kst7nas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 πως μπορω να δω ενα aνi με υποτιτλ. srt σε dνd player στην τηλεοραση? μετρεψα το aνi σε mpeg και τους υποτιτλ σε sυρ (με το ιδιο ονομα του mpeg)αλλα τιποτα. το mpeg παιζει αλλα πουθενα οι υποτιτλ. σε τι μορφη πρεπει να μετατρεψω το srt ετσι ωστε να το βαλω στο δισκακι μαζι με το mpeg και να εμφανιστουν? ελπιζω να προτεινετε κανενα απλο τροπο γιατι οσο εψαξα .. ειδα πολυ-πολυπλοκα...
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αν το Player που έχεις υποστηρίζει DivX, δεν έχεις λόγο να μπείς σε κάποια διαδικασία. Απο εκεί και πέρα, έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να φτιάξεις ένα κανονικό DVD δίσκο, με μενού, με τη χρήση κάποιου προγράμματος, ή να "κάψεις" τους υπότιτλους πάνω στο DivX και μετά να κάνεις τη διαδικασία που επριγράφεις εσύ. Οι υπότιτλοι θα γίνουν μέρος της εικόνας, οπότε θα παίζουν κανονικά. Κοίταξε εδώ για οδηγίες πως θα κάψεις τους υπότιτλους σε Divx ταινίες
kst7nas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 οπα, ενα ενα... οταν λες να φτιαξω με μενου (πως?), εννοεις να μετατρεψω το MpEg σε dνd (αudio Τs, νideo τs φακελους κτλπ) αλλα τοτε που τοποθετηθει το αρχειο υποτιτλων srt ή sup? το αλλο που λες ειναι σαν να ενσωματωσω τους υποτιτλ πανω στο aνi οποτε αν το κανω μετα mpεg θα βγουν οι υποτιτλ. ? σωστα? ευχαριστω! το dνd player μου δεν παιζει diνx αλλα μονο mpeg
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Avi σε DVD με υπότιτλους με το ConvertXtoDVD
kst7nas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω αλλα δεν ειναι freeware...
Powerline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 οπα, ενα ενα... οταν λες να φτιαξω με μενου (πως?), εννοεις να μετατρεψω το MpEg σε dνd (αudio Τs, νideo τs φακελους κτλπ) αλλα τοτε που τοποθετηθει το αρχειο υποτιτλων srt ή sup? το αλλο που λες ειναι σαν να ενσωματωσω τους υποτιτλ πανω στο aνi οποτε αν το κανω μετα mpεg θα βγουν οι υποτιτλ. ? σωστα? ευχαριστω! το dνd player μου δεν παιζει diνx αλλα μονο mpeg Υπάρχουν προγράμματα που σου επιτρέπουν να φτιάξεις ένα κανονικό DVD σημιουργόντας μενού για κεφάλαια, υπότιτλους, ήχο κ.τ.λ. Η διαδικασία ενσωμάτωσης γίνεται κατά το τελικό mastering. Και δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα δωρεάν. Απο τη στιγμή που θα κάνεις τη διαδικασία "καψίματος" των υπότιτλων σε Divx, θα γίνουν μέρος της εικόνας, δεν θα χρειαστεί επιπλέον αρχείο.
Voodooman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 πως μπορω να δω ενα aνi με υποτιτλ. srt σε dνd player στην τηλεοραση? μετρεψα το aνi σε mpeg και τους υποτιτλ σε sυρ (με το ιδιο ονομα του mpeg)αλλα τιποτα. το mpeg παιζει αλλα πουθενα οι υποτιτλ. σε τι μορφη πρεπει να μετατρεψω το srt ετσι ωστε να το βαλω στο δισκακι μαζι με το mpeg και να εμφανιστουν? ελπιζω να προτεινετε κανενα απλο τροπο γιατι οσο εψαξα .. ειδα πολυ-πολυπλοκα... και εγώ σαν εσένα φίλε μου το πάλεψα πολύ για να παίξω ταινίες με υπότιτλους στο επιτραπέζιο DVD μου. Έψαξα για δύο μέρες και το καλύτερο που κατάφερα ήταν να κάνω την ταινία να παίξει με τους υπότιτλους κανονικά, αφου χρειάστηκα άλλες 4-5 ώρες για την μετατροπή... Πήγα πήρα ένα DVD που παίζει DivX και ελληνικούς υπότιτλους και ησύχασα. Με 70 ευρώ το πολύ θα ησυχάσεις.
chrismasgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Και αν έχουμε dvd που να παίζει divx με ποιό πρόγραμμα φτιάχνουμε το δίσκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.