firfiris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Το λοιπόν βίδωνα το καπάκι του κουτιού μου με δοκιμαστικό και .... άναβε!!! (το δοκιμαστικό) Φυσικά δε διαρρέει ρεύμα αλλιώς θα ήμουν νεκρός...αλλά το δοκιμαστικό από ότι αναγράφεται πάνω του θέλει κάμποσα Volts για να ανάψει. Και για να είμαι ειληκρινής με "τσιμπάει" καμιά φορά όταν πχ βάζω το βίσμα των ακουστικών στην κάρτα ήχου και ακουμπάω το κουτί. Έχει κανείς ιδέα για το τι συμβαίνει και πως το διορθώνω? thnks
kx5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα. Σωστή γείωση έχεις? Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φορυμ θα βρεις παρόμοιο θέμα.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 den milame gia tin giosi tou koutiou mono alla i priza na einai souko kai to basiko na douleuei i giosi.
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 afou diasfaliseis oti eipe o poulinos, sunedese ena surmataki apo to kouti mexri kapoio metaliko soma gia geiosi. to kalorifer einai to sunithestero.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 kai exe etimo to sistima pirosbesis gia periptosi anagkis
kostastnt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μετά από παρόμοιο πρόβλημα εγώ αποσύνδεσα τον σταθεροποιητή τάσης και είναι Οκ τώρα όλα.
firfiris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστώ παίδες πρέπει να κοιτάξω πρώτα τα σύρματα της μπρίζας από μέσα γιατί απ'έξω σούκο είναι αλλά το σπίτι δεν είναι νέας κατασκευής και ποιος ξέρει τι παίζει στην εγκατάσταση! αν γειώσω στο καλοριφέρ δε φαντάζομαι να κάψω κανέναν τεχνικό που θα κάνει επισκευή στον καυστήρα!!!
dimokritos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 αν γειώσω στο καλοριφέρ δε φαντάζομαι να κάψω κανέναν τεχνικό που θα κάνει επισκευή στον καυστήρα!!! oxi re mi fovasai. de ginontai tetoia pragmata. :-P
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 pragmati piso apo tin priza isos den sindeontai ta kalodia stin giosi.
ANEMOS-V Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 dokimase ta parakato.. 1o. na antistrepsis to suko (bgale to visma kai balto anapoda) 2o. dokimase na allakseis kalodio reumatos (tou PC) yparxei periptosi na proerxete apo auto (elatoma i tsakisi). 3.o kai teleyteo an den eine kati apo ta parapano..to trofodotiko sou mesa vraxikyklonei,(pas gia allo PSU).
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 kai mia teleutea dokimi.bgale to suko kai bale siko.mporei na min exei gioseialla sigoura tha xortasei ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.