Προς το περιεχόμενο

Otenet ADSL Problem Log

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,και εγω το ιδιο προβλημα,reset τον router και ξανα μανα,τα ιδια,το speedtouch μου λεει να συνδεθω σαν αλλος χρηστης,δεν εχω βαλει αλλον χρηστη,ο ie7 δεν μου ανοιγει να μπω στον router....ξερει καποιος για αυτο το καινουργιο προβλημα?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημερα,και εγω το ιδιο προβλημα,reset τον router και ξανα μανα,τα ιδια,το speedtouch μου λεει να συνδεθω σαν αλλος χρηστης,δεν εχω βαλει αλλον χρηστη,ο ie7 δεν μου ανοιγει να μπω στον router....ξερει καποιος για αυτο το καινουργιο προβλημα?

Φίλε μου αυτό δεν είναι ένα καινούργιο πρόβλημα!!!Ο ΟΤΕ έχει κανταντήσει αηδίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω προβληματα ολη την ημερα σημερα.Ημαρτον.Περνω τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη και απο το πρωι "του του του" ουτε στην αναμονη δε με βαζουν

Δημοσ.
Αλήθεια???Εγώ είμαι στην δουλειά και νόμιζα οτι δεν μπορώ να πάρω!!!Τώρα τι κάνουμε???Πως θα επιλύσουμε το πρόβλημα!!!!!

Και ποιος σου ειπε οτι θα λυσουμε το προβλημα?

Δημοσ.

Το ίδιο έκανε και στην 1Mb σύνδεση OteNet του γιού μου τις τελευταίες μέρες. Του έκανε disconnect όποτε ήθελε, του ζητούσε password για το modem κλπ. Προσωρινά το πρόβλημα λύθηκε, τσεκάροντας την επιλογή "Nailed up connection" στα settings του Zyxel που 'εχει.

Εγώ με HOL και Zyxel δεν είχα προβλήματα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε. Τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο μέρος. Οι ταχύτητες εξακολουθούν να είναι χαμηλές (περίπου 600-700), αλλά τουλάχιστον όλες οι σελίδες ανόιγουν με την μία και δεν χρειάζεται κανένα reset πλέον.

Δημοσ.

Λοιπόν ξεκινάμε!!!Χθες που γύρισα απο την δουλειά με πήραν οι βλάβες και έλεγαν οτι δεν έκανα reset ανεξαρτήτως που έκανα και ότι έχει πολλά πακέτα μέσα!!!!! (Κάτι έκαναν) Τέσπα μου λένε να πάρω τηλ. να πάρω το "1242" ή το "800113555555"!!!Εν τω μεταξύ η κοπέλα που με πήρε απο τις βλάβες είχε τελειώσει Αυτοματισμό και τώρα τι δουλειά είχε με το Internet-Adsl δεν έχω ιδέα.(Το λέω γιατί δεν ήξερε που τις πηγαίνουν τα τέσσερα)!!!!!Πάντως όταν έκανα reset μέσω του 1242 δούλεψε κανονικά αλλά κάτι πρέπει να έκαναν απο τις βλάβες...

Δημοσ.

Πρώτη φορά χτες 1.5 ώρα οffline με το φωτάκι του zyxel κόκκινο. Γενικότερα πάντως έχω παρατηρήσει βελτίωση καθώς κάθε μέρα και όλη μέρα έχω ταχύτητες 80-105. Για να δούμε λοιπόν...

Δημοσ.

80-105 me ti sindesi? 1mbit?

File mou 6 xronia stin agglia den emeina oute ena lepto xwris internet...

Ekei oute to emule "mpoukone" oute tipota.. me 2mbit eixa limit 150 sto emule kai katebaza me alla 100 apo http.... katse psakstina.

Kai an ginotane kamia malakia , pou den tuxainei, mono pipes den sou pernoune.

Kai me to pou exw erthei elada kai exw balei adsl arxisa na psaxnomai me to posa connections limit tha prepei na kanw sto emule gia na min mou kolaei i sindesi...milame gia settings pou pote den kathisa na asxolithw stin agglia...polly apla giati ekei den pitwnane 100 users se ena dslam pou einai ftiagmeno gia 10....Eleos pia..

Alla o logariasmos skaei panta stin wra tou.. kai oute thema na mas apozimiwsoune gia tis uphresies tis *outsas pou mas prosferoune....

Se ligo tha ftasoume sto simeio na kanoume idiki kathgoria sto insomnia gia ton ote , otenet ...

Etsi apla na blepei o kosmos kai na mathenei.... Egw pantos me to pou tha uparksei allh uphresia sti perioxi mou exw figei apo ote/otenet me tis mpandes.. oxi oti elpizw se kati kalytero...alla ftanei..tosa xronia kala mas roufane to aima.. kairos na mas to roufiksei kapoios alos..(pou isws na to ektimisei perisotero kai na exoume kalyterh antimetopisi.)

Δημοσ.

Χθες πήρα τελευταία φορα τις βλάβες!!! Έχω ταχύτητα 768 και κατεβάζω με ταχύτητα 55kb!!!Αν είναι δυνατόν να κατεβάζω με τόσο!!!Μου είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!!!Τότε τους είπα νότι χάσανε έναν ακόμα πελάτη και μόλις κέρδισε έναν η Forthnet η οποία με 40 Ευρώ έχει την τριπλάσια ταχύτητα και δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις!!!Και καλύτερες τίμες..Adios OTENET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...