημοσ.

Κι εγώ ακούω αυτό τον ήχο σε καθημερινή βάση και συνήθως απόγευμα προς βράδυ. Λες και κάποιος τηλεφωνεί ή στέλνει μήνυμα. Έχε κανείς ιδέα του τι γίνεται...;

Δημοσ.
Κι εγώ ακούω αυτό τον ήχο σε καθημερινή βάση και συνήθως απόγευμα προς βράδυ. Λες και κάποιος τηλεφωνεί ή στέλνει μήνυμα. Έχε κανείς ιδέα του τι γίνεται...;

το κινητο σχεδον συνεχει επικοινωνει με την πλησιεστερη κυψελη

οσο ποιο δυνατο σημα εχει τοσο λιγοτερη ενεργεια καταναλωνη και τοσο λιγοτερες παρεμβολες κανει

το αντιστροφο στο χαμηλο σημα ,

σας ειπε κανει οτι δεν εντοπιζομαστε που ειμαστε απο τα κινητα μας ?

Δημοσ.

συμφωνώ με τον ktgeorge.

όσο για το άλλο ,(παρασιτα) πολύ πιθανό οτι προκειται για σηματοδοσία που ανταλλάσεται....

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο coolaris2002 το χω δει να γινεται αλλα αφου ειχε γινει συνδεση με bluetooth μεταξυ των δυο κινητων.

telcomfreak ξερεις καθε ποσο επικοινωνει το κινητο με την κυψελη;

Το δικο μου κανει κατι τρελα!Κανει πααρασιτα και ενω νομιζεις οτι θα χτυπησει,τιποτα!Και το κανει πολυ συχνα σε σχεση με αλλα κινητα.

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Global_System_for_Mobile_Communications

http://www.techmind.org/gsm/

αρχιστε απο εκει αμα εχετε την υπομονη και περιεργεια πως δουλευει το GSM

για να σας λυθει παντως η απορια στα γρηγορα,αυτος ο ηχος που ακουτε απο τα μεγαφωνα ειναι δευτερη ή τριτη αρμονικη των 217hz,τα οποια 217hz ειναι ο ρυθμος των rf bursts του πομποδεκτη του κινητου ανα δευτερολεπτο οταν αναζητει νεα κυψελη,κανει handshake,στελνει η δεχεται κληση,μηνυμα κλπ,στελνει πληροφοριες στη κυψελη οτι εχει χαμηλο σημα πχ ωστε η κυψελη να αυξησει την ισχυ της κλπ...καλο διαβασμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...