Προς το περιεχόμενο

RAW hard drive recovery?

edesp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 WD SATA σκληρούς στο Pc μου και ενώ όλα ήταν μια χαρά, σε κάποιο restart τα Windows σταμάτησαν να βλέπουν τον δεύτερο δίσκο (ο οποίος έχει μέσα όλα μου τα αρχεία!!) σαν NTFS και τον βλέπουν σαν RAW με αποτέλεσμα να ζητάνε να τον φορμάρουν.

Πώς μπορώ να σώσω τα data μου από το RAW δίσκο μου????

PLEASE HELP!!! :cry:

Δημοσ.

Αυτό με τους SATA σκληρούς, δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι τελικά τόσο ευαίσθητοι; Αυτό το ξαφνικό μου έχει ήδη συμβεί δύο φορές και έχω διαβάσει ήδη αρκετά παρόμοια θέματα, τόσο εδώ όσο και σε ξενόγλωσσα forum, μέσα σε δύο μήνες μόνο.

Δημοσ.

Λοιπόν, τα κατάφερα!:-D

Έβαλα το R-Studio, έκανα scan τον δίσκο μου και μετα recover τα αρχεία!! :mrgreen:

Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τους δίσκους SATA αλλά είναι το δεύτερο πρόβλημα που έχω μέσα σε ενα μήνα!!

Σας ευχαριστώ πάντως!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον edesp, εγώ παντως δεν έκανα overclocking ούτε στο ελάχιστο. Απλά, κάποια στιγμή, μου έβγαλε το γνωστό "NTLDR Missing" και είχε έρθει σε raw κατάσταση. Αναγκάστηκα να βάλω έναν IDE παλιό που είχα, για να περάσω τα windows, γιατί δεν είχα φτιάξει δισκέτα με τους drivers και δεν μπορούσα να περάσω τα windows αλλιώς.

Δημοσ.

Ούτε εγώ έκανα overcloacking.

Δεν ξέρω αν φταίει ο SATA (είναι κ οι δυο μου δίσκοι SATA) ή αν είχε συμβεί το ίδιο και με IDE δίσκο, όμως πριν από καμιά 20αριά μέρες με μια διακοπή ρεύματος άρχισε να βλέπει τον δίσκο σαν RAID ενώ δεν ήταν, με αποτέλεσμα ο Η/Υ να σέρνεται.

Πάντως μπορώ να πω ότι ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου που κατάφερα να σώσω τα αρχεία μου... και ας μου βγάλαν την ψυχή! :-D

Δημοσ.

paidia nomizw pleon ta UPS epiballontai....

dinei 100 euro mia fora kai exeis to nou sou hsyxo...emena m eixe xalasei polu palia enas epe3ergasths sta 500Hz (h kati eixe pa8ei h ypodoxh...dn 8umamai sigoura) logo ths DEH pi8anon...apo tote exw UPS (epa8a k ema8a) kai dn exw 3ana tetoia problhmata..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω 100%.

Επειδή μου συνέβη 2 φορές σε ενα μήνα (κάθε φορά και κάτι πιο δύσκολο), αποφάσισα να τα δώσω αυτα τα Euro 100 μήπως και ηρεμήσω!

Πάντως τόσα χρόνια χωρίς UPS και με δίσκους IDE στο παλιό pc, δεν μου είχε τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...