Προς το περιεχόμενο

Ready Boost στα Vista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, διάβασα σ' ένα περιοδικό για το ready boost στα Vista! To γνωρίζετε;Με τη βοήθεια ενός flash drive τα γνωστά memory sticks μπορούμε να επιταχύνουμε τα Vista! Με το που τοποθετήσουμε ενα flashάκι στον Η/Υ το λειτουργικό σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις ReadyBoost (με ένα κλικ στην αντίστοιχη επιλογή) και το λειτουργικό επιταχύνει λειτουργίες του όπως της εκκίνησης θεαματικά.Τουλάχιστον έτσι φαίνεται και ισχυρίζεται το περιοδικό. Απλά πρέπει το φλασάκι να είναι όσο και η μνήμη για να γίνει καλή δουλειά. Δηλαδή αν έχετε 2GB Ram πρέπει και το φλασάκι να είναι 2gb.Τί λέτε;;;Αν ισχύει δεν είναι πολύ καλό; Δείτε και το link αυτό!http://video.google.com/videoplay?docid=5902090796342771727

Δημοσ.

Αν όντως υπάρχει τέτοια διαφορά είναι απίστευτο.. Θα μπορέσω να εκφέρω βέβαια γνώμη όταν το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Απ' ό,τι κατάλαβα, βάζοντας το φλασάκι - και έχοντας εγκαταστήσει vista - σε ρωτάει πώς θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Επιλέγεις βελτίωση χρόνου εκκίνησης... Λένε ότι δουλεύει και με κάρτες. Δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να είναι η κάρτα σε usb adaptor ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον ενσωματωμένο reader του laptop για παράδειγμα...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μοιάζει με ημίμετρο. Αν πάρεις καινούργιο pc βάλε το χέρι βαθύτερα στην τσέπη και πάρε περισσότερη μνήμη...

Δημοσ.

Λοιπόν, με το που βάζεις το φλασάκι στον η/υ, πετάγεται ένα παράθυρο και σε ρωτάει τί θες να κάνεις με αυτό το φλασάκι. Ανάμεσα στις επιλογές έχει και μία καρτέλα που λέγεται ready boost. Το ίδιο γίνεται με όλες τις κάρτες μνήμης, δηλαδή και με αυτές των κινητών.Δε γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες ακόμα. Αλλά φίλε Δαναέ, ακόμα και ως ημίμετρο, αφού βοηθάει καλό είναι.Συν τοις άλλοις οι περισσότεροι έχουμε ένα φλασάκι, που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο, όταν χρειαστεί.Επίσης, αν όντως στο παραπάνω βίντεο, που παρέθεσα όλα αληθεύουν...δεν μου φαίνεται και τόσο ημίμετρο. Βέβαια η πράξη θα δείξει.Αλήθεια, δεν έχει κανείς Vista για να το δοκιμάσει να μας πει;;;;

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα να το ενεργοποιήσω με ένα OCZ Rally 512mb Usb Stickάκι αλλά δεν μου δούλευε. Έλεγε ότι είναι αργό το stickάκι. Εδώ θέλω να μου προτείνεται κάποιο stickάκι που το έχετε δοκιμάσει και δουλεύει για να αγοράσω καθώς το OCZ επωλήθει καθότι αργό. Thanks όσους απαντήσουν.

Δημοσ.

απο το faq:

Q: What perf do you need on your device?

A: 2.5MB/sec throughput for 4K random reads and 1.75MB/sec throughput for 512K random writes

οπότε ψάχνεις για αυτά τα χαρακτηριστικά

και άλλες πληροφορίες στο wiki

πάρε και μια σχετική λίστα

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...