NoTakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας! Που μπορεί να οφείλεται η αναπάντεχη διακοπή των windows και την ώρα που πάει να κάνει επανεκκίνηση, ακούγεται ένας μακρόσυρτος ήχος (μπιιιιιιιπ) από το κουτί του υπολογιστή και δεν ξεκινάει; Κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία της μητρικής ίσως;
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Έχεις είτε πρόβλημα με τη μνήμη σου, είτε χαλασμένη κάρτα γραφικών. Εξαρτάται απο τον τύπο BIOS που έχεις. Όταν λές αναπάντεχη διακοπή, εννοείς οτι κολλάει και κάνεις εσύ reset, ή απλά κάνει μόνο του reset;
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δες το manual της μητρικης σου για τον ηχο.
NoTakis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Κάνει μόνο του reset. Και μετά δεν ανοίγει η οθόνη, αναβοσβήνει το λαμπάκι της, άρα πιθανόν ειναι να σχετίζεται με κάρτα γραφικών, ε;
kleidokratwr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Και τις δυο φορές που το παθα αυτό είχε καεί η κάρτα γραφικών μου. Βασικά εμένα δεν έκλεινε μόνο του. Έκλεισε μια και καλή και περίμενε να του αλλάξω την κάρτα.
Powerline Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Και τις δυο φορές που το παθα αυτό είχε καεί η κάρτα γραφικών μου.Βασικά εμένα δεν έκλεινε μόνο του. Έκλεισε μια και καλή και περίμενε να του αλλάξω την κάρτα. Welcome to the club...
S2Katana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια αν εχετε εγγυηση μην το ψαχνετε πολυ!
CyberWalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Το εγχειρίδιο χρήσης γράφει στάνταρ τι σημαίνει ο κάθε ήχος. Συνήθως στις πίσω σελίδες... Ψάξε το, θα δεις και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.