Προς το περιεχόμενο

Sound Blaster X-Fi Fatal1ty

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρά κάρτα είναι φίλε μου. Εγώ αυτή έχω και δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει πάνω και την xram που δίνει καλύτερο ήχο σε παιχνίδια που την υποστηρίζουν. Πριν την αγοράσω είχα την onboard της μητρικής μου και τώρα είμαι μια χαρά με την Falal1ty. Οι drivers που έχει μέσα το cd της συσκευασίας μόνο θέλουν ένα update από το site της creative γιατί η έκδοση που είναι στο cd μου είχε βγάλει εμένα κάποια μικρά προβληματάκια.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540180

giati den pernis auth? idio chipaki forane. glitonis kai ta misa xrimata. h Fatal1ty

einai kai ligo eksidikeumeni.

oso gia hxia den to poli sizitaw (se auta ta xrhmata) logitech x-540

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26176779&product=914371

an bebea exeis na dosis kamia 200E parapano nomizw kseris ti prepi na paris apo logitech ;)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα την κλασική κάρτα ήχου (καλύτερη από gamer καθώς έχει και built-in dts & dolby decoder): CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME MUSIC

Και από ηχεία (καλύτερα και πιο δυνατά από τα φθηνό-logitech + τηλεχειριστήριο): INNOVATOR 5.1 HOME THEATRE SYSTEM

Σύνολο 200 ευρω

Άμα θες άκουσέ με.. Τα έχω και δεν απογοητεύτηκα ούτε στιγμή..

Δημοσ.

προσεξε.

αν ειναι να παρεις ηχεια με ψηφιακη εισοδο, μην αγορασεις καρτα ηχου. αν παρεις δηλαδη τα Z5500 δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου. παρε ενα καλωδιο οπτικης ινας και συνδεσε τα με την μητρικη σου καρτα και θα εισαι αρχηγος.

απο εκει και μετα ΑΝ παρεις ηχεια με αναλογικη εισοδο παρε καλυτερα μια μεταχειρισμενη audigy 2 ZS. δεν αξιζει να ξεπαραδιαστεις....

Δημοσ.
προσεξε.

αν ειναι να παρεις ηχεια με ψηφιακη εισοδο, μην αγορασεις καρτα ηχου. αν παρεις δηλαδη τα Z5500 δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου. παρε ενα καλωδιο οπτικης ινας και συνδεσε τα με την μητρικη σου καρτα και θα εισαι αρχηγος

Λέω με βεβαιότητα ότι η καλή κάρτα ήχου είναι απαραίτητη και ειδικά για καλά ηχεία σαν τα Ζ5500..

απο εκει και μετα ΑΝ παρεις ηχεια με αναλογικη εισοδο παρε καλυτερα μια μεταχειρισμενη audigy 2 ZS. δεν αξιζει να ξεπαραδιαστεις....

Αν σου αρέσει ο καλός ήχος, τότε δεν χωράνε τσιγκουνιές και συμβιβασμοί.. Έτσι κι αλλιώς το παιδί δεν θέλει να του προτείνουμε κάτι φθηνό αλλά κάτι ποιοτικό..

Δημοσ.

ελπιζω να διαβασες προσεκτικα και να καταλαβες επακριβως τι εγραψα για τα Ζ5500

αν παρει υποδιεστερα ηχεια , του 100ευρου δηλαδη, νομιζεις οτι θα δει διαφορα αναμεσα σε μια 2 ZS και μια extreme music?

De pairno metaxeirismena pragmata pote.. ta 5500 exoun analogiki isodo;

τα 5500 εχουν αναλογικη εισοδο και δυο ψηφιακες ( coaxial, οπτικη ινα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...