Mac4all Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 θα θελα να ρωτησω αν χρησιμοποιει κανεις το hellomacosx(και να μου συγχωρεθει πιθανη παραλειψη προηγουμενης σχετικης ερωτησης) και αν ειναι ευχαριστημενος.Μεχρι στιγμης μου δουλευει μια χαρα και εχω ωραιοτατα ελληνικα μενου Υγ:το παρον για οσους δεν το εχουν δοκιμασει ειναι προγραμματακι αλλαγης σε ελληνικα του περιβαλλοντος και του iLife με προυποθεση την επιλογη απο το system preferences>international σαν πρωτη γλωσσα τα ελληνικα (με drag n drop) και λειτουργει με 10.4.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Κι εγώ το είχα εγκαταστήσει φίλε μου και έμεινα εντυπωσιασμένος! Πραγματικά οι δημιουργοί του έχουν κάνει πολύ σοβαρή δουλειά. Δεν μου κόλλησε ποτέ, εξελλήνισε σχεδόν όλο το λειτουργικό (μαζί με το iLife και iTunes). Μετά από αυτό, δεν πιστεύω πως κανείς χρειάζεται το GR-Update της Rainbow, καθώς δεν νομίζω να προσφέρει τίποτα περισσότερο. Υ.Γ. Παρ'όλα αυτά, τώρα χρησιμοποιώ πάλι τα Αγγλικά σαν πρώτη γλώσσα, δεν μπορώ να συνηθίσω τα Ελληνικά ! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.